onsdag den 10. august 2016

Lidt om Høneballehaven og et lidt anderledes indlæg, som er sponsoreret i samarbejde med Sponsored-Posts

Høneballehaven er på 2200 m2, den er beplantet med over 225 rhododendron, 220 roser, og en masse clematis, som vokser op i træerne, samt stauder og sjældne træer og buske.

Det siger sig selv, at det er mange penge, jeg planter i jorden, men det er også vigtigt med gode arbejdsredskaber, som spade, diverse sakse osv. også handsker er et must, selvom fingrene godt kan blive ødelagt alligevel.
Jeg har efterhånden mange sakse, men næste gang jeg skal bruge en, vil jeg kigge her Denne saks ser god ud, mine sakse bliver hurtigt slidt, jeg går konstant rundt med en saks i lommen eller i mit værktøjsbælte.
 En god saks er især vigtig
når man har så mange roser som jeg har.
Det værste er, at hvis jeg går rundt med saksen i jakkelommen, bliver lommen ødelagt, i det tilfælde bliver jeg også tit fristet til at købe en ny, når jeg ser prisen, kan jeg godt gå et stykke tid endnu med min gamle jakke. For man kan godt bruge gammelt tøj, når man arbejder i haven. Du kan finde de nødvendige værktøjer til havearbejde ( saks , havebeklædning og værktøj) i Engelbert Strauss som tilbyder en bred vifte af produkter i forskellige typer, farver og materialer , her findes andre danske haveejere, som kan have interesse i at læse om nyt haveværktøj og beklædning her er andre danske haveejere, som kan have interesse i at læse om nyt haveværktøj og beklædning.
Nå nok om tøj og sakse, der er jo meget andet at tænke på, når man har en stor have. Hvilke nye planter skal jeg købe? Har jeg overhovedet plads til flere, skal der fjernes mere græs, ja der er mange store spørgsmål, når man har have.
skal jeg købe flere Elfe roser

Eller flere Hot Chocolate, begge har sundt og smukt løv.


Hemerocallis kan man ikke få for mange af
ej heller liljer

Jeg går rundt med kameraet mindst en ½ time dagligt for at få billeder til bloggen. Næst efter min have er bloggen den, der tager mest tid for mig. Det gør ikke noget, jeg har fået mange gode venner blandt mine med havebloggere, jeg har også lært meget på andres blogge.
Mindst en gang om året holder vi blogtræf her i haven, det er meget hyggeligt.
og noget jeg nødigt vil undvære.
Jeg har også fået en del venner blandt dem, der kommenterer hos mig, jo haveblogning er en skøn beskæftigelse, ingen tvivl om det.

Jeg slutter altid et indlæg med en solnedgang, hvis jeg har et nyt på lager. Billedet er fra søndag aften.
God dag til jer.
Du kan finde de nødvendige værktøjer til havearbejde ( saks , havebeklædning og værktøj) i Engelbert Strauss som tilbyder en bred vifte af produkter i forskellige typer, farver og materialer , , her findes andre danske haveejere, som kan have interesse i at læse om nyt haveværktøj og beklædning.

40 kommentarer:

 1. Det er da den bedste annonce, jeg har læst i rigtig lang tid!

  SvarSlet
 2. Ja godt havegrej er et must, når der arbejdes mange timer i haven.
  Min yndlingssaks er en Felco, og jeg får ikke hukller i lommer, da jeg har et læderetui, som kan klipses fast i lomme eller bukselinnin, eller sidde i bæltet. Etuiet købte jeg for mange år siden, da jeg i en periode arbejde på kirkegården. Etuiet er af kærnelæder og bliver kun flottere af den årelange slitage.
  Rigtig god dag i haven.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Det lyder godt med et læderetui, jeg har mit redskabsbælte nu, det er også godt, men hullet i lommen er der endnu :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 3. Utrolig hvor mange planter du har i hagen! Gress kan du sikkert unnvære, og så får du sikkert plass til enda flere planter :)
  Vakre bilder!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja jeg har mange, men det har du nok også. Der skal være lidt græsstier at gå rundt på, det pynter :)
   Tak.
   Klem

   Slet
 4. Ja, det er vigtigt med gode redskaber. Vi bruger Felco sakse til at klippe grønt og jeg har også en til brug i haven, man kan få den i forskellige størrelser og da min hånd ikke er så stor, er det vigtig at saksen passer til hånden. Med hensyn til det med huller i lommen døjer jeg også med det, jeg har købt et dejligt værkstøjsbælte og det har fungeret fint, men så var jeg så dum, at sætte en rosensaks i sakselommen og den var mere spids, end min Felco og lavede hul, så nu har jeg fået et bælte fra Garden Girl, så må vi se om det virker.
  Det er tit et problem, at finde plads til nye planter, også selvom man har en stor have, heldigvis er der da til tider en der skal skiftes ud ;-)
  Det er altid dejligt, at mødes til blogtræf i din og andres haver.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Ja det er vigtigt, jeg har også en Felco, men den er nok lidt for stor til min hånd, jeg sparer den også til roserne skal beskæres, og bruger nogle andre i stedet. Jeg har også et værktøjsbælte fra Garden Girl, det er solidt, så der går ikke lige hul i de lommer.
   Ja en gang imellem må vi skifte lidt ud og sætte noget nyt :)
   Ja dejligt med blogtræf, jeg håber, du kommer en tur næste år.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 5. Hi hi Lisbeth

  Jamen så fik Engelbert da lige lidt billig reklame - når man tænker på hvor mange der ser din blog og klikker videre til deres side - den er iøvrigt umanerligt rodet og menusystemet let at fare vild i. Produkterne virker ok, og egentlig ikke dyre.

  Selv har jeg et par havesakse fra LIDL. For ikke at overføre evt sygdomme klipper jeg feks altid ned til det sunde med en saks - og derefter tager jeg en ny saks og klipper lige lidt mere af:)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja det gjorde de, det har de regnet godt ud. Ja den er ikke helt nem at finde ud af. Produktpriserne synes jeg også er ok.
   Jeg har havesakse fra Netto, men jeg synes, at de bliver hurtigt slidte. Det lyder som en god idé med to sakse.
   Tak i lige måde

   Slet
 6. Kære Lisbeth
  Så blev spændingen udløst :) Lige præcis det med godt værktøj til havearbejdet har jeg efterhånden fundet ud af, er en mangel her. F.eks. mangler jeg en rigtig god saks til roserne og en slank staudespade er bestemt heller ikke af vejen, så det må blive fødselsdagsønsker i år til familien. Jeg har nok været mere fokuseret på at få mange planter i haven, der jo var en ødemark for 4 år siden, men jo mere have, der bliver, jo større er behovet også for gode arbejdsredskaber. Tøjet er jeg lidt ligeglad med - det er som regel et par slidte joggingbukser og en gammel trøje/t.shirt, der bærer præg af rosentornenes forsøg på at fastholde mig :) Jeg synes, det er et fint og sobert indlæg ud i reklameverdenen, du har fået skrevet, og de mange skønne blomsterbilleder glæder jo meget her på endnu en iskold, blæsende 10. august. Altså, sidder jo her og får i den grad øjnene op for Elfe, der er så fin og sart i farven - mon den også dufter? Og mon Jas har den? Jeg kigger stadig på liljer hos diverse forhandlere, og det er god beskæftigelse på en vejrmæssigt dum dag.
  Dejligt med en solnedgang - synes, vi trænger til en periode uden grå skyer og blæst.
  Fortsat god dag!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja det gjorde den. Jeg tror, vi er tilbøjelige til hellere at vil bruge vores penge på planter end på godt værktøj. En staudespade kan anbefales, men ikke til Lasse han vil bare knække den. Den tåler ikke så meget, men er god, når man skal grave småplanter op og sådan. Ja du har snart fødselsdag, så er det op med nogle ønsker. Ja mon ikke vi alle bruger det gamle slidte tøj, rosentornene ødelægger jo alligevel meget, hvis man ikke lige bruger gardengirl tøj, det kan holde til lidt af hvert. Tak for det. Ja for søren hvor er det koldt. Elfe er helt fantastisk og den dufter også fantastisk, desværre er der ikke flere hos Jas, men næste år får han dem nok igen, så har vi et ærinde igen :)
   Ja vi trænger til sol og stille vejr i den grad.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. PS Glemte at fortælle, at der kommer Gladiolusblomster over det hele fra løg jeg satte forrige forår - husker, du fortalte mig, at det godt kunne forekomme - du fik ret :)
  Knus

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth! Bra verktyg är ett måste och en bra sekatör klarar man sig inte utan. Har hittat en på trädgårdsmässan, som jag är mycket nöjd med. Fantastiska liljor och rosor.
  Ha en fin dag / Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Ja godt værktøj er vigtigt, godt du har fundet en god saks.
   Tak for det og fin dag til dig.

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Du er dygtig til at kamuflere dit reklameindlæg i en masse skønne billeder fra haven. God fornøjelse med at bruge de 200 euro, der kan jo sikkert presses lidt flere roser ind i din skønne have ;)
  Her står den på tilfældigt gammelt tøj i haven, alt efter vejr og årstid. Jeg er så heldig at ha sakse fra min fars gamle blomsterbutik, tror de er over 30 år gamle, og de klipper stadig helt fantastisk, efter de fik ny fjeder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Heidi
   Ja jeg tror lige, jeg kan presse lidt flere roser ind :)
   Ja gammelt tøj i haven, det bruger de fleste af os vist. Heldige dig med gode sakse, de var sikkert meget bedre for 30 år siden :)

   Slet
 10. Hej Lisbeth.Ja !!! det er da en anden slags indlæg........men 200 euro lokker jo lidt.
  Men et godt indlæg med masser af dejlige billeder.
  Her er det også det gamle tøj der bliver brugt i have.........især til alt det snavsede arbejde.
  Og gode redskaber er da slet ikke til at undvære.Isærrobuste sakse til vore roser.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja det er da ikke så tosset med lidt ekstra lommepenge.
   Tak for det.
   Ja det er godt med gammelt tøj til det snavsede arbejde. Det kan godt være, at jeg skal bruge nogle af pengene til en ordentlig saks med alle de roser, der skal klippes.
   I lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 11. Hej Lisbeth.
  Det var god reklame, for en side jeg ikke var bekendt med.
  Samtidig fik du lavet et dejligt nærværende og informativt indlæg om dig selv og din store, skønne have. Det var dejlig læsning. Jeg nød også,at være til blogtræf hos dig for 3 år siden. Til næste år SKAL det lykkes, at jeg kommer over til dig igen. I mellemtiden tror jeg nok vi ses til blogtræf hos Vivi/Mit Grønne Univers her den 20. august, sådan som jeg forstod dig tidligere. Var det også noget med, du gerne ville se Helles have,når du er her ovre? Jeg ved hun vil blive glad for dit besøg. I så fald skal vi bare lige have koordineret tiden, så vi også kan nå, at komme op til Vivi.
  Jeg fik et havebælte fra Plantetorvet var det vist. Helle købte det til mig i fødselsdagsgave. Der er plads til både almindelige sakse, havesaks, planteskovl og bindetråd. Når jeg har den på i lang tid, er den dog lidt hård ved hoften. Men smart er det, at man har det hele ved hånden. Det med hul i lommen, kender vi sikkert alle sammen. Sådan en ny jakke ville jeg sikkert ende med, at bruge til noget andet de første år. Jeg kan da ikke nænne det slidt og skidt den bliver udsat for.
  God dag til dig også.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Jeg kendte heller ikke firmaet, men det gør vi så nu.
   Tak for ros til indlægget. Jeg håber, det lykkes dig eller jer at komme med næste år. Jeg har endnu ikke fundet en at følges med til Vivis blogtræf, så jeg er ikke helt sikker på, at jeg kommer, men jeg har en anden foreløbig aftale med Helle.
   Havebælte er ikke til at undvære, jeg har også plads til kameraet, det er rigtig fint, især når vi plejer at glemme alting rundt omkring. Jeg morede mig lidt over din bemærkning om en ny jakke, sådan har jeg det også :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 12. Hej Lisbeth, egentlig fin reklame, jeg synes det er helt OK hvis der kan falde lidt af en gang i mellem, det er jo en skøn men til tider dyr hobby vi har. Så længe det er ærligt, sobert og relevant.Så kan vi godt leve med det og evt hjælper hinanden. Jeg klikkede da videre rundt....Jeg må lige spørge om det var wesponsorposts, da jeg er blevet kontaktet af dem flere gange nu. Der udover var det gode redskaber, og det var måske en god ting med ordentligt havetøj, og ikke kun det gamle aflagte....
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik
   Ja det er en dyr hobby, vi har, så det er godt med lidt lommepenge. Jeg har i hvert fald gjort mit bedste :) Den hedder kun sponsored.posts, jeg har skrevet sammen med en dame på engelsk. Hun har været meget sød og hjulpet mig igennem det.
   Ja havetøj, som roserne ikke lige hænger fast i, men vi bruger hellere pengene på planter :)
   Vh Lisbeth

   Slet
 13. Fin reklame. men bestemt også dejlige billeder.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 14. Hej Lisbeth
  Godt værktøj er et must men hvad der virker bedst er jo ret individuelt. Jeg er nok nødt til at have en bedre saks til roserne nu er der jo efterhånden nogle stykket der skal klippes. Derimod går jeg ikke så meget op i havemoden hvad tøj angår :-) jeg syntes at fodtøjet er vigtigere. Fødderne er ikke hvad de var engang :-)
  De 200€ for reklamen hos dig er nok givet godt ud da de jo lige rammer målgruppen her. De penge får de jo ikke meget reklame for i andre medier og du får lidt at handle planter for og så er alle glade :-)
  Dejlig lille Update af hvad haven byder på og jeg beundrer dig for at du bare har tjek på antal og navne på især roser og Rhodoer.
  Jeg har lige fundet plads til en klatrerose har du et godt forslag? Smuk, sund og ca 2,5 m :-) hvad jeg ellers skal ha ja der vil jeg lade mig friste. Tror jeg kan få plads til 5-6 stykker. Glæder mig til vores lille sammenkomst i morgen. Den lokale vejrudsigt siger tørvejr men ikke særligt varmt. Det får vi nok ikke tid til at tænker over :-)
  Vi ses imorgen
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det har du ret i, nogen kan lide den ene slags og andre en helt anden. Jeg har en felco til roserne, men jeg bruger som oftest en anden. Nej det med tøj går jeg heller ikke op i, som i slet ikke. Jeg går stort set altid i støvler, det har jeg det bedst med, men det er ikke særligt sundt.
   Ja jeg tror også de reklamepenge er givet godt ud, og du har ret, de får ikke meget reklame for de penge. Men jeg får heldigvis lidt penge :)
   Tja nu skal jeg snart til at have opdateret mine roser igen, så tallet er måske ikke helt sikkert.
   Flot så meget plads du har fundet, og du har jo god plads i bilen :) Jeg kan ikke lige komme på et godt forslag med klatrerosen, Mme Alfred Carriere er jo god og hurtigvoksende, men hvor meget plads har du, den bliver jo kæmpe. Der er også Climbing Ophelia, den er utrolig smuk, men ikke så flink til at remontere hos mig.
   Ja vi glæder os også alle tre helt vildt, jeg har holdt øje med vejrudsigten og set, at det i hvert fald skal holde tørt på den tid, hvor vi skal være der. Vi må bare tage godt med tøj på :)
   Ja det gør vi.
   Knus Lisbeth

   Slet
 15. Hej Lisbeth. Du er en god forfatter:). Og spændende haveredskaber.

  SvarSlet
 16. Nå, det ser ud til at rosernes antal overhaler antal rhododendron, sådan var det ikke da du begyndte at blogge :) faktisk et rigtigt dejligt indlæg du har lavet her, jeg klikkede mig da også lige lidt videre, så firmaet kan nok se noget på deres besøgstal i dag. Jeg kunne nu godt trænge til en ny saks, købte en Burgon & Ball i Emgland sidste år, men den er slidt nu. Havetøjet har fået mere betydning for mig nu end for år siden, jeg nyder pasformen og slidstyrken i mine havebukser. Jakken du viser hen til, er lækker men det er mange penge.
  Efter alle dine smukke billeder af den dejlige "chokolade-rose" er jeg nu og overbevist om at den må jeg have.
  God tur i morgen, hvor mon I skal hen....?
  Knus fra den nye farmor 😀😊😉💕🙂👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det er lige før de overhaler de roser, så hvor tror du, vi skal hen i morgen :) Tak for ros til indlægget, ja jeg tror også, at mange har kigget forbi i dag. Pasformen i mine bukser er desværre ikke så god, du har nok fået nogle bedre eller også er din pasform bedre, og det er den jo :) Ja det er mange penge for jakken.
   Ja du må have chokolade rosen, skal du snart over til din far, Jas har den.
   Tak skal du have, og tillykke farmor, det må jeg høre mere om.
   Knus

   Slet
 17. Jamen hils hos JAS, jeg må da vist med næste gang... Tak, ja mon ikke jeg får det flettet ind ved lejlighed.

  SvarSlet
 18. Go morgen Lisbeth:-)))
  Det var altså et godt indlæg, og syntes nu ikke du vrøvlede. Men fik lavet en fin reklame ud af det. Tror jeg har set siden før ifht en anden blogger som også skrev om godt arbejdstøj-og tøjet ser fornuftigt ud. Bare ikke når man klikker ind og skal have 5 af et eller andet:-)
  Rigtig god tur til jas:-)))
  Solskindskram Anette

  PS Anne: rosenresli er en super sund slyng rose her, og blomsterne er lidt speciel i farven, men her er den kommet under huden som noget af det skønneste, også duften. Den er købt efter jeg så den hos Lisbeth:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen Anette
   Tak skal du have, nå ja men det var da godt at vide. Ja selvom det er rimelige priser, kan det godt blive halvdyrt med 5 af et eller andet :)
   Tak for det, glæder mig :)
   Solskinskram tilbage
   men det er hundekoldt.

   Slet
 19. Der kommer også sådan et indlæg fra mig her en af dagene :-) Er det dig, der har anbefalet mig? De sagde, de havde fået recommendations from other bloggers.
  Kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen
   Det lyder da godt, rart at tjene lidt penge :)
   Nej jeg har ikke anbefalet nogen, jeg er ikke blevet spurgt. Jeg har skrevet med en Sanna.
   Kh Lisbeth

   Slet
  2. Ja, det kan være at der kommer lidt flere indlæg med samme link;) jeg synes i og for sig også at det er ok hvis man ved at indlægget er sponsoreret og her er jeg ikke i tvivl.

   Slet
  3. Hej Lisbeth
   Ja man kan aldrig vide :)
   Ja det er vigtigt at skrive det, ellers kan man få ørerne i maskinen, skrev Signe til mig :) Derfor skulle I ikke være i tvivl.

   Slet