søndag den 8. januar 2012

blogkommentarer og ordrebekræftelser

Vi har fået en del nye havebloggere med over det sidste halve år. Velkommen til alle jer, det er rigtig hyggeligt, at vi er blevet mange flere. I oktober havde Hanne et indlæg i, som drejede sig om ordrebekræftelser ved bloggenes kommentarfelter. Det har jeg lige kopieret og sat ind her. Prøv og læse hvad Hanne skriver, så kan I tage stilling til, om I vil lave det om :o)


I får lige en solnedgang med :o)

Jeg synes at de der ordbekræftelser ved bloggenes kommentarfelter er lidt irriterende. Og jeg har hørt fra andre, der har det ligesådan.
Så jeg har altid været lidt 'stolt' over, at jeg i hvert fald ikke havde det på min blog... Men! Se lige hvad jeg opdagede for nogle uger siden, da jeg sad og kiggede under Indstillinger:


Jeg havde hak i 'ja'.
Men fordi man ikke selv får ordbekræftelsen, når man kommenterer på sin egen blog, så var jeg overbevist om, at man ikke skulle skrive 'orgtif', 'ughbop' eller noget i den stil, når man kommenterede hos mig.

Hvis du gerne bevidst vil have ordbekræftelse på dine kommentarer, så respekterer jeg selvfølgelig det. Jeg laver kun dette indlæg, fordi jeg tror, at der måske er andre af jer derude, som tror at I heller ikke har ordbekræftelse på jeres blog.

Ha' en fortsat god dag :-)

18 kommentarer:

 1. Tak for velkomsten Lisbeth. Jeg er en af de nye og er simpelthen så glad for den varme modtagelse, jeg har fået. Så når jeg møde have-blogs udenfor have-blogland, anbefaler jeg altid dette forum! Det er nogle skønne havemennesker, man møder her. Tak for anvisning vedr. kommentar indstilling, jeg må lige ind og checkke, hvordan min virker.

  SvarSlet
 2. Jeg er også en af dem der synes det er en smule irriterende med de der ordbekræftelser :o)
  Jeg har da også hele tiden gået ud fra, at det ikke var på min blog, fordi det ikke er der når jeg selv kommenterer... men ok skræk og rædsel det er der måske alligevel... det må jeg straks undersøge :o)
  Men som Hanne, så respekterer jeg selvfølgelig også hvis man ønsker at ha ordbekræftelser på sin blog.
  Det er da bare ærgeligt hvis man går og tror at det ikke er der, og så viser det sig at det er der faktisk alligevel.
  Så tak for indlæget, jeg vil straks hoppe over i indstillinger :o)

  Ha en go dag - og tak for det smukke himmelbillede...

  SvarSlet
 3. Smuk solnedgang.
  Jeg håber da, at jeg har slettet ordbekræftelse.. ??
  Jeg respektere selvfølgelig alle der ønsker at bevare det af sikkerhedshensyn.

  SvarSlet
 4. Jeg kan ikke finde de indstillinger. Så må jeg spørge, skal man bekræfte på min blog ved kommentarer?

  SvarSlet
 5. Ja jeg var da fuldstændig overbevist om at jeg ikke havde det 'djævelskab' slået til. Tjekkede dog alligevel, og det havde jeg ski... Tak for oplysningen, jeg synes selv det er en ulempe så er da lidt ked af at jeg selv haft det slået til uden at vide det.

  Fortsat god søndag.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth. Det er dejligt, at vi er så mange efterhånden. Jeg ønsker mig en hurtigere computer, for jeg synes nogle gange, at den er længe om at hente bloggen ned fordi der er mange billeder, men det er jo et problem, jeg selv må løse. Det er lidt tidskrævende at vente på computeren, så jeg ved ikke hvor længe min tålmodighed varer!!
  Jeg satser så meget på at komme den 19.05. men min ældste niece fylder 18 år den 16. og jeg har sagt til hende, at hun ikke må holde fødselsdag den 19., så jeg skal lige have det helt afklaret. Jeg har aldrig været på Samsø og jeg er ved at dø af nysgerrighed over at se din have og møde alle de andre!!!

  SvarSlet
 7. Selv tak godt I alle tog pænt imod mit indlæg, men skal jo ikke blande sig for meget :o)
  Vi andre havde det ligesom jer, vi troede heller ikke man skulle skrive det der volapyk for at kommentere, men det skal man altså, hvis den ikke er slået fra.
  Hej Birgitte
  Kører du på internet explorer? For den tager meget lang tid på bloggen. Jeg har fået installeret google chrome, så går det meget hurtigere.
  Jeg regner da helt sikkert med, du kommer d. 19.5. sig lige til niecen, at du ikke kan komme med, hvis hun vælger den dag. Vi kan da ikke have, at du dør af nysgerrighed, du må med sammen med vi andre :o)

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth.
  Herligt at du tog mit gamle indlæg op igen. Jeg har netop gået med de samme tanker, med alle de nye blogs vi har fået på det sidste.
  Som du også selv pointerer, er vi jo ikke 'ude efter' dem som ønsker ord-bekræftelsen. Men det er jo rigtigt irriterende at blogspot er sat sådan op at man går rundt og tror at man ikke selv har ordbekræftelse, og så har man.
  Og så vil jeg også benytte lejligheden til at sige et STORT VELKOMMEN til alle jer nye skønne bloggere i Blogland. Hvor er det herligt at vi er så mange efterhånden med så mange skønne skønne haver :-) Det bliver en fantastisk havesæson i 2012.
  Og sikke en skøn solnedgang, Lisbeth, wow for farver :-)

  SvarSlet
 9. Nu kan jeg jo ikke lade være med at spørge om der også dukker sådan en tingest op hos mig, for jeg tror at jeg har hakket korrekt af men kan ikke selv se om den er der eller ej.
  Som ny blogger, kan man jo ikke lade være med at tænke om det mon er en selv, det drejer sig om:-)
  -karina

  SvarSlet
 10. Hej Hanne
  Ja og hvis man ikke får det at vide, ja så kan man jo ikke vide det vel :o)Ja det bliver en fantastisk havesæson 2012, den glæder vi os alle til.
  Solnedgangen er smuk, den er taget fra mit barndomshjem,Lindøværftet er i baggrunden.

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig også over hver eneste ny haveblog der kommer, dejligt at der er så mange at dele sin interesse med :-)

  SvarSlet
 12. Så snart jeg har brugt alle 10 små, buttede fingre til at taste visdomsord rundt omkring, ryger venstre hånd op under hagen! Og lige så hurtigt kommer den der boks og beder om hieroglyffer...temmelig vanskeligt når man er magelig anlagt!
  Af samme grund har jeg helt bestemt fjernet denne "ting" fra min side, - eller har jeg??? Efter den fine anvisning Hanne har lavet, går jeg ind og leder, men nu har Blogger fået nye brugerflade og jeg farer forvildet rundt som en flue i en flaske, og kan absolut ikke finde noget der ligner Hannes eksempel under indstillinger....
  Hmprf... Fnys... Grøinjt... ja, det kunne være ordkoder, men er vist bare de lyde der fremkommer foran min skærm... kan oversættes som "HVOR ER DET DOG BØVLET"!!!

  Kære fru Høneballe, vil du ikke nok fortælle mig om jeg har ordkoder på min blog - please... :o/

  SvarSlet
 13. Kære fru Friis
  Nu er du jo ikke helt ny her på bloggen, så der plejer ikke at være den slags problemer hos dig :o) så da var du heldig. Men for en sikkerheds skyld skriver jeg lige en hilsen til dig på din egen blog også.

  SvarSlet
 14. Tusind tak fru Høneballe, et øjeblik var jeg ved at blive stresset ;o)
  Iøvrigt har jeg aldrig haft nogen som helst spam meddelser på min blog, har I andre det??? Og det er vel derfor de der ordkoder er der...

  SvarSlet
 15. Selv tak fru Friis
  Du har jo også hjulpet mig flere gange, så godt jeg for en gang skyld kunne hjælpe dig.
  Jo jeg har set lidt spam meddelelse hos flere og også et par enkelte hos mig selv. Jeg trykker altid på send opfølgende kommentarer til min mail adresse, så ser jeg jo også de andres.
  Men jeg deleter skidtet væk lige meget hvilken blog de er sendt til :o)

  SvarSlet
 16. Hej Lisbeth, tak for kommentaren om ordrebekræftelsen i mit kommentarfelt. Nu har ledt overalt i indstillinger syntes jeg, men kan ikke finde noget der ligner. Har det akkurat som fru Friis, men rom blev jo ikke bygget på en dag så jeg håber at finde en løsning.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 17. Det er ikke nok at gå ind i indstillinger, I skal også ind i kommentarer. Hos jer er der flueben i ja, det skal flyttes til nej. Håber I kan finde ud af det, ellers må vi prøve igen.


  Vis ordbekræftelse for kommentarer?
  Ja Nej
  Det kræver, at andre angiver en kommentar på din blog om at udfylde et ordbekræftelsestrin, hvilket medvirker til at reducere spamkommentarer. Flere oplysninger
  Blog-forfattere vil ikke se ordbekræftelse for kommentarer.

  SvarSlet