mandag den 30. januar 2012

Solopgang og fasaner

Det er koldt derude, så i dag blev solopgangen taget ud af vinduet fra 1. sal.

I eftermiddag var der her uden for mit vindue en kok, som vartede en høne op, den var meget forelsket, så det ud til.
Hver gang hønen gik et skridt, fulgte kokken efter, men desværre var han for urolig, så jeg fik kun det ene billede.
Et fyrretræ med sne

Og så en lille sommerhilsen af smukke buketter
Et blad af parykbusken her med regndråber

Slut for i dag, rigtig god aften

8 kommentarer:

 1. Hold da op en kærlighed den kok viser sin udkårne!
  Godt du lige kom forbi, så vi ku' se det også!
  Så er der blomster på række, dejligt at se på indenfor i varmen!

  SvarSlet
 2. Tænk, at du har fasaner i haven. Det er så smukke nogle fugle. Det ser rigtig hyggeligt ud med blomsterbuketterne og billedet med regndråber er meget flot. I har da vist et ganske udmærket kamera, det har jeg ikke rigtig tænkt på før, men du tager godt nok mange flotte billeder (Også Bent). Rigtig god aften!

  SvarSlet
 3. Regner heller ikke det sne og frost, når der er knoldet og frossen jord på vejene. Er også skvattet et par gange med blå mærker til følge.
  Så fandt jeg på at bruge et par gangstave,hvor der er ispigge med til vinterbrug, og nu kan jeg gå trygt med hundene på frosne veje, uden Per skal være bekymret om jeg ligger og roder et eller andet sted i skoven eller marken:o)
  (har altid mobilen med).
  Anne Marie

  SvarSlet
 4. Fasaner er smukke fugle, og åbenbart også kærlige... hvor sødt :o)
  Kan rigtig godt li billedet af bladet med regndråber, det ser flot ud :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 5. Hej Bente
  Ja den var meget forelsket, hun havde ikke en chance for at slippe fra ham :o) Jeg stod her bag ruden og tog billedet, jeg kan sidde og holde øje med dem ved computeren.

  Hej Birgitte
  Ja fasanerne er meget smukke, vi har adskillige i haven hele vinteren. Blomsterbuketterne er fra i sommer, jeg måtte lige genopfriske mindet :o) Jeg har arvet Bents idiotsikre kamera, det er ret godt til mig. Bent har et fint et, det er også ham der har taget billedet af regndråberne.
  Hej Anne Marie
  Ja mobilen kan vi ikke undvære mere, slet ikke i denne tid, hvor det er nemt at dejse om. Jeg har købt nogle pigge til at sætte under støvlerne, ellers tør jeg slet ikke gå. Jeg var bange nok, inden jeg faldt og det er ikke blevet bedre.
  Jeg så lige du skrev om hjortetakstræet, jeg kan også godt lide det, så måske skal jeg kigge efter dem, som ikke danner rodskud, det gør de her i hvert fald. Men det er smukke træer både om efteråret og også stammerne er fine.
  Hej Bettina
  Vi er helt enige i begge dele.
  Også gode aften til dig.

  SvarSlet
 6. Åh, hvor sødt med forelskede fasaner så tæt på. Hvor må det have været hyggeligt at kigge på :-)
  Måske ved de noget om at foråret alligevel snart er på vej til os allesammen. Det ville være dejligt, for jeg er allerede træt af kulden :-D

  SvarSlet
 7. Hej Hanne
  Ja det var sødt at kigge på, kokken var meget forelsket, hønen vist lidt skræmt :o)
  Ja træt af kulden, kan vi hurtigt blive, men høj klar himmel og solskin er ellers dejligt nok, det skal bare ikke blæse så meget.
  For øvrigt har min Armandii opgive ævred, nej den er ikke død, men det fine skud med en enkelt knop, den havde sat i vejret, det er visnet ned. Så jeg må have fundet en anden løsning med noget indendørs, hvis den altså overlever.

  SvarSlet
 8. Smuk solopgang. Jeg kan godt forstå, at du tog billedet inde fra varmen. Jeg stak kun næsen lige uden for døren i dag for at tage billeder af solopgangen.
  Dejlig at i kan nyde de smukke fasaner i haven. Vi har mange i skoven.

  SvarSlet