lørdag den 30. april 2011

En sørgelig historie og en plantemarkedsdag

Ja det er sørgeligt, når man får besøg af rådyr i sin have, og disse rådyrbukke vil klø geviret på mine smukke små træer og buske. Sjovt eller sørgeligt nok, ved de lige hvad for nogen jeg holder mest af. Da vi kom hjem fra vores tur i torsdags, opdagede jeg, at vores fine, unge sydbøg hang i laser, den havde rigtig muntret sig. I formiddags så jeg, at min lille fine bitterbalsam var flænset godt og grundig. Her til aften var det min magnolia siieboldi og en parykbusk, som jeg fandt ud af, at det var gået ud over. Så der er bundet hår i en nylonstrømpe på bitterbalsamen, og mine sure sokker er hængt på magnoliaen, nu håber jeg bare det virker. I eftermiddag tog vi lige en tur til plantemarked i Odder i håb om at finde nogle sjældne ikke så dyre planter, som nogle af de andre haveejere havde lyst til at sælge. Jeg fandt heldigvis også nogle stykker, men opdagede også, at det nu ikke var så billigt, der skulle tjenes penge, så priserne var stort set lige så høje som på en planteskole. Det var nu lidt skuffende. Oprindelig opstod det vel som et plantebyttemarked, men det var der nu ikke noget af her. En enkelt kvindelig sælger havde samme tanke som mig, hun var glad bare hun fik solgt lidt og til opnåelige priser. Alligevel købte jeg en hvid og en blå ridderspore, samt en trillium og en fodblad, en lewisia og ja så smuttede der også en rhododendron Simona med hjem i bilen. I morgen skal der plantes.

3 kommentarer:

 1. Føler helt med dig, sikke dog en uge du har haft, først det flytteri med din mor, også rådyr der invaderer din have............

  Hvad rådyr angår, er jeg glad for at der ikke kommer nogen ind i min have, de kan jo hurtigt ødelægge en masse, som du jo skriver. Det ender da med, at du må have dine roser hegnet ind, ellers æder de da alle blomsterne :-(

  Håber næste uge bliver mere positiv hos dig.

  SvarSlet
 2. Tak Vivik, jeg håber også den næste uge bliver bedre, men det hjalp da lidt at få købt nye planter :-) det kan altid muntre op, men et sørgeligt syn er det desværre. Vi har endda hegn oppe, men det er ikke nok.

  SvarSlet
 3. Det er da næsten endnu mere irriterende, når i har gjort noget for at holde dem ude. Er dog klar over, at de er meget gode springere.

  SvarSlet