tirsdag den 23. august 2011

Havebloggertur til Samsø

Det har været en dejlig dag også i dag, men den fine aften blev det nu ikke til. Her hos os blev det gråt fra ved 16 tiden, men vi fik dog ikke regn. Jeg har haft 6 voksne og 1 barn på besøg i dag. Ikke så mange, men det var helt fint, så nåede jeg noget havearbejde også.
Der er blevet vist interesse for et besøg i min have til foråret, hvis I mener det seriøst, vil jeg meget gerne arrangere en tur herover. Jeg vil gætte på, at turen vil komme til at koste 4-500 kr. incl. færge, taxa fra havnen og lidt mad. Jeg regner med, der kommer så mange, at jeg er nødt til at sende en taxa efter jer, min lille røde bil kan kun have 4 slanke piger :-) Der skulle da gerne komme flere.
Men nu vil jeg gerne vide, om det skal være en weekend eller en hverdag, hvad mener I? Vi skal vel ikke have en for jyder og en for sjællændere, jeg regner med, at alle gerne vil hilse på hinanden.
Jeg foreslår den næstsidste uge i maj, så skulle der gerne være fuldt flor i rhodobedene.


Sådan her :-)

Nu til billeder fra sensommeren

Mary Magdalena


Høstanemone pamina

Rosenskovmærke blomstrer stadig


Tudseliljerne er stadig fine

8 kommentarer:

 1. Umiddelbart er jeg interesseret :) Helst en lørdag...

  Det ville være en fornøjelse at se din have i maj med alle rhodo'erne og også rigtigt hyggeligt at mødes med dig og andre havebloggere fra øst og vest.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Jeg kender ikke min arbejdsplan så langt ude i fremtiden - men hvis jeg skal have en chance for at deltage er det bedst en weekend (gerne lørdag, som Frk Anemone).
  Det kunne sørme være sjovt at møde Jer i virkeligheden og skøønt at se din have når rhododendromerne "slår sig løs" :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Jeg vil helt sikkert også gerne deltage og har med det samme sat et forsigtigt kryds i kalenderen. Vil glæde mig til at se din flotte have samt møde alle jer havebloggere.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Jeg ville også rigtigt gerne besøge din have. Men jeg har også svært ved at se så langt ud i fremtiden, vi har 3 runde fødselsdage og konfirmation i familien lige i den periode.
  Men det ville helt sikkert også passe mig bedst en lørdag, for til den tid er jeg forhåbentlig kommet i arbejde igen :-)

  SvarSlet
 5. Tak for invitationen. Jeg synes din have er så spændende og vil rigtigt gerne komme, men har stort set samme forbehold som alle de andre "kjøvenhavnere". Desuden er min økonomi og mit helbred så vakkelvårent, at jeg tror jeg vil "springe på" i sidste øjeblik.

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 6. Hmmm, tak for alle jeres tilkendegivelser om at I gerne vil til Samsø. Der var en ting, jeg ikke havde taget i ed: kalenderen. Lørdag d. 19. maj er i Kristi Himmelfartsferien og lørdagen efter d. 26. er det pinselørdag. For mig er det ikke et problem, men er det det for jer? Dagen kan jo være sat af til familien.
  Marianne: Det er selvfølgelig muligt at have madpakke med, men det løber jo alligevel op. Færgen alene koster desværre 202,- kr. Håber du har det godt og kan komme med :-)
  Hanne: Håber du ikke skal noget den lørdag, du skal da helst også med.
  Det er også muligt i stedet at tage torsdag d. 17., som jo så er en helligdag.

  SvarSlet
 7. Der lyder spændende og da jeg bor i Horsens kommune er der jo ikke så langt for mig. Jeg vil meget gerne komme hvis datoen passer ind i min kalender.

  SvarSlet
 8. Hej Gitte
  Det lyder godt, du skal være så velkommen. Vi tager det op igen til marts. Så håber vi, at vi kan ramme en dato, hvor alle kan.

  SvarSlet