søndag den 15. januar 2012

En tur gennem skønne Danmark

Jeg kunne nok ikke have valgt bedre weekend til at tage væk fra vores lille ø, selvom det måske var havevejr, men mon ikke det alligevel var lidt koldt, og der er jo også en dag i morgen igen.
Hvor har det været en dejlig tur igennem vores skønne landskab. Og tænk at være så heldig at få solskin den ganske dag både lørdag og søndag. Hotellet ligger lige ned til Flensborg Fjord, så solen spejlede huse og træer så smukt i det blanke vand, og svanerne svømmede af sted som små dronninger, som om de vidste, at i denne weekend skulle Dronningen fejres.
Vi tilbragte nogle dejlige timer sammen i dette lille hus, som lå tæt ved vandet.
Det er det grå hus her foran, som vi havde fornøjelsen af at være i. Der var et stykke at gå hen til hotellet, vi kunne have taget bilerne, men valgte at gå for vi fik rigtig meget god mad at spise, så lidt motion var ikke så dårligt. Desuden gik vi langs med vandet, så det var en rigtig dejlig tur.
Om morgenen da jeg stod op, så det sådan ud:
Et øjeblik før var det endnu smukkere, men jeg havde desværre ikke selv mit kamera med, så jeg måtte vente på, at Bent kom og tog billeder.
Om eftermiddagen tog drenge og piger af sted til badeland, vi nød det lune vand og de dejlige faciliteter, mens Bent gik derhjemme og tog billeder. Han er ikke til badeland, så han fik lov at slippe.
Her får I så Bents billeder af solnedgangen:



Jeg nåede desværre ikke en tur i Gråsten slotspark, sådan en weekend er ikke ret lang, når man først ankommer kl. 18 fredag aften, og skal køre igen søndag formiddag. Vi havde flere prioriteter til lørdagen, shopping i Sønderborg og badeland var nogen af dem.
Da vi tog hjemad var vi alle enige om, at vi havde tilbragt nogle hyggelige timer i hinandens selskab, måske bliver det ikke sidste gang, vi tager på sådan en weekend.

22 kommentarer:

  1. Det er altid skønt at komme lidt væk hjemmefra, hvor man kun kan slappe af. Så er det jo også ekstra dejligt at komme hjem igen... :o)

    SvarSlet
  2. Ja det var dejligt både ude og at komme hjem igen. Du kan tro jeg tænkte på dig, da vi kørte forbi Kolding :o)

    SvarSlet
  3. Sikke nogle fantastiske solopgangs- og solnedgangs-billeder.....

    SvarSlet
  4. Godt I havde en go tur. Ja sådan en weekend er egentlig alt for kort, men man må jo nå det man kan :o)
    Gode billeder Bent har taget :o)

    Ha en go aften...

    SvarSlet
  5. Det lyder som alletiders dejlige weekend med familien :-)
    Og ja, det har været dejligt vejr, men jeg stak næsen udenfor, og så trak jeg den ind igen, for det var altså rigtigt koldt. Og haven ligger jo udenfor din dør hver dag :-)
    Det er flotte billeder Bent har taget. Det er da godt han havde kameraet at 'lege' med mens I plaskede rundt i badeland.

    SvarSlet
  6. Jeg synes det er dejligt at være på weekend sammen med "ungerne", og godt at høre i også har haft en god tur med jeres :-)

    SvarSlet
  7. Ja vi havde en dejlig tur, og jeg tror vejret var mere til gåture med varmt tøj end til at gå i haven.
    Ja Hanne heldigvis havde Bent legetøj med, når han nu ikke ville plaske rundt som vi andre.

    SvarSlet
  8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  9. dejligt i har haft en skøn week-end sammen,man når sjællent de mål man har sat sig for sådan en tur.I må på den igen senere på året...

    SvarSlet
  10. Du må hilse Bent og sige at det er nogen umaner'lig flotte billeder han har taget.

    SvarSlet
  11. Hej Lisbeth.
    Dejligt at I havde en god tur. Kender til at tiden løber og man ikke kan nå det hele. Flotte billeder af solnedgangen. God uge til Bent og dig herfra.

    SvarSlet
  12. Nej det er ikke nemt at nå det hele, men pyt bare vi havde en god tur, og det havde vi.Jeg skal nok hilse Bent og rose ham for billederne Sussi :o)

    SvarSlet
  13. Det lyder som om, I har haft en rigtig skøn weekend og nydt både det gode selskab og de smukke omgivelser. Hvor er det dejligt at høre :-)
    Knus Signe

    SvarSlet
  14. jamen dog... din mand kan også det med kameraet..- smuk...

    SvarSlet
  15. Det lyder som en dejlig tur. Jeg vil sige, at det er godt du har Bent med, så vi kunne få nogle dejlige billeder fra turen.

    SvarSlet
  16. Hej Lisbeth. Hvor det lyder hyggeligt med sådan en weekend. Vi har også været afsted engang imellem, det er skønt.

    Og sikken nogle skønne billeder, du har fået Bent til at tage til os. Hvor er det smukt.

    Mange hilsner
    Lise Lotte

    SvarSlet
  17. Tak for flere kommentarer, Bent går meget op i fotografering, så han skulle gerne kunne komme med fine billeder, og det gjorde han heldigvis også :o)Jeg giver roserne videre til ham.

    SvarSlet
  18. Hej Lisbeth
    Godt at høre, at I har haft en dejlig tur. Det ser da også ud til, at der har været dejlig solnedgang i Sønderjylland efter billederne at dømme.
    De bedste hilsener
    Kirsten

    SvarSlet
  19. Fantastisk med lidt luft under vingerne Lisbeth........ja tiden går alt for hurtigt i godt selskab :0)

    Skønne solnedgangsbileder ham Bent fik i hus ;0)

    Knus Dorthe

    SvarSlet
  20. Ude er godt men hjemme er bedst.
    Hvor er det godt at høre i har haft en dejlig tur.
    Rigtig smukke billeder din mand har taget. Tak for kigget.

    SvarSlet
  21. Velkommen hjem. Hvor ser det dejligt ud.
    Det kunne jeg da også godt lige klare:-)

    SvarSlet
  22. Tak for endnu flere kommentarer, det var dejligt at være ude og et skønt sted, men det var også godt at komme hjem igen.

    SvarSlet