torsdag den 7. juli 2011

Liljer og dagliljer og en fantastisk himmel

I aftes kom der mørke skyer over os og en fantastisk himmel åbenbarede sig.I aften var det til gengæld det dejligste vejr og det var svært at løsrive sig. I dag vil billederne kun handle om liljer og dagliljer, jeg synes de alle er så smukke.


Den sidste her hedder Green Flutter
Nu til liljerne
Og til allersidst er der sørme en blomstrende rhododendron :-)

Rigtig god fredag og weekend til jer alle

5 kommentarer:

  1. Hold da helt op nogle skønne dagliljer og liljer du har :-) Jeg sidder nærmest og savler :-D
    Jeg havde også planlagt at lægge billeder op af mine hér til aftne, men jeg er simpelthen for træt, så jeg surfer blog-land lidt istedet :-)
    Dine billeder af himlen er virkelig flotte... jeg bliver også tit helt fascineret af skyer og formationer. Naturen er virkelig forunderlig.
    Rigtig god fredag og weekend til dig også :-)

    SvarSlet
  2. Jamen Lisbeth....... Du har jo mange af alting!

    Det er i hvert fald flotte liljer!

    Ha' en god fredag.

    SvarSlet
  3. Ja, det er vel nok smukke dagliljer, du har. Jeg elsker dagliljer - specielt i selskab med andre stauder (har haft et bed bare med dagliljer, og det var lidt kedeligt).

    SvarSlet
  4. Hvor er de dejlige dine dagliljer - jeg er specielt vild med den sidste Green Flutter - jeg har ikke set min egen i blomst - den stod for dårligt og blev flyttet i efteråret og nu vil den heller ikke blomstre i år - så jeg nyder lige dit billed i stor størrelse.
    Hilsen Berit

    SvarSlet
  5. Hej Berit
    Tak for dit besøg, du må gerne nyde Green Flutter :-)Den er jeg også vild med, jeg har flyttet den 2 gange før den var tilfreds og belønnede mig med sine smukke blomster. I år er der rigtig mange, dejligt.
    Hilsen
    Lisbeth

    SvarSlet