mandag den 18. juli 2011

Hostaer og dagliljer

Også dagen i dag blev med en del byger, så det blev ikke til meget i haven. Jeg fik dog taget nogle gode billeder af hostaer og dagliljer og af min nyudsprungne Kvan. Vi har sønner og svigerdøtre hjemme i denne uge. Der er Samsøfestival så alle må hjem og deltage, nogen lidt og andre meget. I aften lykkedes det os at få grillet mellem bygerne, vi måtte dog trække indendørs for at spise, da der kom en ordentlig byge, men pyt vi hyggede os alligevel.
Her kommer billeder af de hostaer jeg har navne på:

Fire and Ice

Fried Bananas

Guacamole

Queen Josephine

Revolution

Spilt Milk

Striptease

Den næste mørke daglilje Sweet and hot Chocolate. Er den ikke dejlig?

Den første mørke kvan

7 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine hostaer du har - dem kan man aldrig få for mange af og de er sådan et dejligt fyld i et staudebed :-)

  SvarSlet
 2. Ja Susanne hostaer er bare så fine og et godt bunddække, og så gør det jo ikke noget, at der er mange forskellige.

  SvarSlet
 3. Sikke mange hostaer, du... selvfølgelig :-D... også har. Jeg har kun 3-4 forskellige og det er arvestykker... men jeg er nu ved at blive mere glad for dem, så hvem ved.
  Altså Lisbeth, jeg sidder lige og leger med en ordre fra Staudestedet, og jeg ville have en lidt anderledes daglilje... og sørme om hun ikke har 'Sweet and Hot Chocolate'. Så nu ligger den i min indkøbskurv :-D
  Jeg har kun købt planter online én gang før, hos Staudefeen for 4 år siden. Men alle gode plantesteder her i nærhenden lukker efterhånden eller har kun salg pr postordre, så nu vil jeg prøve det igen. Det bliver spændende :-)
  Det må være dejligt at have alle 'børnene' hjemme nogle dage :-) Min yngste har også været på Samsø festival en gang for nogle år siden.

  SvarSlet
 4. Hostaer er smukke. De er uundværlige i haven. Flot kvan.

  SvarSlet
 5. Ja hostaer er smukke og uundværlige. Jo mere man kigger på dem, jo flere ønsker man sig. Og når jeg først er begyndt at samle, ja så bliver jeg ved. Det har I jo nok fornemmet :-)
  Jeg købte dagliljerne i foråret hos Staudestedet og allerede nu har de fine blomster, så det kan kun anbefales. I øvrigt er det billigere at købe pr. postordre, hvis man ser sig lidt for, og jeg har jo ikke andre muligheder med mindre jeg vil tage færgen, og det koster ca. 240 kr. retur, så er det billigere at give 75 kr. og få det sendt.
  Nogen gange er det nu også rart selv at komme ud og vælge, det må jeg dog indrømme :-)
  Ja det er dejligt at have børnene hjemme, hyggeligt men der skal godt nok også meget mad på bordet :-)

  SvarSlet
 6. Jeg går også og drømmer om flere hostaer - og også gerne nogle flere dagliljer :-)

  SvarSlet
 7. Hej Signe
  Ja drømme har man da lov at have, jeg håber dine går i opfyldelse :-)

  SvarSlet