Helhedsbilleder fra min have

Billeder fra 29. maj 2013Det var lidt kig fra haven 
her kommer lidt blomstrende rhododendron også fra 29. og 30. maj 2013
På opfordring fra min yngste søn har jeg lavet en fane med helhedsbilleder fra min have. Håber I vil nyde dem, nedenstående billeder er fra 2012


13.6.12
4.7.12
9.6.12
15.7.12

Lidt forskellige billeder fra min have fra forskellige årstider
 og fra skoven 9.6.12
17.6.12
26.5.12


Skoven er smuk, når rhododendronerne blomstrer


De sidste to billeder er fra mit ørkenbed, et stenbed bygget op at sten og sand.
17. maj 2015:

15 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth.
  Ja, hvor er der dejligt i din have ----
  Tak for synet - det var en god ide.
  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Jessie.
   Selv tak - det må knægten have at vide :)
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 2. Rigtig god ide, glæder mig til sommer
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene
   Jeg glæder mig også til I kommer og kigger.
   Vh
   Lisbeth

   Slet
 3. Kære Lisbeth.
  Det var sørme et godt foreslag din søn havde her. Dine billeder giver et rigtigt godt indtryk af din smukke have. Jeg er især vild med billederne fra din skov. Det er lidt ærgerligt, jeg ikke kunne finde tid til, at komme begge dage. Det kan være det kan lade sig gøre et andet år. Det må være dejligt med sådan en konstruktiv feedback fra din søn. Jeg tror ikke der er nogen i min familie der gider, at følge med hos mig på min blog. Det må du være glad for din søn har lyst til.
  Smukke billeder.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malene
   Ja det må jeg vist rose ham for. Det er godt med overbliksbilleder, det glemmer jeg en gang i mellem.
   Det er et smukt syn, når alle rhodoerne blomstrer, men de fleste vil hellere se roserne i år. Nogen har jo også set rhodoerne sidste år. Jeg fortsætter i hvert fald med at lave blogtræf herovre, så må vi se om markedet bliver mættet til sidst :)
   Mine drenge følger ikke slavisk med, men de holder øje en gang i mellem. Jeg tror ikke, de gider læse teksten og kigge ud i min have har heller ikke meget interesse, men så er der heldigvis andre interesserede.
   Tak
   Vh Lisbeth

   Slet
 4. Hvor er det dog en dejlig frodig have du har. Man kan se, du har et kæmpe udvalg af planter og din have lyser af
  planteglæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Jette, ja jeg har rigtig mange planter, jeg elsker at købe nye planter, men må indrømme at det efterhånden kniber at nå at nyde dem alle :)

   Slet
 5. Hvor er det smukke billeder - fra en smuk have. Jeg elsker dine træer og buske. Det gør det så frodigt. Herligt.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 6. Hej Birgitte
  Tak skal du have, jeg føler mig bestemt også heldig, jeg elsker min have. Jeg laver indlæg hver dag, så du er velkommen til at følge med i livet i min have.
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Jeg vil gætte på at du har en af Samsø's smukkeste haver...
  Rhododendron kan virkelig være flotte, og så har du så mange forskellige farver, vi har selv flest af den lyselilla, men der er to der tager en del opmærksomhed, for de er omkring 4-5 meter høje, og så går der en lille sti ind imellem dem.

  Jeg skal lige høre, beskær du dine klematis?
  Min far mener, at man skal beskær dem, at det stod der på sedlen der var med planterne, hvilket betød, at der ikke kom nogle blomster for to år siden, men de kravlet alligevel godt op af stativet, sidste år opdaget jeg så at der var spire, så blev han over talt til ikke, at beskær det, så der kom blomster sidste år...
  Nu har jeg så set, at der er spirer igen i år, jeg har sagt til min far at han ikke skal beskær det, for ellers kommer der ikke nogle blomster...
  Han vil gerne beskær det, for han kan ikke lide, at se på alle de visne stilke, men jeg prøver, at forklare ham, at han skal lade det gro, for ellers kommer der ingen blomster og det kommer ikke til at dække det hegn han gerne vil have dækket...
  Ved du noget om hvor meget man skal beskære?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie
   Ja du gætter ikke helt forkert :) det er nok den have på Samsø, hvor der er flest forskellige planter. Så har I nogen meget store rhododendron kan jeg forstå, mine er ikke så store endnu, jeg er vel nærmest nybegynder med mine i forhold til de to store du har. Jeg går meget op i at købe dem med forskelligt løv og forskellige blomster og forskellige blomstringstidspunkter.
   Clematis, ja det kan jeg hjælpe dig med:
   Det er kun clematis, der hører til gruppe tre, som skal beskæres i foråret.
   Hvilke er så gruppe tre, vil du nok spørge. Det er dem som blomstrer sent efter 1.7.
   De andre i gruppe 1 og to blomstrer på skud fra året før, derfor blomstrer de ikke, når din far klipper dem ned hvert år. Det er rigtigt, at de kan blive lidt kedelige at se på her først på foråret, men der kommer jo blade på igen ligesom på andre træer og buske, det må du forklare ham.
   Held og lykke med det :)

   Slet