fredag den 7. marts 2014

3 år er gået

I går var det tre år siden,  jeg startede bloggen op. Det var op af bakke, jeg kunne ikke tage billeder selv, det fik jeg heldigvis lært, øvelse gør meget. Ingen faste læsere, jeg har arbejdet hårdt for at få dem, men nu har jeg heldigvis 191 faste læsere. Jeg tror nu ikke alle, der står på listen læser med, til gengæld tror jeg, at mange andre gør, det er jeg meget glad for. I skrivende stund har der været 267.843 sidehenvisninger, jo mine indlæg bliver heldigvis set af en del, det er jeg også glad for.
Solnedgang fra i aftes. Jeg elsker solop- og nedgange og at tage billeder af det, men det kan I vist ikke være i tvivl om.
Jeg har i øvrigt lige meldt min have til Havefestivalen 28. og 29 juni. Desuden har jeg åben have iflg. aftale fra 1.5.-30.9. så kom glad og se min have, men ring først og aftal med mig.

Dette er mit indlæg nr. 1126, for mig er det at blogge en livsstil, jeg holder meget af det, og betragter det som mit arbejde. Der skal helst udgives et nyt indlæg hver dag, derfor bruger jeg mine arkivbilleder meget. Jeg tager forår og sommer ca. 70-80 billeder dagligt.


Flere har bedt om at se oversigtsbilleder fra min have.

Så her kommer lidt af hvert

men vi skal også have lidt forårsbilleder fra i går
Den lille busk, der hedder Hasselbror/Corylopsis er tæt på blomstring
 De gule krokus i går morges
og om eftermiddagen efter solen havde skinnet lidt
 og her de lyseblå med regndråber
og let åbne efter solens stråler
 Jeg har mere forårslyng, denne er flot grøn, snart blomstrer den med hvide blomster
her er en anden med hvide blomster og mørkere løv
Muscari ved indgangsdøren er snart klar til at blomstre
Jeg kan huske, at Marie på Hortofilia viste sin Helleborus Multifidus, den har jeg også, men den er ganske ny, så ingen blomster i år.
 I går flyttede jeg en anden farve klokkeranke til klokkehøjen, det ser da flot ud.
Her ses højen fra bagsiden. Grunden til, at højen virker bar er også, at jeg har klippet alle gamle blade af, for at de nye ikke skal få svamp. Bladene er jo et fint bunddække hele året.
Til slut en rose - håber I må få en dejlig weekend med masser af solskin.
Jeg er netop hjemkommet fra en tur til Horsens (3 måneders syn af bilen) der kom da lidt planter i kurven, det må I høre om i morgen.

69 kommentarer:

 1. Geatulerer med 3 års jubileum til bloggen din! Du er så heldig som har sol, i alle fall noen ganger. Her er den helt fraværende, og jeg lengter veldig etter solen nå. Påskeklokkene dine er så flotte i sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Tak for det. Ja der har nu ikke været så meget sol her de sidste dage, men nok stadig mere end hos dig. Jeg håber, at du får noget sol i weekenden. Tak ja jeg synes også, de ser godt ud sammen.

   Slet
 2. Stort tillykke med blog-fødselsdagen i går. Det har været en fornøjelse at lære dig at kende og følge dig på bloggen.
  Som tiden dog flyver :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe
   Tak for det. Ja i lige måde, jeg håber, du kommer med over og ser min have igen i år. Ja du har ret, tiden flyver :)
   Knus Lisbeth

   Slet
 3. Gratulerer skulle det stå ;-)

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth
  Tillykke med de tre år som blogger! Det er rigtig godt gået, når man påtænker, at du laver et indlæg hver dag til STOR glæde og inspiration for alle os, der kigger med :) Din blog er noget helt særligt af flere grunde:
  Du har en overordentlig smuk have, som du dagligt "deler" med alle os andre
  Du tager dig tid til at svare på alle kommentarer - det er utrolig dejligt, Lisbeth, og helt usædvanligt!
  Du viser og skriver om haven, så vi nybegyndere bliver meget klogere på, hvad vi egentlig går og foretager os derude i vores eget lille paradis :) Så STOR tak, fordi du gør det!
  Jeg nyder dine solop - og nedgange rigtig meget og kan godt forstå, at du elsker at tage billeder af netop det.
  Skønne, skønne oversigtsbilleder fra din have - jeg glæder mig i den grad til at se den til sommer og håber på, at roserne stadig er i gang på det tidspunkt - det er de nok :)
  Også dejlige forårsbilleder - der sker bare noget derude lige nu. Det bliver spændende at se dit plantekøb i morgen.
  Også rigtig god solskinsweekend til dig - kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak skal du have. Det er dejligt, når nogen tilkendegiver, at de får inspiration af mine indlæg, det er du så god til, det har glædet mig meget med dine kommentarer, siden du kom med.
   Jeg kan godt lide at svare på kommentarerne, men må da indrømme, at det tager tid, så måske når jeg ikke så meget til sommer, selvom jeg har svært ved at lade være :)
   Det er jo det, der er hele essensen i det, at også nybegyndere kan få noget ud af det eller spørge, hvis der mangler lidt mere info.
   Så snart jeg ser det mindste tegn til sol op eller nedgang farer jeg ind efter kameraet :)
   Jeg er lidt bekymret for, om I kommer lige på det tidspunkt, hvor der ikke er så meget gang i roserne, men heldigvis er der altid nogen der blomstrer, selvom det ikke er helt det samme, som det store flor først i juli.
   Jeg synes, jeg gjorde nogen gode køb i dag, jeg har taget billeder :)
   Jo tak i lige måde.
   Kh Lisbeth

   Slet
 5. Hej Lisbeth

  Det har været 3 forrygende år må man sige -

  Andre blogge mister måske "pusten" undervejs, der bliver måske længere og længere mellem indlæg. Det kan man bestemt ikke sige om Høneballehaven!

  Her er altid relevante havebilleder, serveret med godt humør og stor viden:)

  Jeg ser frem til meget mere herfra!

  Alt peger på endnu en supersæson 2014!

  En dejlig weekend herfra:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Tak for det - ja vi har fulgt hinanden trofast i hvert fald i to år, tror jeg.
   Nej jeg mister ikke pusten, et arbejde er jo et arbejde, der skal passes :)
   Tak for det, ja jeg gør, hvad jeg kan. Der kommer helt sikkert mere, jeg kan jo ikke lade være, måske bliver der lige et par enkelte pauser til større fester i løbet af foråret.
   Lige nu virker det, som om vi får endnu en supersæson 2014 :) det vil vi glæde os over.
   Tak i lige måde.

   Slet
 6. Stort tillykke med dagen!
  Du har en herlig blog med så mange dejlige billeder.
  Er sikker på der er mange der følger dig. Selv gør jeg det gennem Blogloving. Det er nemt og man får besked når der er nyt ;)
  Men jeg ved ikke om det figurerer hos dig.
  Tak for alle dine dejlige indlæg
  Knus Vibeke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Vibeke
   Det glæder mig, du kan lide min blog. Jeg tror også, der er mange, der følger mig. Ser du mine indlæg gennem Blogloving? Jeg har tilmeldt mig, men kan ikke se mine egne indlæg, når jeg får besked om nyt.
   Selv tak
   Knus

   Slet
 7. Stort tillykke med jubilæet og tak for din ihærdighed og interesse; for du giver dig jo også tid til at lægge kommentarer hos os andre. Det er så hyggeligt. Jeg synes aldrig, solnedgangen ser sådan ud her i det vestjydske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Tak skal du have, ja jeg lægger kommentarer hos dem som kommenterer hos mig og somme tider lidt flere :) Det må man gøre for at få noget igen. Ja man kommer jo til at lære hinanden lidt at kende på den måde. Det kan godt være solnedgange er anderledes når man bor på en ø.

   Slet
 8. Hej Lisbeth.
  Et stort og hjerteligt tillykke med de 3 år🎂
  Og endnu en gang tak for alle dine skønne billeder og din store viden som du deler så gavmildt ud af;-))
  Dine solopgange/nedgange er da bare så smukke og dine rosenbilleder er da helt i særklasse, har mange gange tænkt at det er en omfattende/tidkrævende blog du har, men ved jo det er din interesse så nyder den bare i den grad. Tak.
  Go aften til dig
  Knus Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte
   Tak skal du have og selv tak, det er en fornøjelse at dele og især at dele rosenbilleder med dig.
   Det er ret omfattende og tidkrævende ja, måske er det i virkeligheden en overspringshandling for at slippe for at gøre rent :) jeg kan i hvert fald godt lide mit "arbejde" :) Bent synes godt nok, det tager meget af min tid, men ellers tager han det pænt.
   Tak i lige måde
   Knus

   Slet
 9. Hej Lisbeth.Også et stor t tillykke med de 3 år på bloggen fra mig.
  Nyder også alle dine dejlige billeder.........og dine altid søde kommentarer hos mig.JA!!! blogland er et dejligt forum for os havenørder.
  Dejlige oversigtsbilleder fra din skønne have..........og din klokkehøj bliver da et dejligt syn til næste år.
  Har selv været på bloggen i to år til 30 marts...........det er bare gået så hurtigt.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak skal du have. Godt du nyder mine billeder, du kommenterer jo også altid, det er jeg glad for, og selvfølgelig kommenterer jeg igen hos dig. Det er rigtig godt med blogland, det vil jeg ikke undvære, jeg har lært en masse skønne mennesker at kende gennem bloggen.
   Tak for det, ja jeg tror også at klokkehøjen bliver endnu finere næste år.
   Jeg kan godt huske, da du kom med, du havde lidt begyndervanskeligheder, men det kom du hurtigt over.
   God aften og knus

   Slet
 10. Tillykke med blogfødselsdagen igår. Den danske haveblogverden er vokset støt og roligt og jeg synes at det er et fantastisk medie, hvor man kan holde pause, hvis man har behov for det og så poppe op igen, når der er mere energi. Du har virkelig knoklet, der har ikke været mange pauser hos dig og det er der en tryghed i. At du også tager dig tid til at kommentere hos os andre skal du have stort tak for, det er det der giver liv i blogverdenen - at man får feedback.
  Det er en fornøjelse at følge livets gang i Høneballehaven:o)
  Jeg synes at det er godt at Haveselskabet genindfører Havefestival, men jeg ved ikke lige om jeg selv deltager i år.
  Jeg ved, at jeg og Flemming kommer til Samsø og overnatter omkring Pinse og så håber jeg at du er hjemme? Nu har du jo en dejlig lille fyr på Fyn (?) og jeg formoder at han kan lokke sin farmor væk fra haven. Jeg skal have arrangeret hundepasning før jeg kan booke hotellet;)
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lisbeth
   Du har helt ret, den danske haveblogverden er et fantastisk medie, selvom nogen af os aldrig har mødtes irl, føler vi alligevel at vi kender hinanden. Det er da også fint, at man bare holder en pause, man bliver jo set igen, så snart man laver et nyt indlæg. Det er det fine ved det.
   Det har du helt ret i feedback er vigtigt, det mærkede jeg til at begynde med, men pludselig er man med i kraft af sine kommentarer hos andre.
   Jeg er rigtig glad for at Haveselskabet genindfører Havefestivalen, noget gavn skal de da gøre :) jeg mener, jeg skrev det i deres spørgeskema, at jeg savnede det. Det er da helt ok, hvis du ikke vil deltage, men det er nu hyggeligt med besøg.
   Ja jeg er hjemme i pinsen, men ikke den 30. og 31. maj, der er jeg tættere på dig, vi skal til bryllup. Uha ja det er svært med de hunde, jeg har samme problem, når vi skal til bryllup.
   Tak i lige måde

   Slet
  2. -haha, jeg skrev også at de skulle genindføre Havefestival, så dér har vi nok været med til at præge dem:o)

   Slet
  3. Ja det var godt, det kan være, der har været flere end os :)

   Slet
 11. Til lykke med blog fødselsdagen. Du er nok den flittigste skribent af de havebloggere jeg følger. Det er en fornøjelse at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Ulla, ja jeg skriver jo dagligt, dejligt at vide at I følger med.

   Slet
 12. Tillykke med de 3 første blog år Lisbeth - en stor fornøjelse at følge med i dit haveliv.
  Over 1100 indlæg på 3 år det er altså imponerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Gitte
   Det glæder mig, at du har fornøjelse af at følge med.
   Tak, ja det er mange, men jeg kan lide det :)

   Slet
 13. Tillykke søde :) Jeg har nydt endnu et år på din blog og er glad for både oversigtsbilleder og nærbilleder. Ja, meget er sket og lært siden den spæde start, du har en stor skare af læsere, som sætter pris på din haveviden og formidling af plante info og begejstring for havelivet i sig selv.

  Dejlige oversigtsbilleder - og solop- og nedgange kan vi næsten ikke undvære.

  God weekend & knus fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det kære Ulla
   Godt at vide at du kan lide mine billeder. Ja der er sket meget, vi startede jo samtidig, godt vi gjorde det, for så måtte vi i begyndelsen næsten nøjes med hinandens kommentarer :) Ja mon ikke der er mange som læser med uden at give sig til kende :)
   Jeg fortsætter med både oversigtsbilleder og solop- og nedgangsbilleder.
   Tak i lige måde og knus tilbage

   Slet
 14. Kære fru Høneballe. Hjertelig tillykke med 3 årsdagen, det har været en fornøjelse at følge dig og jeg forventer mange fornøjelige år fremover i dit selskab. Ganske vist får jeg ikke læst alle indlæg, men dog mange - også selv om der ikke kommer en kommentar fra mig hver gang.
  Jeg har kun en klage.... dine blogtræf i år, ligger begge to på min arbejdsweek-end!!! Det er faktisk lidt slemt, fru Høneballe! Så må jeg jo se om jeg kan lokke med manden og så måske stikke næsen ind igennem havehegnet!! ;)
  Og husk nu at vejen til Fyn, fører næsten forbi Kolding!! :D
  Føs'dagshaveknus fra mig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak kære fru Friis
   Det glæder mig, at du kan lide mine indlæg, det er ok hvis du ikke når dem alle og ikke kommenterer, der er jo andet, der skal nås end bloglivet.
   Jeg er dybt rystet over, at jeg har valgt to weekender, hvor du skal arbejde, og det mener jeg. Et år uden fru Friis går an, men to er jo en katastrofe. Hvad gør vi, jeg var ved at se hvor mange, der er tilmeldt, men det er nok svært at lave om. Der er ingen tilmeldte nu, men mange har noteret datoen. Og du kan ikke bytte vagt? Den 24. maj står fast for ugen efter skal sønnen giftes, så da kan det ikke nytte noget, jeg laver blogtræf :) Du og din mand er selvfølgelig velkommen en anden dag, hvis I vil herover.
   Det går altså ikke at tage til Kolding, når vi er på Fyn, der er i forvejen ikke nok tid, når vi skal nå det hele på en dag(det er ikke lysten, der mangler), men Grundlovsdag, da kommer vi :)

   Slet
 15. Tillykke med blogfødselsdagen:-) Du er simpelthen den meste ihærdige og flittige haveblogger, som jeg kender. Jeg bliver aldrig træt at følge din have og dine smukke roser:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Bente - og mange tak for dine søde ord, det glæder mig.

   Slet
 16. Hej Lisbeth
  Hjertelig tillykke med din 3 års blog fødselsdag. Det er simpelthen godt gået. Jeg har kun fulgt dig siden november sidste år og jeg er meget imponeret med det store arbejde du udøver på din blog. Der er nok noget om at når man stopper sit "arbejdsliv" så får man travlt som aldrig før men det gør jo ikke noget når du har travlt med noget du brænder for. Jeg ville gerne have været med fra starten men jeg er først begyndt på det der blogliv da jeg faldt over din og takket være din oversigt af blogge du læser har jeg fundet nogle som jeg også læser. Jeg vil også gerne komplimentere dig for alle dine smukke solop og nedgange og dit store arbejde med at svare alle og at du sætter dig lidt ind i hvad vi alle går og roder med i vores haver :-) Igen nogle dejlige sommerbilleder håber også at der er godt gang i roserne til sommer når jeg kommer forbi :))) Det er jo desværre slut med rhodoerne til den tid så dem må jeg se en anden gang. Så har du lige været en tur i storbyen gad vide hvad du ikke kunne tage hjem til Samsø uden !!!
  Ha en rigtig god fredag aften
  Hip hip hurra knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak skal du have. Ja du har ikke været med så længe, til gengæld har du kommenteret trofast lige siden, du startede med at læse med, det har jeg været glad for. Ja pensionister har altid travlt, men det er nok lidt anderledes med mig, der er ikke mange pensionister, som sidder så meget ved computeren, som jeg gør.
   Godt du fik begyndt på bloglivet, det er en dejlig verden, og man får mange venner her.
   Tak for ros, jeg gør, hvad jeg kan for at svare og hjælpe, det kan jeg bedst lide.
   Ja lad os håbe, der er godt gang i roserne, når du kommer, det bedste tidspunkt er først i juli eller godt hen i august.
   Ja så er det slut med rhodoerne, ellers må I komme to gange, jeg kan hente ved færgen.
   Ja jeg var i storbyen, det må du tænke over til i morgen, jeg synes, det var spændende (klart ellers havde jeg jo ikke købt det :)
   Tak i lige måde og tak for søde ord
   Knus Lisbeth

   Slet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Tillykke med de 3 år på bloggen.Du må være en af de mest ihærdige havebloggere der er. Nye indlæg stort set dagligt, hvor der vises masser af skønne billeder fra din have og billeder med navngivne planter, samtidig med at du er fantastisk sød til at kommentere på rigtig mange indlæg rundt omkring i blogverdenen i samme omfang. Det er ikke mange der kan leve op til.
  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Vivi
   Ja jeg er noget ihærdig, det må være fordi, det er min hobby sammen med haven :) og så tager jeg mig tid til det (overspringshandling fra rengøring :) måske.
   Du var i øvrigt en af de først som kommenterede hos mig, og som jeg kommenterede hos, du har været med meget længere.
   Tak i lige måde.

   Slet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 20. Stort tillykke med din 3 års blogfødselsdag, det er da stort. Der er ikke noget at sige til at så mange følger dig, du er så flittig og omhyggelig med dine indlæg. Altid med plantenavne, så man kan finde frem til skønhederne , hvis der pludselig opstår et akut behov :-) Du frister med dejlige billeder af dine skønheder. At du er glad for sol op og nedgange er dejligt, for du er så god til at fange farverne og stemningen, jeg nyder dine billeder. Det var fint og se oversigtsbillederne, oftest er det jo små udpluk vi ser. Du er altid flittig også med kommentarer hos os andre, så tak for det. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du have, ja tre år er mange, men jeg kan nu ikke følge med dig, dit område med at pynte op, er for mange mere interessant, så du har klart overhalet mig med læsere og er godt med med indlæg, for du laver jo flere på en dag.
   Jeg prøver så godt jeg kan med plantenavne, og det andet kommer lige af sig selv, for jeg elsker at tage billeder af solop- og nedgange og af haven.
   Selv tak - hvis man gerne vil have kommentarer, må man også selv give, det var det første, jeg lærte i blogverdenen.
   Tak for dine søde ord og god weekend til dig også.

   Slet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 23. Tænk, er der allerede gået tre år. Stort tillykke med dagen og med de enormt mange sidehenvisninger. Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at du lever op til dit mål om et indlæg om dagen. Det er en fornøjelse at følge med i oplevelserne i jeres store smukke have. Skønne billeder du har valgt i dagens anledning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej May
   Ja det er utroligt, som tiden går. Tak skal du have, ja der er 6-700 der kigger forbi hver dag, men til sommer går det nok lidt nedad igen, så er der andet at se til, haverne skal også passes. Det glæder mig, at du kan lide at følge med - tak for det.

   Slet
 24. Jamen dog tillykke med 3 års-jubilæum... Gode billeder fra din dejlige have :)

  SvarSlet
 25. Tillykke med de tre års blog fødselsdag.
  Jeg har nydt mange skønne billeder fra din smukke have.
  Fin solnedgangsbillede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Aase
   Dejligt du nyder mine billeder, vi to har vist været med lige længe.
   Tak

   Slet
 26. Stort tillykke med 3 års dagen, jeg er rigtig glad for at gøre dit blogbekendkab , som er fuld af inspiration og kærlighed til planter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Tina, det glæder mig.

   Slet
 27. Må i dag give lyd fra mig: HIP hip hurraaa og stort TILLYKKE med de 3 år i går, fru Lisbeth- Høneballe:-D holder også meget af dine oversigtsbilleder, og al den viden du øser ud af i hverdagen!!!
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anette og for dine søde ord.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 28. Kære Lisbeth
  Ja, så tillykke med 3 årsdagen.
  Tak for alle de flotte billeder af haven, hvor ser der dejligt ud -----
  men et kæmpe arbejde at holde al det. Men du klarer det flot---
  Jeg har også flyttet et par påskeklokker til et sted, hvor man kan se dem her indefra.
  God weekend, jeg skal på stranden---
  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Mange tak for det og selv tak. Hvad var en blog uden nogen der kommenterede, du har været flittig gennem flere år, tak for det.
   God idé at flytte påskeklokker hen, hvor du kan se dem.
   Dejligt at høre at du er frisk til at tage på stranden. God fornøjelse.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 29. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 30. Til lykke med de tre år! Og tak fordi du gider at blogge! Og ... tak for de dejlige oversigtsbilleder som jeg er en af dem der har ønsket flere af ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Nana
   Jeg holder meget af at blogge, så mig slipper I ikke lige af med :) ja det er også for dig, jeg sætter oversigtsbilleder ind, du har heldigvis nævnt det :)

   Slet
 31. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 32. Hej Lisbeth. Et stort tillykke med 3-års jubilæet, det er godt gået og sikke mange sidevisninger du har - det er bare så flot! Jeg følger dig hver dag, men får ikke skrevet hver gang. Jeg synes også haveblogland er en fornøjelse og er meget glad for at være en del af det.

  SvarSlet
 33. Hej Birgitte
  Tak for det, ja der er mange som kigger med. Det er fint du følger med og ikke kommenterer, man kan ikke nå det hele, og nu har du jo nye projekter for. Jeg tror ikke, du var kommet på dine foredrag, hvis ikke det var for haveblogland, så godt vi er med der.

  SvarSlet
 34. Lige et tillykke med de tre år. Det er altid en fornøjelse at læse din blog og ikke mindst at se dine dejlige billeder.
  Jeg har ikke selv været så flittig den sidste tid, hverken med at skrive på min egen blog eller med at kommentere på jer andres, selvom jeg tit læser med.
  Glæder mig til at gense haven igen til maj :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Tak skal du have, godt du kan lide at læse med og at komme og besøge min have, det er jeg glad for.
   Nej du har ikke været så flittig, men nu har du jo også været på højskole og haft travlt med andet.
   Glæder mig til du/I kommer i maj.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 35. Hej Lisbeth
  Tillykke med de 3 år på bloggen, man kan da kun sige at du har gjort dig fortjent til alle dine følgere, altid er du der med en sød kommentar eller til at hjælpe hvis der lige er et plantenavn der skulle være smuttet. Det er ikke hverdag jeg får lagt en kommentar, men for det meste får jeg set dine flotte billeder og følger med i vejret på Samsø, nu håber jeg du må have en dejlig weekend og at i må få sol på Samsø.
  Endnu engang tillykke kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Tak skal du have, og tak for dine søde ord. Det er ok du ikke lægger kommentarer hver gang, du kigger ind, der skal jo også være tid til andet. Det er det skønneste solskinsvejr her til morgen, det er det forhåbentlig også hos dig.
   Tak for det.
   kh Lisbeth

   Slet
 36. Stort tillykke Kære Lisbeth
  Først nu ser jeg at du og høneballehaven har rundet de tre år og to dage ;)
  .Og sikke en udvikling i begge har præsteret på den tid. Jeg har jo fulgt med længe og kan sagtens huske tiden, inden du selv kastede dig over fotokunstens glæder, og brugte Bents smukke billeder ;).
  Jeg nyder alle dine skønne indlæg, med de smukke sol op og nedgange uden hustage ;) og jeg kan nu godt blive lidt misundelig på dit arbejde, selvom jeg også er glad for mit ;)
  Klokkehøjen ser helt forrygende ud, efter du har flyttet flere planter i andre farver derop ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det kære Heidi.
   Det er godt nok sent, du sidder og skriver til mig. Har du virkelig fulgt med så længe, det må jeg sige, det er først senere, du er begyndt at kommentere.
   Jeg kan godt forstå, du bliver misundelig på mit arbejde, skønnere job kan man nok ikke få :) godt du også er glad for dit.
   Tak ja jeg synes også det ser godt ud nu :)

   Slet
 37. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 38. Tillykke på fødselsdagen - og tak for alle de smukke billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Sussi og selv tak, det er en fornøjelse :)

   Slet