søndag den 6. marts 2016

5 år og billedspam med solskinsbilleder

I dag er det 5 år siden, jeg startede med at blogge, det er også 5 år siden, jeg stoppede på arbejdsmarkedet og gik på efterløn. Ja sådan går tiden i en vældig fart, jeg synes lige det var i går.
her kan du se mit allerførste indlæg, der var ikke meget kød på det og slet ingen billeder.
Det er næsten ikke til at forstå. Jo for bortset fra få familiebilleder havde jeg slet ikke taget billeder før. Men jeg skal da love for, at jeg kom i gang med det. De første år øvede og øvede jeg mig, nu synes jeg selv, at jeg tager helt hæderlige billeder :) Jeg har lige kigget tilbage, der var stort set ingen billeder med hele den første måned.
Talrige er de solopgange jeg har delt med jer.
Jeg var så heldig at arve et kamera fra Bent, det blev brugt nogle år, så arvede jeg et nyere, det holdt ikke så længe som det første, som gik i arv til Theodors far, som heldigvis tager mange billeder til mig af mit nyeste barnebarn.
han er bare dejlig. Jeg er heldig at have to så skønne børnebørn
I dag er det meget dårligt vejr, så jeg tillader mig at tage jeres tid med rigtig mange billeder, I kan alligevel ikke gå i haven.
talrige naturbilleder har jeg delt med jer, Samsø er jo et dejligt sted, især når solen skinner, men sådan er det nok i hele Danmark :)
 Hav-
 og himmelbilleder
 har der været masser af

Da jeg startede bloggen for 5 år siden var der mange havebloggere, og det var svært at få ret meget opmærksomhed.
Heldigvis var vi flere nystartede, så vi kommenterede hos hinanden, de fleste af jer har jeg stadig kontakt med, det er jeg glad for. Nogle er næsten stoppet med at blogge, der er langt imellem indlæggene, heldigvis er der kommet nye flittige bloggere til, det er godt.
 Blogtræf inviterer jeg til hvert år, det er rigtig hyggeligt både med mange besøgende og med knap så mange.
Der har efterhånden været en del for at se min have, nogle kommer igen år efter år, det glæder både Bent og mig, jordbærlagkage er blevet en tradition, også i år er den på bordet, det er sikkert. her kan du læse mere om blogtræffet i år. Der er selvfølgelig også rabarberkage til Hans :)
Jeg husker endnu, hvordan det var med det første blogtræf i 2012, ingen af os havde set hinanden før, vi havde kun skrevet sammen på bloggene. Alligevel gik snakken lystigt hele eftermiddagen. Det er bestemt en hyggelig tradition, som jeg håber flere får lyst til at deltage i.
Gang på gang har jeg vist billeder af en bil proppet med planter, snart er der fyldt op med planter, men jeg finder stadig på nyt, så der kan være flere.


ofte er det solen, der tænder lyset i pavillionensom I kan se mangler der ikke planter i haven, men hvad planter angår er jeg shopaholicroser er min sidste nye dille
 men mit hjerte brænder også
for de skønne rhodoer
om foråret er skoven noget af det smukkeste:mange har beundret min lille skov, tænk inden længe ser det sådan ud igen, jeg glæder mig.
 nordbedet må vi ikke glemme
det er vist utallige gange og er det første, der bliver beundret, når folk kommer for at se haven.

Til sidst lidt billeder af staudebedet
Undskyld billedspam - men sådan er nu min blog. Mon du var med hele vejen?
Jeg slutter af som vanlig med en solnedgang
Dette var indlæg nr. 1829 = 365,8 om året

Rigtig dejlig indedag til jer, her regner det stadig. Grøften og regnvandsbedet er igen fyldt med vand, for ikke at tale om alle de andre steder i haven, hvor der står vand. Foreløbig er det blevet til 17 mm, Bent er bekymret.


50 kommentarer:

 1. Tillykke med 5 års dagen. Dengang kendte jeg vist slet ikke til haveblogs men er da kommet efter det. Håber jo i løbet af sommeren at møde nogen flere af dem jeg kender fra diverse blogs. Her var det tørvejr og mildt da jeg havde fodret, så jeg har været på tur i mindelunden med begge hunde. god søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Rita
   Ja du er bestemt kommet efter det, det er rigtig godt, når andre næsten holder op. Mon ikke du møder nogle flere i løbet af sommeren.
   Mildt ja, men ikke tørvejr her, det bare regner og regner, suk.
   Også god søndag til dig.

   Slet
 2. Kære Lisbeth
  Stort tillykke med de 5 år, tænk hvor tiden flyver ;)
  Ja du er blevet super ferm med et kamera og viser så mange skønne billeder, både fra din have og smukke ø. Jeg kan godt huske dengang du ikke selv tog billeder, men havde Bent til at agere fotogaf for dig ;) idag klarer du selv opgaven til bravur ;)
  Jeg var med hele vejen kan du tro, og med tung tåge og kun 1,2 grader er det vist heller ikke idag det bliver til havearbejde.
  Lige en kommentar til dit sidste indlæg, det bliver spændende at se om dine opgravede solhatte klarer sig, de har det jo også med at lave forsvindingsnumre lige som påskeklokkerne ;)
  Jeg håber du vil nyde din 5 års dag, jeg ser frem til mange gode indlæg og fortællinger fra din skønne have, du er jo vores allesammens blogmamma ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Heidi
   Ja tiden flyver af sted og vi bliver hele tiden ældre :)
   Tak for ros til billederne, ja det duede slet ikke med Bent som fotograf, vi ser helt forskelligt på motiverne, så jeg er glad for, at jeg kan selv nu.
   Her er ingen tåge - kun regn, suk.
   Ja det er spændende med solhattene, jeg har mine tvivl om, at det hjælper.
   Jeg vil nyde dagen ja og fortsætter nok nogle år endnu på bloggen, jeg kan jo ikke lade være ;)

   Slet
 3. Godmorgen Lisbeth

  Og ja, tillykke med de 5 år - det er jo fantastiskt!
  Og sjovt at gå tilbage i til tidligere blogindlæg - det er noget af en udvikling:) Selvom du ret hurtigt fandt ud af at der skal billeder til:) Og det har så kunnet glæde os siden.
  Kommentarerne er et kapitel for sig, mængden er jo imponerende og fra at du vist i starten svarede lidt mere tilfældigt, så får alle jo en venlig personlig bemærkning idag - flot!

  Og et gennemsnit på 365,8 pr år er der vist ikke andre nordiske havebloggere der har præsteret?

  Jeg ser frem til de næste 5 år:)

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen Karsten
   Tak skal du have. Ja der er sket en del på de 5 år, billeder skal der til, så må man jo lære at bruge et kamera :)
   Jeg synes, det giver mere liv til bloggen, når man svarer alle personligt, sådan gør du jo også.
   Nej måske ikke, det er lidt vildt, men jeg kan lide den form for kontakt, så forhåbentlig klarer jeg 5 år til :)

   Slet
 4. Kære Lisbeth.Stort tillykke med de 5 år på bloggen.Du er jo den mest flittige her på bloggen.Og nyder meget at følge alle dine indlæg.Har jo snart selv været på i 4år.
  Og var jo også med på dit første bloggertræf. Og det var jo lidt en øjenåbner at se din smukke have.......og især det dejlige nordbed.Er imponeret over at du orker at blogge hver dag.
  Her småregner det lidt.Så jeg skal have plantet nogle af alle mine hornvioler i krukker.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det kære Jette
   Ja du er også ved at være godt med på bloggen, godt der er nogle, der bliver ved.
   Ja jeg husker godt, at du var med på første blogtræf, det var meget godt, for du tog hjem med inspiration til dit Høneballebed. Ja jeg bruger meget tid på at blogge.
   Også regn her, så ikke de store udendørsaktiviteter her.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 5. Tillykke med de 5 år på bloggen :-)
  Du en af de mest flittige havebloggere både hvad angår indlæg, men også med kommentarer til andre bloggere. Flot at du giver dig tid til det :-)
  Jeg har endnu til gode at se din have, men mon ikke vi lige pludselig en dag tager turen til din skønne ø.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Vivi
   Ja du har selv blogget meget længere.
   Tak - ja jeg kan godt lide det, og så er det måske en overspringshandling :)
   Jeg håber sådan, at I får tid til at se den, det kan måske give lidt inspiration og lidt planter med hjem. Heldigvis har du helt styr på det hjemme hos dig selv, derfor kan det være godt nok at se andet, selvom det ligger langt væk.

   Slet
 6. Tillykke med de 5 år på bloggen. Husker levende blogtræf hos dig, og har da været med 2 gange. Læser altid med, men det kniber med at få kommenteret så tit, og får heller ikke lavet mange indlæg selv. Men haveinteressen er ikke blevet mindre, og jeg bruger meget tid i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Gitte
   Ja jeg husker også, at du og Jette var med herovre første gang, og I har været her en gang mere. Det er fint, du læser med, kommentarer er der ikke altid tid til, vinteren er din stille tid, det er helt ok, jeg er ikke i tvivl om, at din haveinteresse er der endnu. Sådan noget stoppe heldigvis ikke lige.

   Slet
 7. Hej Lisbeth. Tillykke med jubilæet. Tænk at der er gået fem år. Det er ikke til at forstå. Jeg kan godt huske da du stoppede med at arbejde. Og ja du er supergod til at tage billeder øvelse gør mester. Det er nogle flotte skovbilleder du viser i dag. Jeg er i kbh til svigermors fødselsdag. Spænft på vekret når jeg kommer hjem i aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Birgitte
   Ja det er utroligt, så hurtigt tiden går. Nå du fulgte med allerede den gang. Tak for ros til billederne og god tur hjem, mon ikke der ligger sne, når du kommer hjem.

   Slet
 8. Hej Lisbeth

  Til lykke med de første 5 år! Deilige bilder av flotte rhodoer. Er det Blue Peter du har med på den ene bilde? Her laver snøen fortsatt ned, og jeg er så lei av dette været nå :(
  Vi hadde besøk av det eldste barnebarnet i går, og det er jo så hyggelig :) Hun blir 5 år til sommeren, og det er utrolig hvor fort tiden går...

  God søndag!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Tak for det, nej Blue Peter er ikke med på nogle af billederne, jeg skal sætte et på morgendagens indlæg til dig. Her har det også sneet nogle timer nu, men det lægger sig heldigvis ikke, jeg kan godt forstå, at du er træt af sne.
   Dejligt med besøg af barnebarnet, det kan vi lide, så blev hun født det år, jeg begyndte at blogge :)
   Tak i lige måde
   Klem

   Slet
 9. Til lykke med jubilæet. Hvor er der sket meget, siden du startede, og hvor har vi andre nydt godt af din hobby. Jeg siger som Karsten, at din flid og venlighed er helt imponerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Marie
   Ja der er sket meget, godt I har nydt min hobby, jeg har til gengæld nydt at få gode råd og lært nye planter at kende hos jer.

   Slet
 10. Tillykke med 'fødselsdagen' min have har nydt godt af både inspiration til sorter og små pakker med stiklinger - mange tak for begge dele - håber at der forsat kommer mange gode oplæg fra høneballeparken. Hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Horta
   Jo jeg holder nok ud lidt endnu :)

   Slet
 11. Tillykke med blog fødselsdagen og tak for den glæde og solskin du spreder.Knus Leila

  SvarSlet
 12. Hej Lisbeth!
  Hvor var det sjovt at se dit første indlæg for 5 år siden, og der er sket ikke så lidt med udformningen, til det bedre, selvom det også er hyggeligt bare at læse, så må man jo forestille sig hvordan du har kravlet rundt:-)
  Ene lækre billeder, og skoven er så smuk<3 men der er resten nu også, vidste ikke roser var din sidste nye dille;-)
  Sjovt lige at se lidt fra blogtræffet, Tina, Hans og Josefine er kørt herfra for en timestid siden, det var stor hyggeligt. Det er altid så dejligt at mødes med medbloggere.
  Det må være ca 3 år siden jeg opdagede din blog.
  Slutteligt stort TILLYKKE med din 5 års dag, det er altid så hyggeligt at følge med her, og jeg elsker at få et lille svar tilbage, det føles som en god kontakt:-))))
  Glæder mig til fortsat at følge dig.
  Stort og varmt kram
  Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være denne anledning der gjorde mit skriv så langt:-)))

   Slet
  2. Hej Anette
   Ja det første indlæg ar der ikke meget kød på, nu går det lidt bedre.
   Nå vidste du ikke, at roser var min nye dille, jeg har købt rigtig mange sidste år, og flere kommer til.
   Det var sjovt, at du lige har haft besøg af Tina og Hans, så talte I nok om rabarberkagen :)
   Ja det skal nok passe, at du begyndte at kommentere for 3 år siden.
   Tak for det, ja det er dejligt med kontakten, den er blevet endnu bedre efter I besøgte os sidste sommer.
   Det var en god anledning til et langt skriv :)
   Du får et varmt kram tilbage.
   fra fru Høneballe :)

   Slet
 13. Kære Lisbeth
  Tillykke med de første 5 år-- og tak for alle de skønne billeder du viser fra din ligeså skønne have.
  Godt der var noget der hed efterløn---
  Her regner det også-- så jeg kan godt forstå Bent er lidt bekymret.
  Tak for alle de fine billeder du viser i dag.
  hilsen Jessie
  PS hvor er Theodor dog dejlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Tak skal du have og selv tak for alle dine søde kommentarer gennem årene, du er trofast.
   Ja heldigt der var efterløn for mig.
   Ja det regner og regner
   Selv tak - ja det er et skønt billede af Theodor.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 14. Trevligt med en tillbakablick över bloggandet och trädgården.

  Själv övar jag fortfarande både med bilder och blogg, det är svårt med det tekniska när man inte är uppvuxen med det. Mina barnbarn som går de första åren i skolan är duktigare än vd jag är, de förstår teknikens logik.

  Men det man övar på blir man bra på, en sanning att luta sig mot när det känns kämpigt ibland.

  Ha det så gott Lisbeth!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunilla
   Ja det er svært at finde ud af det tekniske, jeg er heller ikke så god, men bloggen kan jeg finde ud af nu, øvelse gør mester. De unge kan det hele meget bedre end os.
   Tak i lige måde Gunilla

   Slet
 15. Hjertelig tillykke Lisbeth ja som tiden går. Vi er da mange der er glade for du begyndte at blogge.
  Dejligt hvad det kan udvikle sig til, godt gået.
  Dine billeder er bare dejlige...tak. for din generøsitet ...god dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Grethe
   Ja tiden går alt for hurtigt. Det er jeg glad for at høre.
   Også god dag til dig.

   Slet
 16. Stort tillykke med dine første fem år som blogger :)

  Tror det var ret normalt - dengang - at blogge uden billeder. Mine første mange, mange indlæg er jo også helt uden billeder...Den gang var der godt nok opfundet digitalkamera, men det var omstændeligt at få billeder ind i sin blog. De skulle ligge på nettet i forvejen... (Derfor jeg købtre domænet ildkat.dk, som jeg stadig har men ikke bruger for tiden.)
  Næ, det er blevet noget nemmere nu med smartphones og ikke mindst dropbox... og selvfølgelig Picmonkey, som er genialt til billedbehandling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther
   Tak for det :)
   Ja du har været med meget længere, jeg kan godt huske, der ikke var billeder på dine første indlæg, men da jeg startede, havde de fleste nu billeder på. Heldigvis er det meget nemmere nu, jeg bruger Faststone image viewer til billedbehandling, den er også god. Jeg bruger ikke smartphonen kun kamera til at tage billeder med.

   Slet
 17. Ja tiden går. Dage bliver til år.
  Tillykke med de 5 år.
  Tak for dine mange gode billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja tiden går hurtigt, du startede samtidig med mig næsten, kan jeg huske.
   Tak for det og selv tak.

   Slet
 18. Tillykke med de 5 år, Lisbeth - det er super godt gået og helt imponererende at du virkelig har lavet så mange indlæg. Jeg husker jo tydeligt da du kommenterede på et af mine første indlæg, som var om rhododendron og du skrev til mig på min blog at du havde ca. 160 rhododendron. Siden har den lille røde (og de andre biler) ligget i fast rutefart til Claus og hentet forsyninger og andre forsyninger er kommet fra mange andre steder - ingen nævnt, ingen glemt - men navne som Jas og Lønbæk popper op i mit hovede :) og så husker jeg ikke alle de andre steder du frekventerer...
  Jeg er en af dem, der kommer hvert år, for jordbærkage og nordbed skal inspiceres og smages på og der skal hilses på Bent og dig og vi skal se årets nye hund og vi skal gense gamle blogvenner og måske møde nye bloggere. Selvom jeg langt fra hver dag får set ind til dig (sådan er det desværre blevet) så bladrer jeg gerne tilbage i indlæggene og nyder alle dine skønne billeder og fortællinger.
  Nyder altid dine smukke solopgange og solnedgange, følger med i Arthurs trivsel, elsker dine billeder af rhododendronernes smukke løv og dine ROSER og selvfølgelig også dine smukke efterårsbuske og træer.
  Ja, jeg kunne blive ved - men du skal bare have et kæmpe blog-fødselsdagskram og et stort TILLYKKE og tak fordi jeg lærte dig at kende :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Ulla
   Ja det er utroligt, men blogger fortæller mig, at jeg har lavet så mange, så må det vel passe. Du har vist husket de fleste af de steder, jeg har kørt til, i hvert fald de vigtigste, resten er sendt pr post, nå ja så er der selvfølgelig plantemarkederne, hvor vi har mødtes hver gang.
   Ja og det er dejligt, at I kommer hvert år, det vil jeg være ked af at undvære, det er så skønt at genopfriske bekendtskabet. Måske bliver der nye i år, det vil også være dejligt.
   Ja jeg ved du følger med og kigger tilbage, det er helt fint, så flittig som jeg er med indlæg, kan man jo ikke kommentere hver dag.
   Nu er det snart din tur til at fejre 5 år, det varer ikke mange dage.
   Tak for dine søde ord og din hilsen her, godt I kom med herover det første år, så vi kunne lære hinanden at kende.
   Knus

   Slet
 19. Hej Lisbeth
  Hjertelig tillykke med din 5 års blog fødselsdag. Selv har jeg jo kun været med i godt et par år men det har været en rigtig god tid som jeg har nydt og er blevet klogere på mange ting samt fået en masse nye planter. Og efter at have besøgt dig ja så blev min rose interesse jo vagt. Så at der er roser hos mig er alene din fortjeneste :-)
  Den der jordbær lagkage er nu heller ikke af vejen. MUMS
  Lækker billede spam du disker op så et dejligt afslappende indlæg at vende hjem til efter en lang men hyggelig dag i det Sønderjyske.
  Jeg kan godt forstå at Bent blir lidt bekymret over alt det vand men det ser da heldigvis ud til at der kommer nogle tørvejrsdage i næste uge.
  365,8 indlæg pr år det er godt nok imponerende der er da vidst ingen der kan matche det :-)
  Fortsat god søndag aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak skal du have, ja du har "kun" været med godt et par år, til gengæld har du været en af de mest flittige til at lægge kommentarer her, det har jeg været glad for. Ja du følger godt med med roserne, det er ikke kun min fortjeneste, men også Mogens´ det havde han nok ikke lige regnet med.
   Egentlig var det bare at læne sig tilbage og nyde mit billedspam og det gjorde du så, det var godt at høre, og godt du har haft en hyggelig dag i Sønderjylland.
   Ja vi ønsker os tørvejrsdage med sol og let vind, så det kan tørre.
   Nej det bliver svært at matche så mange indlæg, det har du ret i :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 20. Kære Lisbeth
  Kæmpe stort tillykke med 5 års dagen - det er jo helt utroligt, og hvor har du da været flittig :) Jeg er enig med så mange andre kommentatorer i, at du nok er den flittigste haveblogger overhovedet, og hvor har jeg bare nydt dine indlæg i de par år, jeg har læst med. Sjovt med dit første indlæg - jeg har faktisk læst det før, hvor jeg tog en tur hen over alle årene i din have :) Der er sandelig sket meget på de fem år - både i haven og med dine indlæg, som jo nu er ledsaget af de smukkeste billeder hver eneste gang og har gjort det længe til stor daglig glæde for os, der læser med :) Jeg glemmer ikke første gang, jeg var på besøg i din have - det var så utrolig smukt, at det næsten ikke var til at rumme, og hovedet var fyldt med indtryk, som det tog tid at få sat i system :) Jeg satser meget på rhodoerne i år og så selvfølgelig også uge 30 - kan næsten ikke vente :) Også tak for herlige udflugter i rosens navn og til plantemarked i Århus - håber på mange flere ture med dig. Det var vel nok skønt med en ordentlig omgang billedspam - tiltrængt med det rædselsfulde vejr vi holder os for tiden.
  Fortsat god aften!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det kære Linda
   Ja her ved computeren er jeg flittig. Dejligt at du nyder mine indlæg, jeg kan godt huske, at du har nævnt, at du har læst helt tilbage, det er da flot med så mange indlæg, at du har overkommet det. Ja der er sket lidt, siden jeg startede. Jeg husker også tydeligt dit første besøg i haven sammen med Anne og Mogens. Det var rigtig dejligt at lære jer at kende. Det er godt, hvis du får tid til at komme herover, når rhodoerne blomstrer, det må du altså se. Uge 30 er jo fast, der må du også på besøg mindst en gang. Ja mon ikke vi kan få en tur eller to sammen i år igen, det må vi prøve.
   Vejret er deprimerende i den grad, så jeg gør, hvad jeg kan for at opmuntre.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 21. Tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg kan se, du har fået mange hilsner. Det er også fortjent. Det er helt imponerende, at du dagligt i 5 år har beriget os med dejlige indlæg og skønne billeder.
  Jeg har fulgt dig de sidste par år, så jeg har set solen stå op og gå ned over Samsø nogle hundrede gange!
  Også tak for alle kommentarerne, du beriger os andre med på vores blogs.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Elna
   Ja her ved computeren er jeg flittig.
   Dejligt at du har fulgt med, ja så har du også set solop- og nedgange over Samsø mange gange. Håber du nød dem :)
   Selv tak, jeg vil gerne nyd bloggere skal føle sig velkomne i blogverdenen.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 22. Du er så sej Lisbeth :o) 5 År, stort tillykke med fødsesldagen. Hvor er det hyggeligt at sidde og kigge på dine billeder, der er ikke et eneste for meget. Rhodoer og roser i massevis, samt en stor mængde af andre skønne planter,træer og blomster.
  Du har altid en kommentar og et velkommen til nye bloggere og gamle bloggere. Din hjertevarme og din planteglæde er så smittende for os alle sammen.
  Jeg glæder mig til at besøge jer igen i år og håber da ikke at Bent får bekymrings furer i panden.
  Stor kram fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Linda
   Godt du nød mine mange billeder, jeg nød også at finde dem frem, det var næsten svært at stoppe der.
   Tak for dine søde ord, jeg ser frem til dit næste besøg i haven. Jo det tror jeg, han gør, men måske går de væk igen.
   Tak for kram, du får et tibage :)
   Kram

   Slet
 23. Kære Lisbeth Tillykke med jubilæet <3 det var sjovt at læse dit første indlæg nu fem år efter med have arbejde må du have lår og baller af stål ;-)
  Det er blevet til utrolig mange flotte billeder ikke mindst dine himmel billeder. De bliver nydt her hos mig. Men også alle de smukke træder, buske og planter, det er jo nærmest paradisets botaniske have.
  Blogtræf var så hyggeligt, jordbær kagen skøn og selskabet i top. Hans hilser og takker mange gange, vil meget gerne have rabarberkage igen :-). Hils Bent og hundene knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Tak skal du have, ja der var ikke meget kød på det første indlæg. Nej desværre har det ikke hjulpet på lår og baller :)
   Dejligt at du har nydt mine billeder, der er jo mange.
   Hils Hans igen, jeg skal nok lave den kage, hvis I kommer, men måske bliver det Paris i stedet, så må I komme en anden dag.
   Tak det skal jeg gøre.
   Knus Lisbeth

   Slet
 24. Kære Lisbeth. Tillykke med de 5 år. Det lyder til at have været en fantastisk rejse du har været på. Hvor er jeg taknemmelig over, at kunne være deltage på rejsen :-) Skønne naturbilleder og havebilleder, bliv ved, det er gode vitaminer. Mojn fra Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Merete
   Ja det har været en fantastisk rejse af de bedste. Dejigt du er kommet med, så du også kan deltage i rejsen. Jeg håber, du kommer over og ser min have en dags tid.
   Du kan roligt regne med, at jeg bliver ved, så du kan få nogle vitaminer til helbreddet.
   Mojn :)

   Slet
 25. Hold da op. Sikke nogle smukke billeder. Du er godt nok blevet god til det kamera.Og tillykke med 5-års fødselsdagen. Du har været "tidligt" ude. Jeg har jo ikke engang haft min blog i et år - så jeg bøjer mig i støvet af beundring. Jeg kan også se, at du har styr på alle mulige smarte ting til bloggen med etiketter - og ekstra sider med specifikke ting - fx. roser. Det har jeg forsøgt at på lavet, men 10'øren er ikke faldet endnu. Skønt billede af en bil proppet fra planteskolen. Det er bare det bedste.
  Knus Bonnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Bonnie
   Jeg har jo også øvet mig i 5 år :) og så er jeg så heldig, at jeg er god til at se motiverne. Det er fint, at du er kommet med, håber du kan være lige så standhaftig som mig.
   Jeg håber, du kigger med her, for her kommer opskriften på sider:
   Gå til listen over indlæg, der hvor dine forskellige indlæg ligger, er der i højre side en bjælke, hvor der står sider, tryk på den, så kan du oprette en ny fane.
   Ja en bil proppet med planter betyder en god tur i en planteskole, det kan vi lide.
   Knus Lisbeth

   Slet