fredag den 30. september 2011

Frivillighedsdagen på Samsø Højskole

Det gik rigtig godt på Samsø Højskole i dag. Vi mødte klokken 9 og fik morgenmad og sang to dejlige sange fra højskolesangbogen. Sidste chance for at synge Septembers himmel er så blå, så det gjorde vi så.
Derefter fordelte vi os ud i grupper. Nogle malede, nogle polerede og lakerede borede. Men de fleste gik ud i det gode vejr og ordnede have. Jeg fik plantet de planter jeg havde med: løvefod, alunrod, lungeurt og geranier.
Der var nu ikke den store interesse for bede, for ingen har tid til at passe dem. Så det var lugearbejde, buskrydder, motorsav og hakke- og skuffejern, der var mest i brug. Glædeligt var det at se det store fremmøde, opleve den gode stemning og se at folk virkelig knoklede løs for den gode sag. Der var mødt en masse tidligere kursister op for at hjælpe, og mon ikke det betyder, at de synes Samsø Højskole er værd at slå et slag for, jeg tror det.
Så skulle I nogen sinde få lyst til at komme på højskole, så pas på man bliver afhængig af at komme på Samsø Højskole. //www.samsohojskole.dk/
Jeg havde kameraet med, men tog jeg nogen billeder, nej det glemte jeg alt om, men der var nu heller ikke det store at fotografere, hvad angår have.
Til gengæld får I et par rosenbilleder.Rigtig god og dejlig lun sommerweekend :o)

6 kommentarer:

 1. Det lyder som alletiders hyggelige dag. Jeg kan godt forstå at de fleste ville ud i det skønne, skønne vejr :-) Jeg syntes faktisk det var for varmt til at lave noget, så jeg har mest gået rundt og nydt det idag.
  Og sikke dejlige rosenbilleder. Man kan se at de nyder ikke at blive regnet på lige for tiden :-)
  Rigtig god varm haveweekend til dig også. Vi må nok i kælderen, men mon ikke der bliver nogle lange udendørs pauser også :-)

  SvarSlet
 2. Hej Hanne
  Det var sødt af dig også at kommentere på denne her. Det var en hyggelig dag, jeg var hjemme ved 13 tiden og så fik jeg ikke lavet meget mere, for du har ret, det var for varmt. Tænk at kunne sige det d. 30.9. :-) Her til morgen er det så smukt så det kan ikke beskrives.
  Rosenbillederne er ikke fra lige nu, jeg har en mappe med gode rosenbilleder. Nu vil jeg gå ud og se om der er nogen gode lige nu.
  Og husk så de lange udendørs pauser fra kælderen :-)
  God have og kælder weekend

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at frivillighedsprincippet lever i bedste velgående :o) Og skønne rosenbilleder, den midterste er jeg speciel vild med... nej den nederste tror jeg...hmmm... ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Hanne,
  Har aldrig været på Højskole, men det lyder rigtig lokkende. Samsø er endnu også et ukendt sted selvom jeg har været på mange øer i det ganske land, så måske engang skulle jeg og familien måske tage afsted. Dine roser er så skønne. Alle mine rosa roser er færdige lader det til for i år. Så nyder jeg dine i fulde drag i stedet. God solrig lørdag til dig.

  SvarSlet
 5. Hej Fru Friis
  Ja er det ikke skønt at vide, på højskolen var de i hvert fald glade :-) Vent til i aften så kommer der dugfriske rosenbilleder fra morgenstunden, og så kan du slet ikke vælge.
  Hej Anne
  Jeg hedder nu Lisbeth :-) jeg synes, det er en rigtig god idé at tage på højskole og samtidig kan du så besøge Samsø. Jeg regner med, at der næste år er familiekurser på programmet, så kan det være en ny måde at holde ferie på.
  Dejligt at du nyder mine roser, der kommer som sagt flere i aften.
  God lørdag til jer begge, her er det meget solrigt, vi måtte have parasollen frem.

  SvarSlet
 6. Det ser ud til, at i har haft en god dag.
  Smukke roser.

  SvarSlet