fredag den 27. maj 2011

Åben have og havebilleder

I morgen og søndag har jeg åben have, det bliver spændende, om der kommer nogen. Det er kun annonceret i Haven, og så er der sat plakater op i Brugsen og Netto og i Postbutikken. Den første kom allerede i dag, hun havde set forkert på plakaten. Det var dejligt, det var en tidligere kollega, som var meget haveinteresseret, så det var rigtig dejligt at have god tid til at sludre og vise rundt. Hun var meget overrasket over, at der var så flot en have her på Samsø. Så nu kan jeg lidt igen :-) Jeg har gået rundt mellem bygerne og i blæsten og forsøgt at pynte på det hele med at rive og plukke visne blomster af rhododendronerne. Der blev også tid til lidt billeder.
Alexis
Gomer Waterer
Catawbiense Grandiflorum
Catawbiense Alba
Schneeperle
Whitethroat
Det gamle stenbed set fra oven
Mine smukke iris
Til slut min smukke hvide syren

11 kommentarer:

 1. Jeg håber, at der kommer rigtig mange og besøger dig og din have :-)

  SvarSlet
 2. Hvis ikke at jeg havde så lang vej, ville jeg helt klart være at finde i weekenden. Jeg synes, at du har en meget spændende have, som jeg meget gerne vil se en dag. Hvis jeg må:-)

  SvarSlet
 3. Madam Bæk du må meget gerne komme og se min haven, når du en dag kommer til Samsø, det gælder også for alle andre læsere :-)

  SvarSlet
 4. Jeg håber også at du får rigtigt mange glade gæster, som kan nyde din dejlige have. Især med alle de pragtfulde farver lige nu.
  Hvor er dit stenbed dejligt :-)
  Jeg vil også gerne besøge dig en dag... jeg har helt dårlig samvittighed over at jeg aldrig har været på Samsø :-)
  God vind imorgen :-)

  SvarSlet
 5. Tak for det Hanne. Du behøver ikke at have dårlig samvittighed over ikke at have været på Samsø, du skal bare gøre dig selv den tjeneste at komme snart :-) her er meget dejligt, men selvfølgelig bedst i stille vejr og solskin, men sådan er det nok alle vegne i landet.

  SvarSlet
 6. Også en stor hilsen fra mig med håbet om mange glade gæster til at se din smukke have.
  Jeg håber også på at kunne slå et smut forbi en dag.

  SvarSlet
 7. Ja fru Friis kom endelig, sikken en masse gæster jeg kan få i min have, hyggeligt :-)

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth
  Håber at der kommer mange forbi og ser din flotte have.
  God åben haven:)

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth

  Nå, NU har jeg set din Gomer Waterer. Den er smuk og helt anderledes end Cunninghams White.

  Ha' en god Åben Have dag i morgen. Desværre kan vi ikke i morgen, men havde jeg vidst det, kunne jeg have planlagt anderledes. Men du gentager vel successen til næste år.

  Ellers må vi lave et ekstra-besøg for "blog-veninderne"...

  God weekend til dig.

  Ulla

  SvarSlet
 10. Tak for de sidste kommentarer og ønske om mange gæster. Jeg har nu mine tvivl, vejret er ikke lige til åben have, håber det bliver bedre i morgen.
  Ja jeg gentager successen til næste år, og jeg har også åben den sidste weekend i august, men da har jeg ingen blomstrende rhodoer :-)
  Vi kan også sagtesn lave ekstra-besøg for blog-veninder. Det kunne være hyggeligt.

  SvarSlet
 11. jeg ville gerne ha´set din smukke have, men der er for langt for mig , må nøjes med at nyde de flotte billeder ,håber du havde mange besøg
  jip

  SvarSlet