torsdag den 20. november 2014

Dramatiske himmelbilleder

Det har været en anderledes dag i dag, helt stille vejr og dramatisk himmel, ikke som det har været de andre dage, hvor det bare har været gråt.
Jeg har nydt det, og været i haven hele formiddagen, været en tur ved havet, og lidt mere i haven, da jeg kom hjem. Jeg har taget en masse billeder som sædvanlig.
Vil I med en tur til havet?
Jeg har også billeder fra haven
 her er det ud over markerne
 Den fligetbladede el har ikke tabt bladene endnu


her skulle have siddet en stor humlebi, desværre fik Schippo jaget den væk.


 Hortensiaen Aysha har fået fine farver
 her er igen et billede af den japanske ahorn
De fine græsser giver også kulør til haven, lige foran dem, er rosen Souvenir de st. Anne´s plantet. I kan se drejeblomsterne, som jeg har gravet op :)
 læhegnet igen i dag, i forgrunden den fine ribes
magnolia og bøg
Da der snart ikke er mange havebloggere som holder ved, har jeg tænkt på, om det er fjollet af mig at blive ved med at lægge alle de billeder ind. Der er ikke så mange, som kigger med mere, men på den anden side set har jeg selv glæde af at tage billederne og hygge med at lave indlægget, så jeg fortsætter, det er min måde at have kontakt til omverdenen på. Så håber jeg, at der stadig er nogle, som gider kigge med. Derfor kan det godt være, at jeg holder en fridag en gang i mellem :)
 Buff Beauty
 James Galway
 Morten Korch
 Pat Austin
 Westerland
Wollerton old Hall er måske ikke så køn, men det rustne rionet og den står godt til hinanden
Her er to der nød turen (har du noget i lommen mor:)
 på hjemturen
en flot kastanie, der står i en have ikke langt her fra.
Så er det snart weekend igen, spændende om solen vinder over skyerne, man har da lov at håbe.
God torsdag aften.

46 kommentarer:

 1. Hov, hvorfor tror du ikke at vi kigger med længere? :-)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver ganske misundelig, når jeg ser dine billeder. Jeg har været en tur i Horsens i dag, hvilket vil sige 4 timer i bil, så solen nød jeg udelukkende gennem bilruden. Kommentarer på bloggen får man vel ikke så mange af for tiden; men jeg synes da, at besøgstallet er pænt højt, når jeg en sjælden gang tjekker det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja det er da også en lang tur til Horsens fra jer, men du så dog solen, her var ingen. Nej der er ikke så mange kommentarer, men pyt med det, der er kun halvt så mange, der kigger med nu, det er også ok, men at så mange helt melder sig ud er lidt trist. Jeg ved godt, at der ikke er så meget at skrive om, men for et år siden mener jeg, vi var mange flere.

   Slet
  2. Jeg er altid den sidste, der finder ud af dette og hint, og jeg har kun bemærket, at der er folk, som har valgt at holde pause, og det kan jeg i grunden godt forstå, at man kan trænge til på denne årstid.

   Slet
  3. Ja det er nok bare mig, der er sart. Til gengæld kan vi to "gamle" pensionister underholde de andre, som kommer hjem, når det er mørkt. For det er da ikke rart aldrig at se sin have i dagslys, jeg husker godt endnu, hvordan det var.

   Slet
  4. DET vil jeg bestemt bifalde :)

   Slet
  5. Jeg skulle lige finde dig, jeg var helt bange for, at du ville bifalde en pause :) Jamen jeg knyer på :)

   Slet
 3. Hej Lisbeth

  Ja, hold da en fridag når du føler for det, at blogge skal jo være sjovt!
  Der vil altid ske en udskiftning af bloggere. Det grå vejr de sidste par måneder har nok ikke hjulpet, hverken på læselysten eller til selv at skrive så hyppigt.

  Det var en dejlig vindstille dag idag, i løbet af den sene eftermiddag kunne jeg ane solen bag skyerne!

  Der er nu flot på Samsø!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja men jeg synes jo også, det er sjovt at blogge, men hvis alle andre ikke synes det, så er det ikke så sjovt mere.
   Du har nok ret i, at der altid er udskiftning af bloggere, og ja det grå vejr, gør det også svært for mig at finde billeder, så kan jeg jo bare begynde på arkiverne, som jeg plejer, men er lidt i tvivl, om der er nogen som synes, det er interessant.
   Ja det har været en dejlig stille dag, og der er flot på Samsø på en dag som i dag. Håber du en gang kommer over og ser, hvor flot det er.
   Tak i lige måde.

   Slet
 4. Hej Lisbeth
  Ja så er jeg med på en kigger igen. Manden er på Bornholm for at fiske i denne uge, så jeg har valgt at give vores kælder en make over med maling og kraftig oprydning, som en overraskelse til ham. Men hold da op det tager tid, heldigvis skal jeg ikke bruge tid på madlavning, da jeg sagtens kan nøjes med rugbrød og kælderstøv ;).
  Det har været rigtigt dejligt at vinden har lagt sig idag, men her er stadig gråt og trist. Det klarede dog op her til aften, og hold da helt op hvor var det koldt da jeg skulle hjem fra arbejde, håber da ikke vi skal ha frost i nat.
  Jeg syntes det er skønt, du er så vedholdende og får lavet dine daglige indlæg, også selvom der måske ikke er så stor aktivitet på bloggen ;)
  Nu må se hvornår jeg igen kommer forbi, da jeg også har susende travl på arbejde, advent nærmer sig jo med raske skridt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Godt du er med på en kigger, jeg ved jo, du har travlt nu, men ind i mellem kommer du da også med et indlæg, og dejligt at du kigger indenfor, når du har tid.
   Hold da op, du er sej at gå i gang med kælderen selv. Det med rugbrød kender jeg godt, sådan har jeg det også, når Bent tager på cykeltur.
   Ja det er dejligt med stille vejr, her har himlen som du kan se været fantastisk, men det har I så ikke oplevet.
   Jeg vil gerne fortsætte, hvis nogen vil kigge med. Det vil du en gang imellem, tak for det, det er hyggeligt at bevare kontakten :)

   Slet
 5. Hej Lisbeth.
  Eller hulubulu måske, vi er jo lige her;-)) Får ikke kommenteret så tit, men er her altså stadig.. Er af og til nødt til at læse nogle dage af gangen da helbredet fortsat driller..
  Go aften til dig <3
  Knus Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Lotte
   Dejligt at vide at også du kigger med, det er helt i orden, du ikke kommenterer, bare du har lidt glæde af billederne. Du skal først og fremmest passe på dig selv, jeg håber helbredet snart bliver godt.
   Tak i lige måde <3
   Knus Lisbeth

   Slet
 6. Hej Lisbeth.Ja !!! jeg kan jo læse at du er lidt ked af at der ikke er så meget gang i bloggen for tiden............og der er også rigtig mange der er faldet fra.
  Men dejligt at du stadig holder ved..............og dejlige billeder fra havet.
  Har også lidt travlt med at forberede min dag med at lave juledekorationer med en veninde..............en gammel tradition.
  Jeg vælger at vise indlæg med hvad jeg har oplevet i løbet af året.
  Håber nogle gider læse det.Men synes da at du skal trappe lidt ned på indlæggene indtil det bliver forår.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Der er nok heller ikke så meget gang i bloggene på grund af det dårlige vejr og folk er gået i enten vinterhi eller julemode som du er. Der er jeg jo ikke nået til endnu, så længe det ikke bliver frost gør jeg det nok heller ikke.
   Jeg viser nok også indlæg med arkivbilleder på et tidspunkt, lige nu var der stof nok til i dag.
   Nu får vi se, hvad jeg gør.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. HeJ Lisbeth
  En tur til havet. Jo tak jeg vil gerne deltage i udflugten :-) det er utrolig flotte billeder du har taget der. Billederne fra haven er som altid flotte du har jo også mange flotte motiver at vælge imellem ikke mindst alle de smukke græsser:-) Nå så Shippo er en jagthund så skal I vel til at tage jagttegn men I kan da spare jagtgeværet for det bytte han kan klare kan vel klares med en fluesmækker :-) godt for bumlebien at han kun tror at han er en farlig jæger :-) Der var jeg lige ved at få noget galt i halsen Her på min 1års dag hos dig. Du må endelig holde ud selv om havebloggerne er lidt nede i gear. Mon ikke det bare er en overgang det håber jeg da. I det år der er gået er det ikke mange fridage du har holdt så det er dig da vel undt at tage nogle ekstra fridage men endelig ikke alt for mange for vi er da nogle der hurtigt får abstinenser. Tror da at jeg kender en foruden mig selv :-) Dejligt at Vicky er med idag det er så længe siden vi har set hende men det begynder vel også at blive for koldt for hende at gå for meget med i haven. Smuk stamme på kastanien. Håber vi får lidt sol i weekenden for jeg har lige et hængeparti. Et tykt lag blade fra det store japanske kIrsebærtræ. Håber at jeg kan lokke Mogens for det er et hadejob hos mig.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Gad vide hvad der gik galt, din kommentar kom tre gange :) Blogger har nok drillet. Ja det kunne være hyggeligt, hvis vi kunne gå en tur til havet sammen :) men der er lidt langt mellem os. Ja Schippo blev til en lille humlebi jæger, den behøver vi ikke bruge jagtgevær til. Ja det er rigtig, det er et år siden du begyndte at kommentere hos mig, det er jeg rigtig glad for, du er den flittigste af alle til at kommentere tak for det, og i øvrigt med til at holde bloggen i gang. Jeg holder nok ud lidt endnu, det er jo min bedste kontakt uden for haven. Begge hundene har sjovt nok været omkring mig hele tiden i dag, de plejer ellers at sidde inde i gangen og glo ud. Når det bliver rigtig koldt, får Vicky en trøje på, så går det alligevel. Ja lad os håbe på lidt sol i weekenden, har I ikke haft sol i dag? Jeg kan læse på fb at både Horsens Vejle og Svendborg har haft sol.
   Jeg kan godt huske, at du ikke er til blade undtagen haveblade, så vi må håbe, du kan lokke Mogens til det.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 10. UPS ved ikke lige hvad det skete :-)

  SvarSlet
 11. Hej, et lille pip fra "pausefisken"... Jeg nyder dine indlæg, men vil ikke love at jeg får kigget hver dag - der er så meget andet lige nu. Du skal da lægge alle de billeder og indlæg på som du har lyst til - man bestemmer jo selv. Jeg får heller ikke mange kommentarer, men kan se at langt flere kigger ind, det er jeg da egentlig beæret over. Nogle gange er der bare ikke overskud til at lægge en kommentar - og man skal vel også have noget "fornuftigt at sige"?

  Smukke billeder fra havet - det er en af de dejlige ting ved at bo på en ø.

  Har du tjekket hvor sent på året du viste roser sidste år? Jeg synes det er utroligt at du kan blive ved. Nuvel, jeg kan også vise Odyssey og hækrosen, men du har mange flere forskellige.

  Ja, der er bloggere der falder fra, men vi er da stadig en solid kerne-skare omend der er dømt lidt pause hos mig pt.

  God aften til dig, søde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Tak for et lille pip fra pausefisken, det er jeg glad for. Jeg ved godt, at du ikke kommenterer og kigger med hver dag, det er helt i orden, jeg var bare ked af, hvis nogen følte sig forpligtet, og bekymret for, at det er gået af mode at blogge. Jeg synes, det er fint at kigge ind uden at kommentere, hvis man ikke har overskuddet, men alligevel kan blive lidt glad ved at kigge indenfor her.
   Ja det er skønt ved havet, når det er flot som det var i dag.
   Nej jeg har ikke kigget tilbage, men jeg har altid haft roser, indtil frosten begyndte, nogen år mindre end andre. Det er jo kun enkelte eksemplarer, som pludselig dukker op.
   Ja når bare I kommer igen, så er det fint med en pause, for som sagt forstår jeg godt, at det ikke er nemt at skrive, når arbejdet også skal passes og det er mørkt døgnet rundt nærmest.
   Også god aften til dig søde :)
   Knus

   Slet
 12. Hallo Fru Høneballe, du kan da lige vove på at svigte os der er tilbage..det skal da ikke gå ud over os at der er nogen der er gået i vinterhi...VEL :o)
  Fine billeder du har fået taget ved stranden i dag og i haven. Jeg er startet så småt op med at arbejde igen så jeg har ikke været i haven i dag. Solen nåede da heller ikke frem...men måske den kommer i morgen .
  I formiddag brugte jeg lige lidt tid på at sidde og se om der var liv på de blogs jeg følger og kunne så konstatere at der er mange der ikke er sket noget på en del af dem siden foråret. Så nu er de blevet slettet fra min liste ( med mindre de har skrevet de holder blog pause) så der er plads til nogle nye.
  Det er da lidt sørgeligt, men sådan er det jo og nye kommer til.
  Tak for dig, du er en af dem der er med til at holde liv i bloggerverdenen.
  Kh fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Sådan - så kan jeg lære det :) du har helt ret, hvorfor skal det gå ud over jer, at andre går i vinterhi.
   Nej så har du jo ikke været i haven, når du skulle på arbejde. Der er nemlig rigtig mange blogs, som er hoppet helt af, de går på instagram i stedet, det er meget nemmere, det er nærmest det, der er sørgeligt.
   Selv tak - jeg vil jo gerne :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 13. Kære Lisbeth
  Altså, som Anne også skriver, så er vi jo nogle, der dagligt glæder os til og glæder os over dine indlæg, som altid inderholder noget, der fanger øjet, og som for mit vedkommende også mange gange er virkelig lærerigt og inspirerende :) Det er rigtigt, at der er færre bloggere på banen lige nu og nok også færre kommentarer, men jeg tror det hænger sammen med, at det enerverende novembermørke nærmest slår folk ned og dræner for energi - mørkt, når man tager afsted og mørkt, når man kommer hjem og sørme også ind imellem. Sidste vinter fik du mig godt igennem januar ved at gennemgå planter og buske fra arkivet - det var så livsbekræftende :) Tag en pause engang imellem - det er dig i den grad velundt, men vid, at vi nyder dine indlæg! Og nu til dagens: Sikke en dejlig tur til havet, vi kom med på - jeg ville gerne have været med :) Fantastisk med en humlebi sidst i november - her er der kun fluer og myg tilbage, der irriterer, når man skal sove :) Skønne, skønne efterårsfarver i din have - her er det underligt nok Forsythiaen, der tager hovedprisen ved at changere i rødt, orange, gul og limegrøn - den er så smuk :) Dejlige roser - især farven på Pat Austin er så flot. Min Chislaine de Feligonde er i gang med en meget fin blomstring - det må den gerne :)
  Fortsat god aften!
  Knus Linda
  Og lige et tillykke til Anne med både bryllupsdag og et års jubilæum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Jeg ved jo, at du dagligt glæder dig over mine indlæg, derfor kan jeg jo heller ikke nænne at holde op, for jeg synes, det er hyggeligt at "snakke" med dig og Anne (mine flittige kommentatorer) hver dag. Tak for jeres flid, det glæder mig. Du har nok ret, at det novembermørke slår os alle ud, netop derfor prøver jeg at opmuntre, så godt jeg kan. Jeg skal nok tage hul på arkiverne igen inden længe, jeg kan jo ikke lade være, for der er så meget at vise, selvom jeg så også har vist meget af det før, så er der som regel lidt sol på også, det kan opmuntre lidt.
   Ja det kunne have været hyggeligt at følges en tur til havet, det må vi prøve en gang.
   Jeg troede heller ikke mine egne ører, da jeg hørte humlebien, det var en ordentlig basse, som jeg gerne ville have et billede af, det synes Schippo så ikke, jeg skulle.
   forsythiaen har faktisk ret flot efterårsløv, men jeg har barberet min så meget, at jeg ikke har lagt mærket til det i år. Det er dejligt med ekstra rosenblomstring, det har vi bestemt ikke noget i mod.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
  2. Vi hygger os også med den daglige snak, kan du tro, og det er bestemt en opmuntring med dine dejlige billeder - jeg får mange gange øjnene op for ting, jeg ikke har lagt mærke til før, og det er skønt :)
   Knus

   Slet
  3. PS Her er der let frost nu og rimtåge - var lige ude og blive "bidt" lidt i kinderne :)

   Slet
  4. Ja det er hyggeligt med den daglige snak, og dejligt at du får inspiration til noget nyt.
   Frost og rimtåge, ja så har det nået jer, jeg regner ikke med, at det når herover. Jeg skrev lige sammen med en gammel kollega, som bor i Sahl, han regnede også med nattefrost.
   Knus - håber du kan holde varmen :)

   Slet
 14. Hej Linda
  Mange tak for lykønskningerne. Der er da lidt at fejre på disse grå november dage. Din 1års dag må da også være lige om hjørnet :-) Det har været et skønt år i Høneballehaven mon ikke vi er enige om det.

  Hej Lisbeth
  Nej vi har ikke set solen her på Nordfyn idag. Det startede ellers lovende med en meget lysere himmel end vi har været vandt til men det blev desværre hurtigt gråt og tungt. Det glæder mig at du er glad for mine kommentarer selv om du får dem i flere eksemplarer for du slipper ikke sådan lige af med mig igen :-))
  Knus til jer begge to
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja vi ligger jo tæt på hinanden, selvom der er hav imellem, så blev der heller ikke sol til jer. Jeg vil sandelig også nødig slippe af med dig igen, det er supergodt med jeres kommentarer.
   Knus Lisbeth

   Slet
  2. Jo, det har bestemt været et dejligt år, Anne! Jo, jeg tror, jeg nærmer mig mit et års jubilæum, men jeg er elendig til at huske datoer, så jeg ved ikke helt hvornår :)
   Knus

   Slet
 15. Kære Lisbeth
  Sikke flotte himmelbilleder og billeder af haven, flotte græsser, de lyser op det gør din Ahorn også.
  Ja turen til havet har sikkert været god for hundene, de er bare så søde, så godt du havde lidt i lommen, det skal man have.
  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Tak ja der har været en flot himmel hos os i dag.
   Du kan tro, de nød turen, jeg skal altid have lidt godt i lommerne, for de går fri dernede, så der skal være noget at lokke med. Det kender du godt ja.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 16. Hej Lisbeth jeg nyder stor glæde af dine billeder, du har bare en af de skønneste haver og himmelbillederne du tager er ja himmelske :-). Jeg har dog ikke været så aktiv på det sidste da min professionelle job er ekskaleret til mange timer ugentlig desværre. Ville hellere rode i haven og blogge. Hat ikke tid til at arbejde men heller ikke råd til at lade være. Men så har jeg også haft travlt med at forberede julehaven. Men jeg skal helst ind hver dag og se dine billeder, og roserne er der endnu ;-) kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Dejligt at høre at du nyder mine billeder, det er helt ok, at du ikke har tid til en kommentar. Arbejdet skal jo passes, ellers får du ingen penge, og dem kan man jo ikke undvære. Jeg kan godt forstå, at du hellere ville rode i haven, blogge og forberede julehaven, men godt du kan hygge dig med det efter arbejdet. Ja der er lidt roser endnu :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 17. Skønne havbilleder! Mine hunde elsker også en tur ved havet, men de kommer der ikke så ofte som dine.

  Jeg har slet ikke opdaget at der er færre der blogger eller lægger kommentarer. Jeg blogger glad videre, og det håber jeg også at du gør :-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Ja det er dejligt med en tur til havet, jeg har slækket lidt på turene, men vi kommer der jævnligt, vi har ikke så langt.
   Der er rigtig mange bloggere, som er stået af, gået på instagram eller holder pause, det gør jeg ikke :)

   Slet
 18. En skøn tur ved havet, tak for den. Jeg vil gerne se nærbillede af din lille nye sorte hund (hvad er det nu den hedder??). Kan man bestille det?
  Jeg er også vildt imponeret over at du kan lave indlæg hver dag, men så længe det er hygge så skal du da endelig blive ved. Jeg læser ofte, men ikke altid og kommentarer der kommer an på hvor mange andre jeg har været ved først. Nå ja, så er der jo de perioder hvor man er bare har andet at se til eller computeren går død... men det er jo en hel anden historie.
  Interessant spørgsmål og haveblogging er blevet "umoderne".... det tror jeg nu ikke, men måske der er sorteret ud i nogle som har fundet ud af at det faktisk kræver en del arbejde? Jeg ved det ikke....
  Men du må love mig fru Høneballe, at blive ved! Ingen haveblogging uden dig!
  Og nu har du også sat igang at vi skal til bryllup hos Arthur & Vera om 20 år. Det bliver spændende, bare vi da kan huske hvad hinanden heddder, når vi sidder der til højbords!!! ;) ;) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej fru Friis
   Selv tak, det var en dejlig tur. Jeg skal huske at sætte et nærbillede af den lille sorte hund Schippo ind i dagens indlæg.
   Ja det kræver sin kvinde at lave indlæg hver dag, men jeg kan jo lide det, jeg var egentlig lidt bange for, at I andre skulle synes, at det var dybt godnat, at jeg bare bliver ved. Det er helt ok ikke at kommentere og ikke at nå og se med hver dag, jeg skulle bare være sikker på, at I kunne lide at se med, ellers er det for meget arbejde.
   Jeg skal nok blive ved, jeg vil jo gerne.
   Det er godt nok tidligt for dem at blive gift, men hvis de skal nå det, inden vi ikke kan huske, hvad hinanden hedder, så er det nok ikke for tidligt ;)

   Slet
 19. mojn Høneballe...
  Jeg er stadig aktiv i haven og på bloggen, men rigtig nok det går lidt ned af bakken i løbet af vinteren med diverse blogbesøg ;) - men snart go' weekend derover på øen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mojn Tim
   Jeg har set, at du er ved at vågne lidt op igen, ja det kniber lidt om vinteren for de gode blogfolk. Også god weekend til dig i det sønderjyske :)

   Slet
 20. Vakre dramatiske himmel bilder!

  God helg!

  Klem

  SvarSlet