lørdag den 27. august 2011

Vejrgudernes rasen og vand i haven

Klokken 24 i nat lynede det uafbrudt og ca. ½ time efter tordnede det og bragede, så jeg var ved at falde ud af sengen. Jeg er ikke bange i tordenvejr, men det er mine hunde, så jeg måtte op og sidde i sofaen med en hund på hver side. De var skrækslagne og prøvede at gemme sig under vores varmtvandsbeholder. Heldigvis blev de rolige, da jeg sad ved dem.
I dag er der så igen vand i haven, jeg havde 4 besøgende, kun den ene havde gummistøvler på, så de andre kunne ikke komme over hele haven.
I aftes tog jeg billeder af Crownprinsess Margaretha


Til morgen hang de nede ved jorden, men heldigvis var de ikke ødelagt, så de endte i vasen og står godt til væggen :-)

Min gule vandgran står lige midt i vandet, det kan den lide.

Denne knapbusk står også i vand, den ser stadig sund ud, så jeg håber, det er ok.

Pagodebusken har allerede efterårsfarver

Rødbirken er ved at tabe bladene

Men roserne har ikke tabt modet

Reine de Violet

Victor Borge

7 kommentarer:

 1. Ja, der er utrolige kræfter i sådan et torden- og lynvejr. Stakkels hunde, men så er det godt, at de har en sød mor, som vil stå op midt om natten :-)

  Det er ikke rigtigt sjovt at gå rundt i haven, når græsplænen sopper. Det gør vores også idag og når du så oven i købet havde gæster! Håber de var så haveinteresserede, at de kunne se alt det smukke i din have :-)

  SvarSlet
 2. Nårrrh små hunde-basser ... utroligt hvor den natur bestemmer meget. Var selv på have-visit i regnvejr og men nød dagen.
  Forsat god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 3. Godt at hundemor kan passe på. Det var godt nok et voldsomt vejr. Roserne er rigtig fine og ja de står super flot til væggen.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Ja heldigvis var de så haveinteresserede, at de nød det alligevel.
  Hundene har det godt igen og snorker lydeligt her ved siden af mig :-)
  Tak for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet
 5. Nåh, jeg kan lige se jer for mig. De stakkels små vovser, og mor som trøster. Vores gamle hund var også rædselslagen i tordenvejr, men Frostie er fuldkommen ligeglad :-)
  Hvor er det dog irriterende med vand i din have igen. Nu må det da snart stoppe. Vi fik også en ordentlig spandfuld, og vand i redskabskuret. Men jeg er glad bare det holder sig ude af huset.
  Det er egentlig utroligt at der overhovedet er noget som orker at blive ved at blomstre med det vejr. Lad os håbe at det bliver bedre imorgen :-)

  SvarSlet
 6. Det er ikke sådan med en ufrivillig swimmingpool i haven, men det er da godt, at nogle af planterne kan lide det.

  Den morgen var gemalen mødt tidligt på arbejde, så jeg vågnede ved at sengen stod og hoppede af tordenbragene. Jeg havde en dreng (læs hund) i hver arm, som lå veltilfreds og snorkede. Det blev til lidt råhygge lidt længere end vi plejer.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 7. Ja det er godt, at nogen af planterne kan lide det. Tja bedre vejr i dag, ikke helt, vi fik en ordenlig byge og et par tordenskrald kl. 15.30.
  Nu er det også blevet køligere.

  SvarSlet