torsdag den 14. juli 2011

Positivitet og kreativitet

Hvad laver man på sådan en grå og kedelig regnvejrsdag, når man har mest lyst til at stene og surmule hele dagen, som om det hjælper noget.
Jo man ifører sig sit regntøj og gummistøvler, går ud og dræber snegle, der er ikke så mange, de kommer først når regnen ophører, men så er de der også.
Derefter tager man sin saks og plukker sig en kæmpe buket blomster, så man kan hygge sig med at lave fine buketter og derefter kan nyde, mens man sidder og blogger.

I denne buket er der: røllike, dahlia, høstanemone,marguritter, hosta, græsser og roser.

5 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth.
  Dejlige smukke buketter du har lavet.
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 2. Det var en god idé, både sneglene og buketterne :-) Jeg tror nu at jeg venter lidt endnu, for det vælter virkelig ned her. 32 mm indtil videre, men jeg tømte den ikke igår tror jeg. Der fik vi ikke så meget.
  Jeg er bare så træt af regnvejr. Normalt ordner jeg indendørsjobs når det regner, men jeg kan jo overhovedet ikke komme rundt i huset lige nu, så jeg er også lidt muggen :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå, du er muggen, men det er værre med mig, jeg kan ikke tage mig sammen til indendørs jobs, du har jo en god undskyldning, det har jeg ikke.
  Jeg siger altid, at jeg kan gøre rent, når det bliver regnvejr, men hvad bliver det til?
  I øvrigt har vi fået over 35 mm siden i morges :-( suk

  SvarSlet
 4. Vi nåede op på 39 mm. Jeg mukker ikke over regnen, men bliver temmelig sløv i betrækket, må jeg indrømme, så det blev heller ikke til det huslige her. Nu er solen kommet lidt frem, så nu leger jeg med sten i gården...

  Og så til det jeg ville ;) Nemlig beundre dine skønne buketter!! Hvor er det dejligt at se, at du også tager blomster ind. Der er så mange, der ikke nænner det. Men altså på en regnvejrsdag er der da ikke noget bedre end at have dem nær?! I et ophold i regnen tog jeg selv nogle rosenknopper ind, som nok ellers ikke var blevet til noget ude. Og jeg tror, jeg vil lave mig en buket imorgen, for de lover jo mere gratis vanding ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Zep
  Prøv at se mit nye indlæg, så forstår du nok bedre, at jeg er ked af alt det regn. Men sløv bliver man, når man ikke kan komme ud. Jeg gav mig til at vaske vinduer, da regnen ikke var helt så slem mere, ud skulle jeg :-)
  Jo når det regner og jeg ikke kan være ude og nyde blomsterne, vil jeg gerne plukke buketter. Du skulle se min stue, den ligner en blomsterbutik :-)

  SvarSlet