onsdag den 26. august 2015

Skypes fortræffeligheder

Når man bor langt væk fra familie og især sit barnebarn, må man glæde sig over, at der findes en mulighed for at ses alligevel.
ca. en gang om ugen skal der også være tid til at skype med Arthur, det er nu hyggeligt.
så nu har han også fået hilst på Bellis
Nå men det er jo have, det her handler om :) men her gælder alle kneb for at få opmærksomhed fra læserne :)


lidt kig ind i min skønne have
 Et par gladiolus har jeg set i blomst, den ene lidt væltet
 Hemerocallis Pearl D´or
 Outrageous
Joan Senior


mange af hostaerne har fine blomster nu, bladene har sneglene desværre ødelagt, men blomsterne rører de ikke.
 Hydrangea Pinky Winky har fået pink blomster
Det har Vanilla Fraise også, kønne er de begge
 Konvalbusken Clethra Alnifolia blomstrer nu
den dufter dejligt


liljernes udseende og duft nydes
I regnvandsbedet blomstrer
 phlox
 og pileurt
Persicaria Fat Domino
Roser med regndråber:
 Clarét
 Deep Secret
 Wolfgang von Goethe
 James Galway er også smuk på bagsiden
 Louise Bugnét
Ritausma er på vej med en ny blomstring. I regnvejr dufter løvet af modne blommer
The Generous Gardener. I dag havde jeg en gæst som var meget betaget af den, fordi den kravler helt op i toppen af thujaen, jeg må også sige, at den gør det godt.
Jeg vil slutte af med St. Cecilia, den er så dejlig og har en skøn duft.
Fortsat god onsdag.

29 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth!
  Skype er fantastisk på det punkt, og det lyder hyggeligt med sådan en stund:-)
  Ja du har nu opmærksomhed herfra også de sidste par dage;-) i går hvor jeg sad og havde skrevet kommentar til dit indlæg, da løb pceren tør for strøm, lige da jeg skulle til at trykke send, æv:-) Skønne lille hund og hvor så de to kære ud da de sov side om siden den anden dag.
  De tre billeder med kig til pavillonen er så lækre og frodige.
  Nu vil jeg et smut i haven, ha en fortsat god dag!
  Kram fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Ja det er det nemlig, og det er rigtig hyggeligt at følge med og høre, om Arthur har lært nye ord. Han siger farfar.
   Godt du har kigget med, men ærgerligt at strømmen gik, når du havde haft arbejde med at skrive. Ja de er skønne alle tre hunde, Schippo og Bellis leger godt sammen.
   Godt du kan lide billedere og du fik lyst til en tur i haven.
   Kram

   Slet
 2. Ja man må jo sige at på trods af alle dine smukke blomster, så er nuttetheds-faktoren altså mindst lige så stor hos den dejlige Arthur og lille Bellis - sådan er det vist bare :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi
   Ja der er stor nuttethedsfaktor ved sådan nogen små unger :)

   Slet
 3. Ja, små børn og hundehvalpe virker vist altid ;-) Jeg har slet ikke været i haven i dag, men nu har du givet mig lyst til en havevandring med alle dine dejlige billeder. Så jeg siger som Anette: Nu vil jeg et smut i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Ja det har jeg også fundet ud af :)
   Godt du fik lyst til en havevandring, jeg håber, du nød turen :)

   Slet
 4. Ja, det er kjekt med alle de flotte tekniske hjelpemidler vi har i dag :)
  Nå skal jeg ikke love for mye, men hvis jeg husker på det skal jeg få sett etter om jeg har noen bulbiller av Ove til deg. Nå regner det igjen, så jeg får ikke gjort det nå.
  St. Cecilia er virkelig en flott rose.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja det er herligt, det er noget andet end da vi var børn eller selv havde børn :)
   Det lyder godt med en ny Ove, det var nu ikke derfor jeg skrev det, men den er godt nok flot. Regn hos jer til en forandring. Ja St. Cecilia er en flot rose.
   Klem

   Slet
 5. Hej Lisbeth.
  Ihhh altså nu overrasker du igen, du kan da bare alt det nye, jeg har fasktisk aldrig prøvet det. Og søde Bellis hvor er hun altså fin;-))
  Go aften til dig <3
  Knus Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte
   Med tre dygtige drenge til teknik, så kan man godt være med på det nye, som jo slet ikke er så nyt. Jeg har været på skype de sidste 9 år, når man bor på Samsø er man langt væk fra sine børn og må finde ud af andre måder at holde kontakt på. Min mellemste søn har sejlet på de store verdenshave, så var det rart med skype.
   Ja Bellis er en skønne lille hund.
   I lige måde <3
   Knus

   Slet
 6. Hej Lisbeth

  Ja sikken flotte Hostablomster, og godt at høre at sneglene ikke går på dem!
  alletiders at se roserne med regn - det giver et nyt perspektiv!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja der er mange fine hostablomster nu, jeg er også glad for, at sneglene ikke tager blomsterne, så er der da lidt kønt tilbage :)
   Ja roser med regn er fine.
   Tak i lige måde

   Slet
 7. Kære Lisbeth
  Skype er virkelig helt genialt, når man ikke kan ses så tit. Det kan jo værre lidt ligemeget med os, der er kommet udover den første ungdom, men sådan en lille Arthurfyr sker der jo forandringer med hele tiden. Det ser vel nok hyggeligt ud med Arthur på skærmen og Bellis i favnen :) Hun er jo en rigtig lille fotomodel på billede to! Jeg husker tydeligt den helt lyse Phlox, du viser - den er så fin. Her glæder jeg mig også over Pileurtens frodighed. Jeg bliver mere og mere begejstret for R. Goethe - den har da en skøn farve. Den er kommet på Jas listen, og det er Sct. Cecilia sandelig også. Underligt, at den er gået ud af Austins sortiment, for den er da smuk. Jeg er imponeret over din Generous Gardener - jeg må vente på, at min tager ordentlig ved. Kan faktisk godt lide Deep Secret - så rød er den da heller ikke :)
  Fortsat god aften!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja jeg er glad for skype, jeg har ikke brugt den længe, men til at holde kontakt til sine børnebørn er den glimrende. Der sker nemlig nyt hele tiden med Arthur, og Bellis var også med :)
   Ja pileurt og phlox er rigtig fine der i regnvandsbedet. Goethe må du også have, St. Cecilia er det ikke sikkert, du kan få, men måske kan Jas skaffe den. Jeg forstår heller ikke, at den er udgået af sortimentet, den er lige så sund som de andre og bestemt også smuk.
   Ja Generous Gardener er fantastisk hos mig, der er jo to der, men alligevel er det imponerende, at den kommer så højt op. Deep Secret er efterhånden blevet ok, det var den første blomst, som var ret rød :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud med lidt Arthur-tid, det er fantastisk som internettet har forandret vores liv og muligheder:-)
  Det er gået hen over hovedet på mig at du har fået lille Bellis, jeg troede at det var et gammelt foto af Chippo (håber det er stavet korrekt?) Men tillykke med hende og hvor er hun også sød.
  Konvalbusken er virkelig fin og de hvide roser er virkelig yndige:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det er rigtig dejlig med Arthur tid, men det kræver, at forældrene har tid. Ja internettet har virkelig forandret vores liv og muligheder.
   Du er ikke den første, der troede, at det var et gammelt billede af Schippo (stavningen er fordi, den er halv Schipperke og halv pomeranie:) Tak skal du have, ja hun er sød.
   Ja det er en fin konvalbusk og roserne med.

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Ja Skype er en rigtig god opfindelse det gør en lille smule nemmere at have familie langt væk. Mogens har en kusine der bor i Angola og hendes forældre bruger det meget for hun er kun hjemme en gang om året og to "gamle" mennesker rejser jo ikke sådan lige til Angola.
  Så kan Arthur og Bellis jo også lige se hinanden an :-)
  Her er mine gladiolus også væltet men det blæser jo også snart altid. Pinky Winky og Vanilla Fraise er rigtig fine og at de skifter farve er jo kun et plus. Lidt sjovt at løvet på Ritausma dufter af modne blommer. Nu lover de jo et regnfulgt døgn så den kan dufte. Lad os nu se hvor meget vi får. Jeg tror ikke rigtig på noget gør jeg ser det. Jeg har med vilje ikke vandet krukker idag for jeg vil så gerne at de meteorologer får ret denne gang.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det er rigtig godt med Skype, jeg brugte det også, da den mellemste sejlede. Ja og Arthur og Bellis får hilst på hinanden.
   Ja det blæser som sædvanlig, det er noget træls, også i morgen skal det blæse, så må vi se, om vi får noget særligt regn. Kigger man på byvejr ja, men ikke på regionaludsigten, det er ikke nemt. Jeg tror heller ikke på noget, før jeg ser det, men jeg håber, du får vandet dine krukker :) og Ritausma så kan dufte lidt.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Ja børnebørn er dejlig. Du er heldig, at du kan se Arthur hjemme fra.
  Din ny lille hvalp er da sød. Har du slet ikke den store brune hund mere?
  Hvis ikke så er der da noget der er gået min næse forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja det er dejligt med børnebørn, jeg er rigtig glad for, at jeg kan snakke lidt med Arthur her hjemme fra. Du må have skype installeret, så du kan se dine oldebørn og måske også børnebørn.
   Nej den brune har vi stadig, men Schippo var lidt hård ved den, derfor besluttede vi at få en mere, vi har ikke fortrudt det.

   Slet
  2. Glad for at høre i stadig har Schippo.
   Jeg synes da, at den også er sød.

   Slet
  3. Vi har dem alle tre endnu. Schippo er den anden sorte, som nu er et år gammel.

   Slet
 11. HA HA HA.... Lisbeth! Der kan man bare se! Inde i den søde, hjertevarme "pige" fra Samsø, gemmer sig en hardcore buisness-garden-woman som hiver os uskyldige læsere rundt ved næsen, med reklameindslag om børn og dyr. Hvem havde nu set det komme...!!?? Nå, men pyt! Jeg faldt i fælden og syntes det var rigtig hyggeligt at se farmor præsenterer Bellis for lille Arthur. Det bliver en fest for ham næste gang han kommer på besøg. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Jeg har også en lille-bitte konval busk, som jeg netop her til aften så at den blomstrede. Jeg købte den som "pind-i-jord" ved et privat havebesøg, men den udvikler sig rigtig godt. En dejlig busk. ;o)

   Slet
  2. Ja hvad gør man ikke for at få opmærksomhed, det så vi jo igår, min måde er måske smartere :) lyder det til, da du jo faldt i fælden :) Det er skønt at skype med lille Arthur, skyper du ikke med Vera? Ja de to får en fest næste gang.
   Konvalbusken er fin, godt du har en lille en, den dufter skønt :)

   Slet
 12. Hej. Sikken en hyggelig tradition I har dér. Det er da alletiders. Bellis er bare så sød og det er Arthur jo også. Du er en rig kvinde med barnebarn, smuk stor have, hvalp og hunde og så Bent ikke at forglemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja det er en rigtig hyggelig ting at skype med Arthur. De er søde begge to, jeg føler mig også meget heldig :)

   Slet
 13. Hej Lisbeth
  Ja Skype er er en genial opfindelse og jeg nyder også at Skype med sønnen i Irland. Den lille bellis er da en rigtig skønheds prinsesse og charmetrold ;).
  Skønne sensommer billeder fra din have, og regnvåde roser er jo helt bedårende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Ja for os der har børn og børnebørn længere væk er skype en genial opfindelse.
   Bellis er bare dejlig og lidt fræk.
   Tak for det :)

   Slet