søndag den 9. august 2015

Mange billeder!!

Som om det er noget nyt!! Det er det ikke hos mig, nej, men jeg håber alligevel, at I vil nyde dem. Kommentarer er altid godt, men har du ikke tid og lyst, så er det helt klart ok at springe over. Hvis du har lyst til at sende en kommentar, er det nok nemmest at vælge et enkelt billede eller to af dem du bedst kan lide.
Jeg havde en rundvisning i går med en sød færing og hendes bornholmske mand. Mens vi gik rundt, stod der nogen uden for haven og tog billeder. Jeg inviterede dem indenfor lågen, og Bent gik rundt med dem. Jo vi har en hel del besøgende, det betyder, at jeg har god tid til at kigge på de enkelte blomster, mens vi går rundt. Så da alle var gået igen, gik jeg rundt med kameraet og lod øjet bestemme, hvad der skulle tages billeder af.
Det her var, hvad der kom ud af det, de kommer i nøjagtig den rækkefølge, som de blev taget, helt uden navne men I er velkommen til at spørge, de fleste kan jeg navnet på. Tryk på billedet og fortæl mig nummeret på det, hvis du har spørgsmål.
 Det var sjovt at lade øjet bestemme, jeg håber, at du der var med hele vejen nød det :)
Den søde dame fra Færøerne var meget betaget.
Nu må vi ud og nyde det dejlige danske sommervejr igen, godt det endelig kom.
Fortsat god søndag.

24 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth
  Mange billeder....hvad snakker du om, der er jo ikke et eneste billede for meget ;)
  Fint du inviterede kiggerne med på rundtur i haven, ja det er jo ikke sådan at være kendis have ;)
  Tænk at du har sommerfugle, dem mangler vi godt nok heromkring i år. Jeg vil også skynde mig ud og nyde sommeren igen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi
   og tak fordi du gav dig til til at skrive.
   Nej den er ved at være lidt kendis, den have :)
   Vi har rigtig mange sommerfugle i haven lige nu.
   Ja vi må endelig nyde sommeren.

   Slet
 2. Av alle de flotte bildene er det Odyssey som er favoritten (som alltid)!
  Flotte sommerfugler du har hos deg.

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja jeg var ikke i tvivl om, at du ville vælge Odyssey som favorit ;)
   Jeg har rigtig mange sommerfugle i øjeblikket, alle sammen dagpåfugleøje.
   Klem

   Slet
 3. Hej Lisbeth
  Jeg nyder altid dine billeder og jeg tror aldrig, jeg bliver træt af billeder fra din have.
  God søndag i haven.
  Hilsen Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Hvor er jeg glad for, at du skriver det til mig. Tak for det.
   Også god søndag til dig
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 4. Hej Lisbeth!
  Nød i den grad ALLE;-) billederne også uden ord, for mig er det en ekstra god og stille oplevelse, just efter alt for megen telefoni;-)
  Kram fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre Anette. Vi behøver heller ikke at sige så meget, vi kan også gå rundt sammen i haven næsten uden ord, du og jeg :)
   Kram

   Slet
 5. Hej Lisbeth.Ja !! jeg kan også sagtens nyde alle dine dejlige billeder uden ord.
  Men kan jo se at der også er nogle jeg viser i dag.
  Skønt at du stadig har mange gæster i haven.
  Rigtig god aften på Samsø knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Dejligt at høre Jette. Ja det er nok det samme, der blomstrer nu i vores haver.
   I dag har vi været gæstefri, det gør ikke noget, så når jeg lidt i haven.
   Også god aften til dig.
   Knus Lisbeth

   Slet
 6. Åh alle de dejlige blomster du fangede, de er så fine, mon du eller en der læser dette, kan fortælle lidt om blomsten på billede nr 21, synes ikke jeg kender den ,men den er vakker :-). Tak for en fin blog, som jeg først for nylig er faldet over, og jeg kigger ind igen og igen. :-) VH Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina
   Dejligt at høre at du kigger med på min blog og ser mine mange billeder :) Billede nr. 21 er en Hydrangea Pink Pincushion, den kan fås her http://www.loenbaek.dk/planter/hydrangea-pink-pincushion.html
   Vh Lisbeth

   Slet
  2. Mange tak for svar og hjælp. God aften. VH Carina

   Slet
  3. Velbekomme :) skulle det være en anden gang.

   Slet
 7. Det er bare så dejligt med alle de dejligheder:) Idag falder jeg over farven på din astilbe - den er meget skøn - jeg har kun lyserøde, men ønsker mig nogle mørkere også, så de står på listen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja der er heldigvis også meget fint nu. Astilben bliver beundret af mange, både på grund af farve og højde, de fleste er små i forhold til den. Desværre ved jeg ikke, hvad den hedder, den er købt for en del år siden, og jeg ved ikke hvor :)

   Slet
 8. Hej Lisbeth
  Så kom jeg indendøre og så skal jeg til at tænke på at det er arbejdsdag imorgen :-( syntes godt nok at de 3 uger er gået hurtigt. Vejrmæssigt bød de jo på lidt af det hele og bortset fra uge 2 så har det været udemærket.
  En serie af smukke motiver du fangede på din rundtur. De bare oser af sommer. Den lysrosa stokrose er meget smuk og så selvfølgelig roserne Odyssey og Jaquline du Pré et par af mine farvoritter :-)
  Ja nu er du blevet kendis og der kommer nysgerrige blikke ind i haven og mon ikke de blev glade for at blive inviteret indenfor og se alle herlighederne :-) Godt du har en guide i baghånden.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja jeg er også lige kommet ind efter snegleturen. Ja når det drejer sig om ferie, går tre uger hurtigt. Ja det har da været nogenlunde vejr.
   Tak skal du have, ja der er mange smukke planter derude. Din Chippendale er også fin.
   Jeg tror nu ikke, det var fordi jeg er kendis, at de kom forbi, de havde lejet et sommerhus oppe i byen og opdaget min fine have. Og så ville de gerne tage billeder. Ja de gik rundt med Bent og værdigede mig ikke et blik eller sagde god dag, det var lidt underligt, men Bent var vældig begejstret for dem, så var det jo godt.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Jeg har i den grad nydt dine dejlige billeder af alt det, der blomstrer lige nu i din skønne have og får igen den følelse af ro og harmoni, der altid er en del af et besøg i din have :) Det er helt fint med sådan en rundtur, hvor du lader dig inspirere af de motiver, øjet fanger her og nu. Jeg har været i gang med at grave gul fredløs op - et forfærdeligt arbejde i den varme, for deres rødder er ikke sådan at spøge med. Jeg blev nu ikke færdig, men så er der jo også lidt til i morgen efter arbejde ;) Fint, at du inviterede de nysgerrige ind i haven - de har fået en rigtig dejlig sommerferieoplevelse at tage med hjem :)
  Nu skal der smøres madpakke og tasken skal pakkes - glæder mig til at se eleverne i morgen.
  Det er sent nu, så jeg vil ønske dig en god dag i morgen!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Det er dejligt, at du nyder mine billeder og at det kan give dig en følelse af ro og harmoni. Jeg kunne bare ikke lade være, der var så meget, der fangede, og så vil jeg jo gerne dele med jer. Gul fredløs er noget værre skidt at slippe af med, jeg har den også - dog et sted hvor det ikke gør sig meget, men jeg vil nu helst af med den. Ja det er godt at have lidt i morgen, når du kommer hjem, sådan en hadeopgave er fin efter arbejde :)
   Også god dag til dig.
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Jeg nød virkelig også alle dine billeder - næsten lidt som at være der selv, men mangler duftene. Ikke sært at du er god til plantenavnene, når du hele tiden går og gentager dem for de mange besøgende :)
  Dejligt med sommervejr, det har vi også nydt sammen med vores gæster i weekenden.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Dejligt at du nød mine billeder, selvom der var mange. Duftene kan jeg desværre ikke sende med.
   Ja jeg øver mig næsten dagligt på navnene :)
   Ja det har da været perfekt vejr til mange gæster.
   Knus

   Slet
 11. Kære Lisbeth vidunderlig blomsterkavalkade. Jeg nød hver og et. Jeg har forsøgt, at få fat i Odysse. Den er udsolgt men fandt et sted i England hvor de havde den. Er ved at undersøge om de kan sende den. Håber det for tror det er samme sted som Claus Dalby købte sine. Hvor har du købt din?
  Hvilken skat gemmer sig bag billede 23? Hav en dejlig dag. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Godt du kunne lide min kavalkade. Odyssey købte jeg i England hos Classic roser, det var ikke dyrt at få dem sendt, men det var som barrodsroser. Jeg købte to, bagefter fik jeg besked fra rosertilhaven.dk, at de havde Odyssey til mig, derfor har jeg tre af dem :) Hvis du vil have dem nu og her, vil jeg tro Jas har dem, så skal I en tur til Fyn. Du kan ringe og spørge ham, om han har den.
   Billede nr. 23 er Leucanthemum Broadway Lights, den er bare så skøn, en af yndlingene.
   Dejlig dag til dig også
   Kh Lisbeth

   Slet