onsdag den 21. september 2011

Dekorationer og billeder af planter som stadig er i blomst

Morgenen startede grå og kedelig med lidt småregn. Rimeligt deprimerende, men da jeg var ude for at plukke roser til dekorationerne, opdagede jeg pludselig, at det var helt stille vejr. Så stille som vi ikke har oplevet det i flere dage. Så da jeg var færdig med blomsterne tog jeg min cykel og kørte en lille tur langs vandet. Det var rigtig dejlig, men desværre varede det stille vejr og tørvejret kun kort.
Jeg har lavet dekorationer af rosenknopper efter opskrift fra Hanne Bente Vild med hverdagen. Her kan I se dem, de er ikke så elegante som Hanne Bentes, men det er jo også mine første :-)Og buketten.
Nu kommer der billeder af de planter, som blomstrer lige nu, men ikke har remonteret.
Asters

Drejeblomst

Gladiolus som er overvintret fra sidste år, den har ikke været gravet op.


Lavatera blomstrer stadig smukt

Sølvlys

Også tudseliljen blomstrer stadig flot

Whirlwind blomstrer flot, den har jeg købt hos Staudefeen for nylig.

Nu kan det da ikke vare længe inden knopperne springer ud, venter utålmodigt :-)

I morgen tager vi et afsnit mere af Høneballehavens historie

Til slut dagens rose

14 kommentarer:

 1. Det er nogle meget smukke buketter. De er da mindst lige så flotte, som hvis man havde købt dem hos en blomsterhandler. Hvor er det dejligt at se dit blomsterflor i haven, så er det da ikke alt, der er regnet eller blæst i stykker. Her hos os ser det ikke ligesådan ud. Mange blomsterhoveder rådner pga. regnen! Rigtig trist, for der er faktisk mange.

  SvarSlet
 2. Tak Birgitte, dem man køber hos blomsterhandleren dufter heller ikke nær så skønt som vores egne.
  Der er også mange, som er rådnet hos mig, men der var heldigvis stadig en del at tage af :-)

  SvarSlet
 3. Fine dekorationer :) Dem kan du da sagtens være tilfreds med.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg synes også at dine dekorationer er rigtigt flotte, dem behøver du ikke at undskylde over :-) Jeg så også godt Hanne Bentes indlæg og blev også lidt fristet til at prøve. Men jeg har ikke nok roser :-)
  Nu er sumphibiscusen da lige ved. Sikke en skøn farve som man allerede kan ane. De lover vist ikke så meget regn de næste dage, så forhåbentlig kan du nå at nyde blomsterne, uden at de bliver ødelagt af vand.
  Min er gået helt i dvale, og den sidste store knop på min syriacus ser efterhånden også lidt gullig ud, så jeg tror den ender med også at falde af uden at spring ud. Well well, så bliver det først til næste år jeg finder ud af hvordan den ser ud.
  Jeg synes alle dine Asters ser skønne ud. Vil du stadig fjerne dem? Det er da næste synd.

  SvarSlet
 5. Tak for ros til mine dekorationer. I dag er roserne sprunget lidt ud, de ser stadig væk fine ud :-)Hanne jeg prøvede faktisk at lave en dekoration med asters blomster, den står også fint i dag. Den holder nok ikke længe, men er da meget sød.
  Ja mine asters er kønne lige nu, men det er lang tid af året, hvor der ikke er andet, og hvor de stadig fylder rigtig meget. Så der bliver møbleret lidt rundt på dem, så der bliver et par stier i bedet. Nogen bliver flyttet ud til beplantningen langs hegnet ud til vejen.
  Sumphibiscusen kigger jeg efter flere gange om dagen, hver gang er den nået lidt længere, så måske kan det lykkes i den her fine weekend, som vi forhåbentlig får. Det er sidste chance for en fin weekend i denne måned.
  Du har ret i, at det var sjovt at se din have gennem andres linser, så ser man pludselig noget helt andet. Den er i hvert fald skøn med mange dejlige blomster, du gør jo også meget i at så sommerblomster, så langt er jeg ikke nået endnu.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth.
  STORT TILLYKKE med dine dekorationer......
  de er flotte, den skal du absolut ikke undskylde.
  Ønsker dig en god torsdag.
  Knus Hanne Bente♥

  SvarSlet
 7. Tak Hanne Bente nu er jeg glad :-)
  De står stadig og ser rigtig kønne ud. Det er jo også en måde at udnytte knopperne på, når man ikke kan nænne at plukke dem, fordi der er tre på en stilk og de andre ikke er sprunget ud. Tak for tippet.
  Jeg spurgte Bent, hvad han syntes om den, hm tja
  Du ved mænd ikke? :-)

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth.
  Mænd og forandringer.....noget nyt - men bare vent til at høre nogle af Jeres venner rose dine dekorationer, så kommer han nok på andre tanker.
  Jeg er glad for at se nogle bruge min ide.
  Fortsat god dag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 9. Hvor er dine dekorationer smukke.
  Skøn buket.
  Du har da endnu mange skønne blomster i haven.

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth.
  Skulle hilse fra Valter og sige, at dine dekorationer er flotte.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 11. Tak skal du have Hanne Bente :-) Hils Valter igen fra mig.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 12. Super smukke buketter og jeg er rigtig misundelig på din sølvlys.

  Der er nogte jeg ikke helt forstår. Når jeg klikker på din billede på min blog, under faste læsere, så står der at din blog er loneshaveliv ???

  SvarSlet
 13. Tak Gitte, min sølvlys er efterhånden også nogen år, så den er rigtig flot.
  Det lyder underligt, at der står loneshaveliv på mit billede. Jeg kigger lige på det.Ved ikke om jeg kan have lavet en fejl, men jeg synes nu ikke lige, jeg skulle kunne få en andens blog ind på mit navn.

  SvarSlet
 14. Det var et link der stod til loneshaveliv, det er nok noget jeg har lavet, dengang jeg slet ikke kunne finde ud af det :-) nu går det lidt bedre.
  Jeg har slettet linket.

  SvarSlet