lørdag den 16. april 2011

Prikling af tomater og et par billeder

Endelig lykkedes det mig at få tomaterne priklet ud. Der skulle mange potter til, og de hang lidt med ørerne, da jeg var færdig. Jeg håber de retter sig igen. Det var på høje tid og de havde heldigvis fine rødder. I eftermiddag gik jeg rundt med riven og tog det ukrudt, som havde formastet sig til at komme op. Hvis jeg har tid har ukrudt ikke mange chancer hos mig, samtidig ser jeg omhyggeligt efter de små skud af alle mine hostaer. Til aften fik jeg lige tage et billede af de to smukke rhododendron Rex og China, de er fantastiske.
Der er også et billede af den smukke løjtnantshjerte

3 kommentarer:

 1. Ja, det ukrudt skal man være efter HELE tiden. Håber for dig, at det 'kun' er et-årigt ukrudt du har. Jeg bøvler med skvalderkål - ikke rart.

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth, dit lykkecitat har fået en central plads i min e-bog, hvis du sender mig en mail på info@hyldgaard-coaching.dk, så er den på vej til dig :-) God påske KH Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej Susanne
  Endnu har det lykkes mig at holde skvalderkålen lige uden for hegnet, jeg kæmper bravt for det. Til gengæld har jeg masser af mælkebøtter og kvikgræs. Det er heller ikke rart.

  SvarSlet