søndag den 7. december 2014

Har du lyst til at komme med på skovtur

Gårsdagens sol lokkede os både i haven og en tur i skoven. Kameraet var med, det blev til dejlige solskinsbilleder, som jeg vil dele med jer.
I dag er der god tid til at kigge billeder, her hos os har det regnet siden kl. 7.30 i morges.


 solens spil imellem træerne opfordrer til at tage billeder
 der var masser af mos
 og lav
her  i skoven en myretue var der også

Dette træ har jeg gået forbi mange gange, jeg er meget glad for det, også fordi jeg husker, at drengene lige skulle op og klatre i det, da de var små.
 Det har en fantastisk flot bark med mos
birketræer mod en blå himmel er bare smukt
af gode grunde kan man ikke gå tur i en skov her på Samsø, uden man kommer ud til vandet, det har nu sin egen charme. Skov, strand og vand på samme tur, kan man forlange mere.
 bølgerne rullede

 udsigt mod nord
vi nød det alle
hundene blev sluppet løs, som I kan se, kan Schippo næsten flyve af bare glæde
 udsigt mod syd, Langør og Langør kirke
her er der zoomet ind på kirken
 solen skinnede i tangen
det blev hundenes yndlingsspise, gade vide hvorfor?
Mon jeg behøver at sige, at det var en dejlig tur.
 Roseum Elegans danner hæk
i stenbedet


sammen med dufthecke, der står på hjørnet, det er alle hårdføre rhodoer.

I må have en god regnvejrssøndag

32 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth.
  Tak for de fine billeder. Glædelig 2. søndag i Advent.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Eliane - og i lige måde til jer.
   Kærlig hilsen
   Lisbeth

   Slet
 2. Skøn tur ser det ud til og det er da vist det man kalder en flyvende hund. Bare jeg kunne komme over og se det hele engang.
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Ja det må være en flyvende hund, og det var en skøn tur.
   Jeg vil også gerne se din have, men det er svært at komme hjemme fra for både dig og mig, vi må se, om vi kan tage en enkelt fridag :)
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 3. Nåå, hvor de ser glade ud, hundene, det er da også skønt at få lov at boltre sig ved vandet:)) Det var en dejlig skovtur i solskinnet, tænk at I har så meget lav - det ser flot ud.
  Jeg er også glad for at jeg kom ud og i skoven igår, for i dag har det altså været dødsygt. Jeg fik dog strøget en stor bunke skjorter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det var lige noget, der passede hundene :) Heldigvis fik vi andre også glæde af det dejlige vejr, så vi kunne komme i skoven og hente noget til juledekorationerne.
   For ja i dag har det virkelig været dødssygt, ikke til at komme uden for en dør. Men ja så fik du strøget nogen skjorter, det er Flemming nok glad for, men særligt spændende er det jo ikke :)

   Slet
 4. Fantastiske billeder fra skoven - sikke en stemning du formidler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Aase, godt du kan lide billederne.

   Slet
 5. Kære Lisbeth.
  Tak for skønne billeder fra jeres skov- og strandtur, det har sikkert været en god tur, også for hundene.
  Og så slutter du med skønne rhodoer tak for det.

  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Selv tak, det var helt sikkert en god tur for os alle fire.
   Ja vi må også have rhodoer med, selv tak.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 6. Næh... .en flyvende hund :)
  Det var en skøn skovtur, du tog os med på, lyset var en vigtig medspiller som du rigtig får givet videre til os. Tak for det :)

  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det er ikke hver dag, man ser en flyvende hund :)
   Ja du har helt ret i, at lyset var en vigtig medspiller, de billeder havde ikke været gode, hvis ikke solen havde skinnet ind i skoven. Selv tak :)
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. Skøn tur - tak for invitationen!
  Dine fotos af solen der leger med birkestammer og mos er helt eventyrlige. Tak Lisbeth.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Selv tak - og tak fordi du tog imod invitationen. Jeg havde åbenbart succes med at vise stemningen :)

   Slet
 8. Hej Lisbeth dejlige billeder, ja man kan ikke forlange mere. Kender det selv som øbo. Der kunne man godt samle lidt ind til dekorationer. Vidunderlig natur I har, kan godt forstå, at I havde en vidunderlig tur. God søndag i Advent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Tak skal du have, ja hvis det er en mindre ø, er der aldrig langt til vandet. Jeg tager altid i den skov november eller december og samler lækkert mos og fine grene med lave.
   Ja det var en skøn tur
   Tak i lige måde.

   Slet
 9. Hej Lisbeth

  Samsø er en flot flot ø!
  idag var nok mindre spændende ja - her har det været umanerlig trist og stort set regnet hele dagen. Og de siger vi skal få mere i løbet af ugen. Hvor mon vinteren bliver af?

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja Samsø er en flot ø. Vejret i dag har der bestemt ikke været noget ved, det har regnet fra kl. 7.30 i morges og hele dagen. Regn kan vi få, men ingen vinter, skal vi ikke satse på, at den kommer i januar.
   Tak i lige måde

   Slet
 10. Hej Lisbeth
  Hvor er skov og hav dog fantastisk på en solskinsdag. Dejligt vi lige kunne komme med på tur :-) for vejret idag har da absolut ikke været til udendørs aktiviteter. Vi har da også været på farten det meste af dagen. Først skulle vi til Odense og besøge min niece som er flyttet i dele lejlighed sammen med en veninde. Derefter var vi i IKEA og købe hylder til det nyrenoverede værelse. Da vi så nåede tilbage til Otterup holdt vi lige ind ved hallen og så vores 2 division herrer spille håndbold. De vandt over Silkeborg :-)
  Kan godt forstå at hundene er i deres es når de får sådan en tur og især Shippo kan få brugt noget af sin energi. Så var der vel også ro et par timer efter den tur :-)
  Mon der er nogle næringsstoffer i tangen som er godt siden de spiser det for kan da ikke smage særligt godt.
  Langør var et af de steder vi besøgte i sommers og vejen førte jo forbi kirken.
  Skønt også med nogle solbeskinnede Rhodoer.
  Lækkert at du lige havde gemt noget godt vejr du kunne dele med os. Det varmer da lidt.
  Nu er det andet lys i adventskransen blevet tændt. Det luner og hygger da også lidt og så skal vi jo nok se lidt håndbold.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja næsten alt er dejligt på en solskinsdag, især når det har været gråvejr i mange dage. Både hundene og vi nød turen i den grad. Regnvejret i dag har holdt os inden døre, og I havde heldigvis andet at se til, lyder det til.
   Det er jo også in at lave retter med tang, så måske er de bare moderne :) nej du har nok ret, der må være næringsstoffer i, det er i hvert fald salt.
   Nu må vi håbe på godt vejr i morgen, så jeg kan få nye billeder.
   Bent ser også håndbold, det er ikke lige mig, jeg så i stedet Lise Nørgaard, det var hyggeligt og morsomt.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 11. Hej Lisbeth.Skønne billeder fra jeres tur i skoven.............og i har jo en dejlig natur på Samsø.
  Vi har også et rigtig trist og vådt vejr her hos mig.
  Skønt billede af hundene med de lange skygger.
  Rigtig god advents aften til jer Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak skal du have, ja vi har en skøn natur på Samsø, i det hele taget har Danmark jo en skøn natur, men det er smukkest i solskin. Det triste våde vejr er ikke så populært.
   Tak ja skyggerne er lange på disse korte dage.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 12. Hej Lisbeth. Tak for rundturen, det er nogle meget flotte skovbilleder med det flimrende solskinslys. Tak for det. Vi tog i Ikea i dag og fik købt et par julegaver. Det har også været et kedeligt vejr her i dag i forhold til i går, hvor der var klar himmel og masser af sol. Da var vi til 50 års fødselsdag hele dagen. Håber solen kommer i morgen igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Selv tak, ja skoven er fin, når solen skinner ned i den. God dag at købe julegaver på, i sådan et regnvejr er det ikke vejr til andet. Men det må have været lidt træls at være til fødselsdag, når solen skinner, den var nok hyggelig alligevel. Ja lad os håbe solen kommer igen i morgen.

   Slet
 13. Kære Lisbeth
  Tak for en skøn tur i skoven - det blev bare nydt, kan du tro :) Utroligt flotte billeder af lysets legen mellem træstammerne - du er altså en dygtig fotograf! Helt perfekt med en sådan tur på en dag, hvor det har høvlet ned med vand uafbrudt - det er først stoppet nu. Dejligt gensyn med Mårup hede og kig til Langør, som jo er en af de absolutte yndlingssteder for hele familien her :) I er så heldige med havet her og der og allevegne - her er det så søer, vi render på, men det er ikke helt det samme. Den flyvende Schippo er da helt formidabel - tror, han kunne optræde i cirkus :) Jeg ved heller ikke, hvorfor hundene spiser tang, men vores labrador gjorde det også altid, så Anne har nok ret i, at der må være noget nærende i det. Roseum elegans er meget smuk som hæk - sikke et syn :) Vi har lige set Her er dit liv med Lise Nørgaard - hun er godt nok en gæv 97 årig! Ellers har jeg dovnet lidt i dag - det har nu været ret hyggeligt :)
  Fortsat god aften!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Selv tak, jeg er ikke i tvivl om, at du nød turen, for jeg kunne godt huske, at du fortalte, at det var et af familiens yndlingssteder. Ja havet kan søerne ikke slå, men de er nu også smukke, jeg beundrer dem altid, når vi kører forbi. Jeg kan godt forstå, at du har dovnet lidt i dag, det har jeg også, men jeg fik da bagt brune kager, så lidt har jeg lavet. Det var et heldigt billede af Schippo, det kan godt være, han kan optræde i cirkus :) ja det er nok rigtigt, at tangen er nærende. Ja som du har set, ville jeg også hellere nyde udsendelsen med Lise Nørgaard end se håndbold, men sådan er vi jo forskellige. Jeg har også set Bent Fabricius-Bjerre to dage i træk :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 14. Godmorgen :)
  Så har du alligevel været flittigere end mig, for jeg fik kun købt ind til brune kager i går :) Jeg afspadserer i dag, så nu skal der bages og lidt mere af den gamle pynt må hentes frem. Tror, det bliver en rar dag :)
  Vejret er fint, så jeg skal da også lidt ud!
  Rigtig god dag til dig - knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen :)
   Ja det næste er vanillekranse og pebernødder, men det er først, når det dårlige vejr kommer onsdag til fredag, i dag må jeg ud og nyde solen. Godt du har afspadsering. Min svigerdatter skulle starte på arbejde efter barslen i dag, det er er hårdt at skulle undvære Arthur. Han tog de første skridt i går :)
   Hyg dig og god dag.
   Knus Lisbeth

   Slet
 15. Tak for en skøn tur, den lyder til at have været forfriskende for jer alle:-) Kender godt det der med at nogle træer bliver ekstra særlige, når der er mange minder forbundet med dem, sådan et står der også i "vores" skov, det er dog en eg:-) og vandet i nærheden af den er ikke et stort hav men en lille sø, dog også meget skønt!
  Ha en rigtig god dag Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Anette
   Ja det var en dejlig tur. Det er endnu bedre, når træet står i nærheden af jeres hjem, vores er langt væk, og børnene ikke opvokset i denne have. Det lyder rigtig godt med jeres træ i jeres skov.
   Også god dag til dig Anette.

   Slet
 16. Det er altid skønt med en skovtur, men i er heldige, at i også lige kan tage et smut ned til vandet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   ja det er det, det er nemmere, når man bor på en ø, til gengæld er meget andet besværligt, som at komme herfra :)

   Slet