tirsdag den 10. maj 2011

Dejligste dag

I dag har det været lunt her i Høneballehaven, så jeg har for første gang vovet at smide den langærmede bluse. Til aften tog jeg en cykeltur for det var helt stille vejr, det var dejligt. Rhododendronerne springer ud den ene efter den anden, i dag er der sprunget 12 ud fra morgen til aften, vi startede med 4 og på den sidste runde i aften efter cykelturen var det blevet til ialt 12, så her kommer billeder af alt muligt.
Graziella
Königstein (den lille) og dufthecke
Smukke hostaer Red Stepper
Snehvide
Gøgeurt som jeg har fået af en veninde, er den ikke smuk?
Til slut min morsdags gave fra min mand, jeg har først fået den i dag.

3 kommentarer:

  1. Hej Lisbeth

    Du har jo en hel rhododendron PARK :) Hvor må det være dejligt. Men jeg kan også godt forstå at der er noget arbejde med at gøde, vande osv. Jeg er sikker på at der kommer regn i morgen her i Østjylland - sikkert også hos dig. Jeg vil for øvrigt komplimentere dig for at du skrive navnene på planterne på bloggen, det er meget dejligt.


    Jeg må da beundre din udplantede klokkeranke. Den er større end vores. Jeg tror, vi planter ud i løbet af en ugestid.

    Hilsen Ulla

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth.
    Der sker virkelig noget med vores rhododendron nu - flot ser det ud.
    Mon ikke at vi får regn i dag?
    Ha´en god dag.
    /Hanne Bente

    SvarSlet
  3. Hej Ulla og Hanne Bente
    Tak for jeres kommentarer. Ja jeg har næsten en park, det er der i hvert fald nogen der kalder den. Men det giver selvfølgelig også mere arbejde med at gøde og vande. Jeg gøder tre gange i løbet af foråret og håber så Vorherre sørger for vandingen, tror nu ikke jeg har fået aftalen med ham i orden. Lad os se hvor meget regn vi får i dag, det er desværre tit sådan, at Samsø bliver sprunget over, når først tørken er begyndt. Men de lover 10 mm på lørdag, så jeg håber.
    God havedag til jer begge

    SvarSlet