onsdag den 24. august 2011

Havebloggertur til Samsø ???

Det er ikke nemt med de datoer, jeg foreslår foreløbig lørdag d. 19. maj eller Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 17. maj. Og så regner jeg med at tage planerne op igen til marts, så kan vi se, om der stadig er interesse for sagen. Håber I synes, at det er en god idé.


Det har været en stille og rolig dag i dag, jeg har kun haft en besøgende, til gengæld var det en god, hun fornemmede fuldstændig stilheden og roen i min have. Vi havde to hyggelige timer i hinandens selskab.
Jeg har taget rigtig mange billeder i dag, her kommer nogen af dem.
Anemone Bressingham Glow


Smukke gladiolus

Hosta Stiletto

Hjertetræet står ofte i meget vand, så det leger efterår.

Herefter en masse rosenbilleder
Til slut får I et billede af en buket, jeg plukkede i går.

God solskinsdag i morgen, håber vi :-)

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig dag du har haft med din besøgende :-)
  Jeg tror det er en god idé at tage det op igen til marts. Så har folk nok lidt bedre styr på deres kalendere.
  Sikke en masse skønne roser du stadig har i blomst.
  Jeg har lige besluttet at der skal være plads til hele 3 roser i min orange have. For I smitter mig med alle jeres dejlige roser. Den ene har jeg jo allerede, Pat Austin, og så skal jeg have købt en ny Hanne. For da jeg fik gravet den op idag, var det kun et vildskud som var tilbage, resten må være frosset væk i vinters.

  SvarSlet
 2. Egentlig var det jo heller ikke meningen, jeg ville planlægge turen nu, kun lufte tanken om der var interesse, og det lader det til, der er.
  Nu er det ikke fordi, jeg har noget mod navnet Hanne :-) men jeg synes, rosen Hanne er kedelig, og kun lige pæn i knop, men sådan er vi jo forskellige.
  Hvis jeg blev spurgt til råds om gule roser :-) så vil jeg klart anbefale: Jude the Obscure og Sophia Renæssance, de holder begge længe i blomsten, også når du plukker den ind.
  Så kan jeg vente spændt på at høre, hvad du køber ;-) Jeg kan anbefale Rosenposten til køb af roser.

  SvarSlet
 3. Godt du har haft et par hyggelige timer sammen med din besøgende.
  Hvor har du mange skønne roser.
  Flot buket du har plukket.
  Vi har besluttet at invitere haveinteresserede lørdag eftermiddag d. 27. aug. om eftermiddagen.
  Den dag vil der være kaffe på kanden fra kl. 13. - kl. 17., så må vi se, om det kan få nogen til at kigge forbi.
  Selv om vi har haft haven åben hele sommeren, så har her kun været ganske få igennem haven i år.

  SvarSlet
 4. Jeg vil også gerne lige skrive min interesse for at komme på haveblogbesøg hos dig - og fint med at tage det op til marts. Man kan jo sætte et par mini-krydser i kalenderen :o)

  SvarSlet
 5. Jeg vil meget gerne se din spændende have og få en udflugt til Samsø. Jeg har aldrig været der og samtidig får jeg mulighed for at hilse på alle jer andre søde havebloggere. Jeg har sat et forsigtigt kryds i kalenderen og ved meget mere til marts, så det er en rigtig god idé at tage det op dér. Vi har nemlig også en konfirmation i familien til næste år.

  SvarSlet
 6. Berit og Birgitte: Det lyder godt med flere tilkendegivelser. Jeg vender tilbage til marts og håber vi kan finde en dato, hvor alle kan. Det bliver rigtig hyggeligt at få hilst på hinanden.
  Landbohaven: Jeg håber, det hjælper, at du har kaffe på kanden, desværre er jeg bange for, at det eneste, der hjælper, er en artikel i avisen. Det kan vi jo desværre ikke få hvert år.

  SvarSlet
 7. Jeg tilslutter mig også besøg i maj, men kan af gode grunde ikke sige noget konkret lige nu. Har dog noteret mig de to foreslåede datoer, og så må vi se.

  Det ville glæde mig at besøge dig og din have og møde andre havebloggere - er sikker på at vi kunne få en hyggelig dag.

  Ulla

  Ulla

  SvarSlet