lørdag den 5. januar 2019

Bonusindlæg med solbilleder

Egentlig var det ikke meningen, jeg ville lave indlæg i dag, men med alle de smukke solbilleder, jeg har taget i dag, fik jeg lyst til at dele dem med jer.


en smuk smuk solopgangefter solopgangen blev himlen fantastisk på grund af de flotte skyer

flotte spejlinger var der også
Det var ellers blevet gråt her ved 15 tiden, så jeg havde ikke regnet med at se solnedgangen, men da jeg gik op på bakken bag huset blev jeg ganske betaget, sikken et panorama:
 

Det sidste blev taget i haven
Rigtig god lørdag aften

34 kommentarer:

 1. Fantastisk flott himmel. Jeg bare elsker lyset vi har nå på vinteren, og hvordan himmelen skifter farger.
  Ønsker deg en fin lørdagskveld.

  Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja det var en fantastisk himmel, det er så skønt at se den flotte himmel på denne tid af året.
   Tak i lige måde

   Slet
 2. Hej Lisbeth

  Fantastiske bilder og farger! Takk for at deler de :)
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Tak skal du have, det gør jeg gerne :)
   Klem

   Slet
 3. Kære Lisbeth
  Helt fantastisk flotte billeder af den dejlige vintersol, som desværre ikke ville være med her over middag. Det gjorde nu ikke så meget, for vejret var skønt, så jeg nussede rundt i haven og fik fjernet ukrudt og sat ca 400 blomsterløg. Lidt sent, men da december er sidste måned for den slags, håbet jeg, det går 😊 Under alle omstændigheder var det skønt at være ude i fem timer - det giver en glubende appetit 😉
  Også et fint indlæg om læhegnet, hvor der gror så mange spændende sager - det var vist godt, at Ida satte foden ned, og også godt, at venskabet overlevede 😊 Jeg glæder mig til næste indlæg, hvor du går i dybden med de forskellige vækster der.
  Rigtig god aften til dig!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak skal du have, synd den ikke ville være med hos jer, men hvor godt at høre, at du fik god lang tid i haven i dag og fik plantet de mange blomsterløg. Det skal nok gå med dem. Herligt med en god appetit :)
   Jeg er i gang med at finde billeder til næste indlæg.
   Tak i lige måde
   Knus

   Slet
 4. Hold da op, det ser næsten ud som om, der er ild i skyerne. Så flot 😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Ja det var meget flot.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 5. Hej Lisbeth

  De billeder kan jeg godt forstå du måtte af med - imponerende - flot når skyerne får lyset nedefra!

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja det var en fantastisk himmel.
   Tak i lige måde

   Slet
 6. Åh, ja, den sol, den har også været på besøg her :-) Det er smukke himmelbilleder du viser! Jeg fotograferer ikke så ofte det motiv, men i dag fangede jeg også lige en solnedgang :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Ja det er dejligt at få besøg af solen, især når den giver så smukke himmelbilleder. Godt du også fangede en solnedgang :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 7. Hej Lisbeth
  Forståeligt at du måtte dele disse smukke syn med os, og det er jeg meget glad for. Solopgangen kan vi ikke rigtig se herinde mellem husene, men jeg kunne godt se at solnedgangen var en af de absolut smukke. Tak for alle billederne, de blev nydt.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja med så mange smukke billeder måtte jeg dele dem med jer. Jeg tænkte også på dig, da jeg så solnedgangen, for jeg mente at vide, at den kunne du også se.
   Selv tak, det er jeg glad for.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 8. Smuk,smuk himmel. Godt du fangede de flotte farver!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 9. Der har været nogle fantastiske solnedgange i den forgangne uge - helt vildt. Jeg har ikke haft øjne ved de fleste solopgange, så det fint at se dine ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Godt du så har haft øjne til solnedgangstide, det har været flot, jeg ser ikke så mange solnedgange her, vi vender mod øst.

   Slet
 10. Sikke en kontrast til dagens disede vejr:-)

  SvarSlet
 11. Der er sandelig smæk for skillingen både ved solopgang og -nedgang! Sådanne billeder ville jeg heller ikke brænde inde med.
  Læser lidt i hop og spring på bloggene her for tiden, og var meget betaget af dit læhegns-indlæg. Det er jo spændende hvordan idéer udvikler sig og hvordan et område ændrer sig med tiden. Det fungerer jo nok som læhegn, men er en integreret del af haven - et læhegnsbed kan man vel næsten sige, og samtidig skovagtigt som Bent oprindelig havde tænkt. Godt at få så mange ønsker opfyldt på denne strimmel jord!

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det er der, man kan bare ikke lade være med at vise dem..
   Dejligt du har læst lidt med også om læhegnet, der er sikker nogle, som kan få noget ud af det, jeg håber i hvert fald, at Nana kan, så hun kan få læbælte på Ravnegården. Vi fik næsten alle det, vi gerne ville have, det var wing wing.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 12. Smuk med smuk på, det var jo en hel gave gave i går at det var så mildt. Vi havde 14 + grader igår. Herligt og lige hvad både haven og jeg var glade for.
  Knus og godt Nytår til dig og Bent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Tak skal du have, jeg har netop gået og tænkt på, at du havde været væk længe, så det var skønt med en hilsen fra dig. Det lyder af meget med 14 + grader, det havde vi ikke her, men solen var der ikke noget i vejen med.
   Knus og i lige måde fra os.

   Slet
 13. Det er ren lise for sjælen at begynde og slutte dagen med solens op- og nedgang - det tror jeg at jeg kommer til at nyde i højere grad når vi flytter på landet. Indtil da nyder jeg dine billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det har du ret i, jeg nyder det også og glæder mig på dine vegne over, at kan nyde det mere, når I flytter i jeres nye hus.

   Slet
 14. Del du bare .... det er vildt flotte billeder og jeg er pjattet med dem og især nr. 3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja mon ikke der er mange, der nyder de billeder.
   Knus

   Slet
 15. Pragtfulde billeder. Det har osse været fint vejr efter den storm. Vi har osse haft flotte skyer på himlen, men det er lige det med at nå at fange dem med kameraet. Det er desværre sjældent jeg når det. Så jeg nyder dine en ekstra gang.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gunvor
   Ja man skal have kameraet parat i lommen for at få de fine billeder. Du må have sådan et lille lommekamera som jeg har, det kan man altid have med sig. Det var en skøn dag i går, måske var det det også hos jer i dag, men her var det gråt og tåget.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 16. Sikke nogle fantastiske solop- og nedgangsbilleder du viser. Wow.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja det var en flot dag i går.

   Slet
 17. Svar
  1. Nemlig, undskyld jeg taggede dig, men jeg synes du skulle nyde synet :)

   Slet