søndag den 7. oktober 2012

Samsø Blogtræf 2013

Kære havebloggere
Har I lyst til at se Høneballehaven på Samsø næste år, ja så har jeg nu fastsat nogle datoer.
Det første møde er den 25. maj, på det tidspunkt er der endnu mange blomstrende rhododendron, så er det det, I gerne vil se, så er det den dato, I skal vælge. 





Er I derimod til roser, og hvis I gerne vil se mange af mine roser i blomst, så skal I vælge at komme  lørdag d. 29. juni.




I er selvfølgelig også velkomne til at komme begge datoer, men desværre er det lidt pebret at komme til Samsø. Hvis I slår jer sammen i en bil, kan I heldigvis deles om udgifterne. Jeg håber, I kan finde ud af det, og Bent og jeg vil glæde os til at se rigtig mange af jer.
Vi kender endnu ikke færgetiderne, men jeg vil annoncere dem, når vi kommer hen på foråret.
Har du lyst til at tage din mand/kone med og lave en kærestetur til Samsø, er jeg gerne behjælpelig med at finde overnatning. Se bare  her Ulla frk. Anemone har lavet et reklamefremstød for Samsø og her kan I se billeder fra turen i min have.
Jeg håber at se rigtig mange

Ses vi?

63 kommentarer:

  1. Det er næsten rigtig, men jeg har ikke helt styr på det endnu, ser det ud til :)

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth.
    Tak for invitationen. Jeg håber, at jeg kan komme den 29. juni, sammen med Helle Blomsterhatten og Tim Skovrup og Frus Friis, hvis de vil være med til at fylde en bil.
    Venlig hilsen
    Malene

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Malene
      Selv tak. Jeg håber, I kommer alle 4, er det den dato I er blevet enige om passer bedst? Der er også Vilmantas, måske vil han også gerne med, når roserne blomstrer. Det er i hvert fald rart, hvis I kan fylde en bil, så bliver det billigere for alle.
      Mange hilsener
      Lisbeth

      Slet
    2. Det er den dag jeg kan bedst, vi har to piger der har fødselsdag i maj. To gange familietamtam og to gange pigefødsesldage. Jeg er ikke sikker på om jeg kan overskue mere, selvom det kunne være dejligt med to ture til Samsø. Derfor er det i juni Helle og jeg har snakket om, og vi er jo også mest rosepiger. Jeg ved ikke om Helle har snakket med Jette endnu. Tim, Helle og jeg skal til foredrag i rosenselskabet i morgen, så der snakker vi med Tim om hvad han stemmer på. Han vil garanteret gerne begge dage, hvis han kan, for han er jo meget fascineret af rhododendroner også. Jeg kender ikke vilmantas, men det er måske en fejl? Jeg prøver at se om jeg kan finde hans blog.

      Slet
    3. Hej Malene
      Ja så går det nok ikke i maj, men du har ret Tim er også til rhodoer, tror jeg. Men lad os nu se, alligevel skulle I være nok til at fylde en bil. Vilmantas blog er svær at finde. Han ville have været med sidste år, men meldte fra igen. Han er meget til roser.
      Hvilket får mig til at anbefale dig, at melde dig til på facebook. Der er rigtig mange blomstergrupper derinde, som vi er mange, der har glæde af. Der kan man sidde og tjatte sammen og få gode råd, uden at bruge tid på at skrive et helt indlæg. Vilmantas er med i en rosengruppe derinde.

      Slet
  3. Kæreste Lisbeth. Ih hvor det lyder godt, det må vi se på. Ja det er lidt pebret og komme til Samsø især fra Sjælland :) men du har jo sådan en smuk have, som vi nød sidste år. Og Samsø er jo ganske bestemt et besøg værd. Begge dele kan stort anbefales for dem, der endnu ikke har været der.

    Kh
    Lise Lotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Lise Lotte
      Jeg håber også at se Arne og dig igen næste år, det bliver så hyggeligt at se jer igen. Samsø er helt sikkert et besøg værd :)
      Kh
      Lisbeth

      Slet
  4. Hej Lisbeth.

    Jeg lægger lige den 29. juni i baghovedet... Chancerne for, at vi er afsted på farten den første week-end i sommerferien er desværre uhyggeligt små. Men hvis nu... Jeg har i nogle år godt kunnet tænke mig at se Samsø. Har bl.a. også lidt kontakt til Gitte i http://hobbyboden.dk/shop/frontpage.html, som dog nu har butik i Odder, så vidt jeg ved. Alt i alt frister besøget mig meget! Og jeg kan hilse og sige, at prisen mellem Samsø og resten af DK ikke afskrækker en, der bor på Bornholm ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Zep
      Hyggeligt hvis du kan komme med til blogtræf, men du må hjertens gerne komme en anden dag, jeg har altid åben have, så det er ingen problem.
      Sjovt nok er Gitte og jeg tidligere kollegaer, hun var i køkkenet på højskolen og jeg på kontoret :)
      så jeg kender udmærket Gitte, som nu har fået en fin forretning i Odder.
      Godt færgeprisen ikke kan afskrække en bornholmer, vi har jo også samme færgeselskab, ? er så om det er godt :)
      Håber det lykkes dig med en tur herover.

      Slet
  5. Hej Jeg har et spørgsmål, selvom man kun er med på en kigger og ikke selv har en blog, må man så også komme?
    Med venlig hilsen
    Lene Jensen

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lene Jensen
      Jeg må nok tilstå, at det er derfor jeg skrev kære havebloggere. Jeg er bange for, at der kan blive alt for mange en af de dage. Vil du helst komme, når der er blogtræf? For så må vi se, hvor mange der vil komme.
      Du er hjertelig velkommen en hvilken som helst anden dag, jeg har åben have fra 1.5.-30.9, du skal blot ringe eller skrive for en aftale, så vi er sikker på, at jeg er hjemme.
      Vh
      Lisbeth

      Slet
    2. Men Lene måske skulle du starte din egen blog, det er hyggeligt og man lærer en masse nye mennesker at kende, så kom frisk. Sig til jeg skal nok komme med kommentarer :)

      Slet
    3. Hej Det har jeg også tænkt på, men det bliver først til vinter. Jeg kan se at man kommer til at kende en masse mennesker med samme interesse og det over hele landet. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at være del af.
      med venlig hilsen
      Lene

      Slet
    4. Hej Lene
      Ja det er rigtig dejligt med blogning, så til vinter må du prøve. Bare skriv til mig, når du er i gang, så skal jeg nok hjælpe dig ind i flokken.
      Glæder mig til at se, hvad du kan byde på at billeder fra din have :)
      Vh
      Lisbeth

      Slet
  6. Tusind tak for invitationen. Søren og jeg vil prøve at finde ud af, om/hvordan vi kan tage imod den.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marie
      Selv tak det vil glæde mig meget at se jer, så jeg håber, I kan finde ud af det. Nu er der jo to datoer at vælge imellem, så måske kan det lykkes.

      Slet
  7. Hej Lisbeth.Tak for invitationen.Det var jo rigtigt hyggeligt sidste år.Jeg har noteret begge datoer.Men skal først have snakket med Gitte.Knus Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jette
      Selv tak ja det var hyggeligt sidste år og det er også hyggeligt, hvis I kommer igen næste år. I behøver ikke at lægge jer fast på nogen dato, det er kun for at man kan tage stilling og evt. sætte kryds i kalenderen.
      Knus Lisbeth

      Slet
  8. Hej Lisbeth,
    Det er jo fristende at tage en tur over til dig, så det er straks skrevet i kalenderen :-)
    Skal også høre dig, om vi må slå dine datoer op på opslagstavlen på HAVEFOLKET?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lone
      Ja men du skal være meget velkommen, det vil glæde mig. Ja I må gerne slå det op i HAVEFOLKET.

      Slet
  9. Hej Lisbeth

    Tak for invitationen, jeg (og måske Malcolm) vil helt sikkert komme en af dagene, vi skal blot have fundet ud af hvilken der passer bedst.

    Til alle jer, som ikke var med sidste år, kan jeg kun sige at det var rigtigt hyggeligt og at en overnatning med kæresten/manden giver mulighed for at se mere af det skønne Samsø, som helt sikkert fortjener at blive set.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ulla
      Selv tak. Jeg regner da helt sikkert med, at du og Malcolm er selvskrevet til arrangementet :)i hvert fald den ene dag.
      Tak for reklamen, jeg nupper lige dig indlæg og sætter med på mit, det har du sagt, at jeg gerne må, så jeg spørger ikke først :)
      Knus Lisbeth

      Slet
    2. Selvfølgelig da - jeg har selv lige genlæst begge indlæg, og hold da op, hvor var det altså en god weekend da vi var til første blogtræf hos dig.

      Nu må jeg vist til at budgettere fornuftigt til Samsø-tur(e)...

      Slet
    3. Så, nu er der reklame for dit blogtræf hos mig også :)

      Slet
    4. Hej Ulla
      Ja det må du gøre, tak for reklamen hos dig, jeg tror og håber, der kommer mange. Der er da vist stor interesse allerede.

      Slet
  10. Hej Lisbeth. Tusind tak for invitationen. Jeg er også interesseret og det skulle da lige være at se roserne. Det kunne jeg godt tænke mig. Jeg kunne også godt tænke mig, at tage min mand med og overnatte på Samsø.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Birgitte
      Selv tak, ja din næste tur til Samsø må nok hellere være, når roserne blomstrer. Så må du tage Anders med på kærestetur :)god idé at tage ham med på den næste tur.

      Slet
  11. Kære Lisbeth. Det lyder både rigtig hyggeligt og rigtig spændende, så jeg sætter et foreløbigt kryds i kalenderen :-). Er det din Basenji man kan se i afslappet stil på billedet?

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Lone
      Ja men det lyder godt, hvis du også vil komme og se min have næste år.
      Ja det er min meget afslappede Basenji :)

      Slet
  12. Tusinde tak for invitationen Lisbeth :-) Jeg vil prøve at komme 29. juni, hvis vi ikke er draget på sommerferie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak Gitte H, det kunne være hyggeligt, hvis det kan passes ind, inden i drager på sommerferie. Du/I er i hvert fald velkomne.

      Slet
  13. Hej Lisbeth.
    Tak for invitationen. Jeg vil gerne komme og se din dejlige have - og muligvis sammen med min mand. Vi ferierede på Samsø i 2010 og nød det rigtig meget, så han kan nok lokkes med derover igen. Jeg vender tilbage, så snart jeg ved, hvilken dato der passer os bedst.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Christel
      Selv tak hyggeligt hvis I vil en tur til Samsø igen. Det haster ikke med datoen, foreløbig var det bare en advisering, så man har tid til at planlægge turen. Måske kan I ligefrem slå følge med Rose og hendes mand, bare et forslag :)

      Slet
    2. Hej igen. Min mand og jeg har nu planlagt at tage til Samsø i juni måned, så jeg vil meget gerne deltage i blogtræf hos dig den 29. juni, hvis der er plads.
      Knus Christel
      PS: Jeg kan tage kontakt til Rose, men det er måske ikke aktuelt med fælles kørsel, hvis vi bliver på Samsø i en uges tid.

      Slet
    3. Hej Christel
      Der er altid plads til en til eller to i min have. Det lyder rigtig godt, at I har besluttet jer til at komme, I er meget velkomne.
      Hvis I mangler B&B kan jeg godt hjælpe med det. Jeg kender flere gode steder.
      Det er da en god idé at kontakte Rose, måske vil hun og manden også have en uge på Samsø :) Det kan jo også være, hun kan køre med andre hjem.
      Knus Lisbeth

      Slet
  14. Her kommer jeg halsende bagefter :-D Jeg kan ikke følge med på bloggene for øjeblikket, fordi jeg 'knokler' sådan i haven, at jeg slet ikke har kræfter til noget om aftenen.
    Det var dejligt med en dato sidst i juni. Maj er altid en travl måned med fødselsdage og konfirmationer for os. Men der er jo så længe til, så jeg vil ikke lægge mig fast på datoen endnu :-) Men de er ihvertfald skrevet i baghovedet nu :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja men bare du ser det til sidst er det fint. Jeg var godt nok ved at være bekymret, fordi du ikke havde skrevet noget, men når det er fordi du knokler i haven, så er det ok, så er der ikke noget at sige til, at du er mør om aftenen. Hellere arbejde i haven om dagen og så indtage sofaen om aftenen, en ligge på sofaen hele dagen :)
      Jeg håber, du kan få tid en af dagene, du skulle jo gerne til Samsø næste år :)

      Slet
  15. Lisbeth det bliver da svært at vælge hvilken dag....

    Nå måske det kan blive til begge ! Nøj hvor vil jeg rigtig gerne med og det bliver helt sikkert en spændende dag i din have.

    Jeg skriver lige datoerne ned.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Annette
      Du snupper bare begge dage, hvis du har tid. Jeg vil også meget gerne have dig med. Men hvis du skal vælge kun en af dagene, skal det nok være d. 29.6. Du er vist mest til roser, fornemmer jeg.
      Vi ses på Samsø :)

      Slet
  16. Kære Lisbeth
    Tak for invitationen :-) Jeg satser på at komme d. 29. Jeg regner med at Kjeld tager med men om vi tager en overnatning ved jeg ikke endnu. Der er jo god tid til at planlægge. Glæder mig meget til at hilse på dig og vandre i din smukke have.
    Knus
    Rose

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Rose
      Selv tak, det glæder mig meget, at I vil komme. Ja der er masser af tid til at planlægge.
      Jeg glæder mig også til at hilse på jer.
      Knus Lisbeth

      Slet
  17. hej Lisbeth, jeg vil meget gerne komme og håber der er nogle rosenfreaks der har lyst til at følges....nu bliver det ikke til noget med Rosengruppen i -13, men jeg selv vil ikke gå glip af oplevelsen, såååå...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lillian
      Du skal være velkommen. Der er en del fra Kolding kanten som vil komme den 29. juni, så måske kan I fylde to biler. Vi aftaler nærmere, når vi kommer tættere på.
      Skal du snart have en blog? Det må du have gang i, det er meget hyggeligt.
      Fru Friis og Vilmantas tror jeg vil med og så er der et par stykker mere, som ikke er på fb. Vi ses i 13 :)

      Slet
  18. Tak for invitationen.Jeg vil rigtig gerne se din have og det er jeg sikker på at min mand, Jens også gerne vil og vi kunne sikkert nok tænke os at deltage i havetræffet. Jeg har tidligere besøgt Samsø i et vikingeskib og det er jo en skøn ø. Vi er begge ny-passionerede rosenelskere, så vi bliver vel helt forelskede.
    Hilsen Lisa

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak Lisa
      I skal være så velkomne til havetræffet, det er hyggeligt, hvis I kommer. Der er plads til mange og jeg har bedt om godt vejr :) så må vi håbe, jeg har de rette forbindelser.
      Det lyder spændende, at du har besøgt Samsø i et vikingeskib, hvilket år var det?
      Hvis I kommer den 29. juni satser jeg på, at der er rigtig mange roser i blomst, og så bliver i grebet :)
      Hilsen Lisbeth

      Slet
  19. Nej hvor havde jeg glædet mig til at komme og besøge dig Lisbeth og så kan jeg desværre ikke alligevel...!

    Vi skal have studentergilde og studenterkørsel den weekend. Jeg for rigeligt at se til :)

    Men I andre må haven en helt igennem dejlig dag, når det kommer dertil.

    SvarSlet
  20. Jeg tror helt bestemt at vi kommer d. 29. juni.
    Jeg tager "bedstefar" med også og vi vil overnatte på øen, har set Frk Anemones indlæg, det ser dejligt ud.
    Kan du anbefale en god B and B på øen.
    Hvis jeg kan finde en der vil med mig d. 25. maj, kunne jeg også fristes til en endags tur der:-)
    Med venlig hilsen
    Lene Jensen Nordjylland

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lene
      Det lyder rigtig godt. Jeg kan sagtens finde en B and B til jer, jeg kender en som lige har indrettet sin gård til det, så det skal vi nok finde ud af, når I er helt sikre. Hvem er "bedstefar" en tredie person eller?
      Jeg tror, det er muligt at få en blogger med på turen 25.5., hvis du vil have en med, du ikke kender irl. Der bor flere i nærheden af dig, så det er sikkert muligt.
      Det er bedst at være flere om at deles om udgifterne, for det er desværre ikke billigt at kommer herover. Men lad os se, når vi kommer tættere på.
      Hilsen
      Lisbeth

      Slet
    2. Det lyder fint med at finde et b and b, vi har mange gange overnattet på sådanne og har altid været godt tilfreds. Bedstefar er min bedre halvdel:-)
      Med venlig hilsen
      Lene (Bedstemor)

      Slet
    3. Hej Lene
      Ha ha ja selvfølgelig er bedstefar din mand, det tænkte jeg ikke lige på, fordi du havde skrevet bedstefar i gåseøjne :) Men ok bedstefar er også velkommen sammen med bedstemor :)
      Vi finder ud af det med B&B, når vi nærmer os tidspunktet.

      Slet
    4. Hej Lene
      Så har jeg bestilt værelse til jer, er det bare til natten mellem d. 29. og 30.?
      Desværre er der ikke toilet ved siden af værelserne, man skal ned af en trappe, håber ikke det er et problem, for så må vi finde et andet sted.

      Slet
    5. Det lyder rigtig fint.
      Hvornår er det blogtræf starter om lørdagen, det afhænger selvfølgelig også lidt af det.

      Slet
    6. Blogtræffet starter, når færgen kommer ind, den sejler 9.30 fra Hou og det tager en time. I kan være hos mig ca. kl. 10.45.
      Jeg har lige skrevet til dig på din egen blog, om I evt. vil have nogen med i bilen, de har ikke selv bil.

      Slet
    7. venter lige med at bestemme om vi kommer fredag, til vi har snakket med Birgitte.

      Slet
    8. Du får lige min mail, det er vist nemmere.
      Lisbethklastrup@gmail.com

      Slet
  21. Det er svært at vælge mellem roser og rhodoer. Meeen det er et luksus problem...

    SvarSlet
  22. Hej Sylvia
    Du må gerne komme begge gange :) du er velkommen.

    SvarSlet
  23. Hej Lisbeth. Anders og jeg vil gerne komme den 29.juni og overnatte på Samsø. Vi vil gerne bo på B&B og leje nogle cykler til at komme rundt på. Vi er meget interesseret i kørelejlighed frem og tilbage til Samsø hvis det kan lade sig gøre på en eller anden måde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Birgitte
      Jeg bestiller foreløbig B&B til jer, og jeg skal nok prøve, om jeg kan skaffe kørelejlighed. Cykler finder vi nok også ud af, men jeg tænker I kommer til at bo i samme B&B, som dem jeg vil prøve at skaffe jer kørelejlighed med.

      Slet
  24. Hej Lisbeth.
    Jeg har ellers gået og glæder mig til at komme til Samsø og se dig og din dejlige have, men desværre er der kommet noget i vejen så jeg bliver nødt til at melde afbud :-( Det er jeg rigtigt ked af men jeg håber da at muligheden byder sig en anden gang. Jeg håber at du og alle dine gæster får en dejlig dag, det er jeg nu ret sikker på at i gør. Imens må jeg må jo så nøjes med at følge med på bloggen.

    Ha' en dejlig dag.
    Knus karina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karina
      Ja jeg havde også glædet mig til at hilse på dig, men det blev så heller ikke i år, det er en skam. Vi prøver igen til næste år, jeg havde næsten fornemmet, hvor det bar henad. Jeg inviterer igen næste år, så håber jeg, at du kan.
      Mon ikke det bliver en dejlig dag, det håber jeg.
      Knus Lisbeth

      Slet
  25. Hej Lisbeth
    Jeg faldt over et af dine smukke billeder, og vil gerne spørge om tilladelse til at bruge det på min webshop, som du kan se her på www.altienshop.dk
    Hvis jeg ikke må, fjerner jeg det omgående igen.
    Min mailadresse: alazzarotto65@live.dk
    Venlig hilsen Adele

    SvarSlet