fredag den 1. juli 2011

Hjemme igen og se hvad der mødte mig

Ja så er jeg hjemme igen, det har været en lang og hård uge, og det var vemodigt at sige farvel til det hele. Herhjemme har vi fået ca 50 mm. så der er nok at se til i morgen og de næste dage, men jeg glæder mig allerede til at komme i gang. Især roserne trænger til en kærlig hånd, men hvor var der mange skønne nyudsprungne blomster, se bare her:

Daglilje kan ikke huske hvad den hedder, men kan finde ud af det, hvis det har interesse.

Gule liljer

Kongelilje

Lollypop liljer

Mørk lilje, den kan jeg også finde navnet på :-)

Orange lilje

Stokrose

Til slut denne smukke iris

10 kommentarer:

 1. Det er godt nok flotte liljer, du har. Dejligt for dig at komme hjem til eget hus og have igen. Ja, der er altid nok at foretage sig i haven - men gik vi faktisk ikke allesammen og sukkede efter det, dengang der var vinter og sne, for ikke ret mange måneder siden?

  God weekend.

  SvarSlet
 2. Jo det har du helt ret i, jeg er da heller ikke blevet træt af det endnu, men en have uden pasning i 4 dage med 50 mm regn, den kræver sin kvinde de næste par dage :-)
  God weekend

  SvarSlet
 3. Lollypop liljer jest interesujący dzięki swoim kolorom. Oczywiście inne kwiaty są równie piękne. Pozdrawiam

  SvarSlet
 4. Ja, jeg tror også at du er en stærk kvinde, når du kan styre den kæmpe-have :-)
  Hvor er dine liljer også bare flotte! Du må have virkelig god jord derovre :-)
  Jeg vil meget gerne have navnet på den mørke lilje, for jeg har et bed hvor jeg godt kunne bruge den. Og jeg tror også at vore gule liljer er ens. Og dine Lollipop er da helt fantastiske. Har I liljebiller på Samsø?
  Rigtig god abejdslyst i haven. Det er bare så sundt for sjælen at rode derude.

  SvarSlet
 5. Gode billeder.
  Hvor er dine Liljer flotte.
  Din Iris er også smuk. Ved du hvad den hedder? Jeg skal i gang med at lave et hjørnebed med Iris.

  SvarSlet
 6. Selvom rhododendronernes blomstring er ved at være ovre, kan jeg se du bliver ved med at vise skønne billeder. Er helt vild med dine Lollypop liljer :-)

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer, desværre kom jeg til at skrive noget, jeg ikke kan overholde. Jeg kan ikke finde tilbage til, hvad den mørke lilje hedder. Har forsøgt at gå igennem mine fakturaer og på den hjemmeside, hvor jeg købte den, men desværre kan jeg ikke umiddelbart finde den.
  Irisen har jeg også forsøgt at finde, men heller ikke den fandt jeg ud af.
  Hanne: ja vi har også liljebiller her hos os, dem ville jeg godt være fri for. I øvrigt kniber det med at styre haven i øjeblikket, det regner for meget :-(

  SvarSlet
 8. Smukke smukke billeder af pragtfulde liljer.
  Jeg havde førhen flere af slagsen, men mine planter blev altid invaderet af liljebillen og så ved du jo sikkert, hvordan de kommet til at se ud - bvadr
  Derfor opgav jeg disse henrivende planter.
  Gør du noget for ikke at få besøg af "de røde"?
  KH Bibi fra Almind

  SvarSlet
 9. Hej Bibi
  Ja jeg har mange smukke liljer, jeg er selv vild med dem, men ikke med billerne. Har de først været i en blomst er den meget klam. Jeg gør faktisk ikke noget, men er så heldig, at de ofte sætter sig i den samme plante og sviner den, og så får jeg lov at beholde de andre i fred. Næsten i hvert fald. Ellers jagter jeg dem selvfølgelig så snart jeg ser en, og hvis jeg kan fange den, bliver den slået ihjel hårdt og brutalt.
  Tak for din hilsen her Bibi, det var hyggeligt.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet