mandag den 19. september 2011

Høneballehavens historie del 6

Se nu vender vi tilbage til skoven.
De første år gik jeg som sagt og puslede om de små nyplantede barrodstræer, aede dem lidt og hviskede til dem, at nu måtte de gerne gro, så jeg kunne få en lille skov. Jeg gik rundt med hakkejernet og holdt dem fri for ukrudt. Jeg elsker at gå rundt med hakkejernet, så slapper jeg af og tænker på alt og ingenting.

2005Efteråret 2007
Nu blev det tid til at lave stier i skoven. Hvor gik jeg mest rundt, hvor passede det bedst, hvor skulle der klippes og hvad skulle flyttes? Til at begynde med var det lidt svær, men pludselig så var de der. Det blev kun til græsstier, længere er vi ikke nået, men højt på ønskesedlen står selvfølgelig pigstensstier, men der er vidst for mange stier til at vi kan overkomme det.

Skoven efteråret 2007

Skoven 2008

Maj 2008 Nu kan I begynde at ane stierne
I mellemtiden er der flyttet rundt på flere rhododendron og træer er fjernet, så nu ser det sådan ud:Eftersommeren 2011. Sådan ser det ud nu, kan I se, at stierne er blevet mere tydelige.

Tak fordi I fulgte med, fortsat god aften.
Og dagens rose

7 kommentarer:

 1. Det går egentlig forbavsende hurtigt. Selvom træer og buske ser meget små ud på plantetidspunktet, har du allerede her 6 år efter en rigtig lille skov :-)
  Der er nu et eller andet hyggeligt ved at kunne gå ind mellem nogle træer af en vis højde :-)
  Åh hvor jeg glæder mig til at komme til at plante igen, fremfor bare at grave op, og have stillet alle planteindkøb på stand by.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere om, hvilke træer/buske du har i dit lille skovområde.

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth.
  Spændende at følge med.
  Når jeg læser indlægget, føler jeg næsten at jeg går der.
  God tirsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 3. Ligesom Vivik, synes jeg det er vildt fascinerende, så hurtigt sådan en skov kan skyde op. Hvis jeg havde lidt mere plads, ville jeg også have mig en lille skov. Det ser rigtig dejligt ud :-)

  SvarSlet
 4. Lisbeth, det er da helt fantastisk at følge ! Jeg har lige læst de andre indlæg også. Men netop dette indlæg inspirerer mig til at lave min egen lille skov. Det ser helt fantastisk ud :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Det har været spændende at følge med.
  Vi er i gang med at lave en miniskov hel tilbage i haven, hvor vi har anlagt den ny sti.
  Vi har en rigtig skov, Løvskov, rundt om ejendommen. Den er blevet plantet i 1903 og i 1905, så træerne der har en pæn højde. Ja flere meter høje er de efterhånden blevet.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth. Det ser bare rigtig godt ud. Jeg får helt lyst til at gå en tur og kigge op mod træerne. Det er godt nok et stort og flot stykke arbejde I har lavet dér.

  SvarSlet
 7. Hvor er jeg glad for alle jeres kommentarer :-) Jeg kan kun anbefale at lave en skov, så vidt der er plads til det. Jeg har mange dejlige steder i min have, men skoven står mit hjerte nærmest.
  I øvrigt plejer jeg at sige, at om vinteren har jeg 4 træer (lidt underdrevet), om sommeren har jeg en skov :-) Alt ser jo anderledes ud, når der er blade på.
  Barrodstræer er fint at starte med, så kan alle være med prismæssigt. Senere kan man jo skifte ud eller købe flere til, ligesom jeg har gjort.
  I ønskes en god aften.

  SvarSlet