tirsdag den 31. maj 2011

Dejlige sommeraftener

Jeg læste i går på Claus Dalbys side, at vi havenørder/bloggere har svært ved at løsrive os haven om aftenen. Sådan har jeg det også, derfor er det utrolig svært at gå ind for at skrive sin blog. Det er også svært at få lagt bemærkninger ind på andres blogge, og det er jo klart for vi må nyde foråret mens det er der, så kan vi blogge om vinteren og i dårligt vejr. I morgen er det sommer iflg. kalenderen og UV indekset er højt omkring kl. 12, så jeg har besluttet, at det er bedre at sidde ved computeren og blogge nu, derfor kommer mit indlæg på tidligere. Jeg læser de fleste haveblogge, men får ikke altid lagt en kommentar, I er tilgivet hvis I har det lige som mig :-)
Fastuosum Flora Plenum
Forrest Imbricatum bagerst Alexis
Kate Waterer
Der er kun en blomst på Jack A. Sand i år ved siden af Berryrose
Lees Dark Purple
Marcel Menard
Mogambo
Rex og China med nye skud
Til slut et kig ind i skoven

5 kommentarer:

 1. Det er da en helt fortryllende skov på det sidste billede - man ville jo næsten ikke blive overrasket, hvis der kom feer og elvere dansende igennem :-)

  Nu, hvor jeg er tilgivet på forhånd, tør jeg godt indrømme, at jeg også er en af dem, der ikke altid får kommenteret, men jeg øver mig i at blive bedre, for jeg ved, hvor glad jeg selv bliver for bare en lille kommentar :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har en god bekendt som kan "se" sådan noget, hun påstår, at der er små elverpiger derude. Det er jeg helt tryg ved :-)
  Tak fordi du gav dig tid til en kommentar. Det er jo dejligt, når nogen gør det.

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig med Signe, det er da bare en eventyr skov :-)
  Jeg holder mig også ude af solen i de farlige timer, så jeg synes også at det er et godt tidspunkt at blogge.
  Man er simpelthen for træt hér om aftenen når man endelig får slæbt sig ind :-)
  Jeg er også skyldig i ikke altid at få skrevet.

  SvarSlet
 4. Jeg tror vi er mange skyldige på denne tid af året, men pyt bare vi nyder livet, haverne og lyset, så kan vi kigge billeder på bloggen til vinter.

  SvarSlet
 5. Ih, hvor ser det hyggeligt ud i din skov :-)

  SvarSlet