søndag den 24. april 2011

Det danske forår

Vil I ikke give mig ret i, at man ikke kan bo i noget dejligere land end Danmark. Intet er så dejligt som de skiftende årstider og foråret, når det hele springer ud. Tænk at være så heldig at have sådan et dejligt vejr i påsken. Jeg vil ikke bytte Danmark med noget som helst andet land om det så er nok så varmt og solrigt, nej Danmark det dur for mig. Og selv om jeg endnu en gang måtte klippe i roserne, de roser som jeg ikke kunne nænne at klippe så meget i sidste gang, ja så har det alligevel været en dejlig dag. Det var bl.a. Buff of Beauty, Crownprincess Magaretha og Teasing Georgia. Håber de klarer det.
Blueshinegirl med blå stængler og fine knopper
Festivo i knop
Helen Martin nylig udsprunget bare lidt
Og en kuglekastanie
Rosa blærenød (physocarpus)
Magnoliabladet pil
Ørkenbedet hvor planterne står i sand Jeg har nu 20 blomstrende rhododendron, selvfølgelig ikke i fuldt udspring, men de er lige begyndt. Idag var der 7, der viste den første blomst.

3 kommentarer:

 1. Halløjsa, hvad er nu det??? Har du også et ørkenbed, den må vi høre mere om :-)

  SvarSlet
 2. Ja Vivik jeg har også et ørkenbed. Det sidste stenbed der blev lavet, besluttede jeg skulle være et sandbed. Det var selvfølgelig efter at have læst en af Jørn Dannesboes bøger.
  Jeg har ikke fortrudt det, det blev et dejligt bed. I skal nok få flere billeder efterhånden som der sker noget spændende.

  SvarSlet
 3. Jeg måtte også lige søge på nettet"ørkenbed", det har jeg aldrig hørt om før.
  Det lyder spændende - glæder mig til at se flere billeder.
  /Hanne Bente

  SvarSlet