søndag den 4. september 2011

Skybrud eller? Skovkig og havekig.

Endnu ved vi ikke om, vi får det lovede skybrud, men anyway jeg gik ud og plukkede en stor buket roser, så de ikke bliver ødelagt af den evt. regn/skybrud, der loves til Østjylland og Fyn. Jeg kan jo heldigvis bare nyde buketten herinde. Ja og ellers må vi bare glæder os over, at vi trods alt fik nogle dejlige dage med godt vejr. For ugen, der kommer ser bestemt ikke godt ud på vejrkortet.
Jeg fik i dag plantet min nye hortensia, jeg fik også gravet lidt op i staudebedet, lidt af det, som jeg ikke vil have der mere. Ja og så fik jeg sørme en på havebesøg i dag igen, dejligt med nogen, der lige sender en sms for at spørge, om de må kigge forbi. Selvfølgelig må de det, det bliver til mangen en hyggelig havesnak. Damen i dag skulle endda ned på min gamle arbejdsplads Samsø Højskole for at deltage i en uges livsstilskursus. Hun glædede sig meget til ugen.

Et lille kig op gennem haven mod skoven, som ligger mod vest.

Skovkig mod sydMere skovkig

Nu blomstrer høsttidløs

Ayesha Syrenhortensia, desværre uden blomster i år, da den var frosset meget tilbage og næsten druknet. Nu har jeg flyttet den, så håber vi, at det bliver bedre.

Til slut den skønne zinnia

4 kommentarer:

 1. Ja, de siger også stadig risiko for skybrud hér. Det håber jeg virkelig ikke. Det har været et par dejlige have-dage her, og jeg har sådan nydt at det hele var begyndt at tørre lidt. Så det er altså øv, at vi skal til at svuppe rundt igen derude. Men forhåbentlig er det kun nogle dage :-)
  Jeg kan virkelig godt lide at se billeder af større dele af din have. Det gør det nemmere sådan at forestille sig det hele.
  Der må være virkelig dejligt at gå og nusse inde i din lille skov, når det er rigtigt varmt. Hvis man ellers kunne huske hvordan det føles :-)
  Hvor er dine Zinnia søde. Mine blomstrer også på livet løs. De har åbenbart ikke noget imod al den regn vi har fået. Det må vi huske.
  Rigtig god uge til dig, selvom vi jo nok ikke kommer så meget ud lige imorgen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor har du en dejlig have. Den ser ud til at være ret så stor. Hvor mange m2 har du?
  Håber vejrprofeterne tager fejl. Vi har virkelig fået regn nok.

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth.
  Flotte billeder fra din skønne have - håber ikke at du fik skybrud.
  Vi fik kun 0,3 mm regn i nat.
  Ønsker dig en god dag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarer, desværre tog vejrprofeterne ikke fejl, vi fik i alt 32 mm og nu tisser det ned igen :-(
  Jeg har 3000 m2 i alt med huse og det hele. Den del jeg viser billeder af, kalder jeg min store have, der er 1600 m2. Den er meget svær at fotografere, så man kan danne sig et indtryk, men det var da et forsøg, som I heldigvis har fået lidt ud af, kan jeg forstå.
  Nu kan I kigge på mit sidste nye indlæg og se haven med vand, jeg er også træt af at svuppe rundt i alt det vand, overalt i haven siger det svup, svup, når jeg går der, ja selv når min lille sorte hund går der.
  God dag til jer trods regnen.

  SvarSlet