lørdag den 28. maj 2011

Åben have

Ja jeg kunne godt have brugt at få besøg af havebloggerne. Det var jo ikke just det bedste havevejr, blæst kulde og regn. Nej tak vi bliver hjemme i varmen. 5 besøgende blev det til i dag. Jeg håber på bedre held i morgen både med vejret og med besøgende. Jeg har ikke annonceret det i vores meget lille avis Samsø Posten, det er nok en af grundene til, at der ikke kom så mange og så altså vejret. Til gengæld havde jeg god tid til dem, der kom, det var rigtig godt. En positiv ting mere er at jeg ikke har set rådyrspor i et par dage, ja vi må se de lyse sider. :-)
Allium
Allium imellem rosenskovmærker
Mit lille bassin uden fisk
Edelweiss Edelweiss :-)
Storkenæb kender ikke navnet, jeg har fået den foræret

4 kommentarer:

 1. Godt der trods alt var nogen der bevægede sig ud i vejret, for det har da virkelig været vådt. Dem du har haft besøg af, må ha´ været rigtig haveglade mennesker :-)
  Vejrudsigten ser vist mere tør ud i morgen.

  SvarSlet
 2. Desværre har vejrguderne meget at sige for det moderne menneske. Men det er da dejligt, at der var nogle der kom frem ikk??
  Du skriver, at du gerne ville have haft besøg af havebloggere. Det kan jeg godt forstå, for det vil jo være rart, at få sat ansigt på på dem som man skriver med. Ulempen, hvis man kan sige sådan, er jo at du bor ude på Samsø, og det ikke bare lige er at starte bilen og køre. Jeg er en af dem der meget gerne ville have været forbi, men med færge osv bliver det en temmeligt bekosteligt tur. Man kan ikke udelukke, at vi tager over Samsø lidt senere på sommeren, når vi skal på vores Jyllandstur. Hvis der evt kunne være åbent have der, kunne det være rigtig hyggeligt :-)

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Ja men jeg er skam også taknemlig for de 5 der kom, gad vide hvordan det går i dag. Det trækker op fra vest, så jeg skal nok være glad, hvis der kommer 5 i dag også.
  Madam Bæk du har ret, det er en ulempe, at jeg bor på Samsø. Det er pebret at komme herover med færgen. Hvis jeg er hjemme er der altid åben have for havebloggere. I øvrigt har jeg åben hele sommeren, når blot man ringer først, så vi kan aftale en tid.
  Så måske ses vi lige pludselig :-)det vil glæde mig.

  SvarSlet
 4. Vejret har godt nok været noget omskifteligt denne week-end, og det kan vel godt holde nogen hjemme i sofaen. Men 5 er da bedre end slet ingen og jeg er sikker på de har haft en god oplevelse og været glad for at du havde tid til dem alle. Det er nu så hyggeligt når haveejerne gider slå en snak af :o)

  SvarSlet