onsdag den 4. maj 2011

Alle "gode" gange tre

Jeg føler mig lidt forfulgt af uheld med hensyn til min dejlige have. Først var der rosenstængelsvamp, så var der råbukke og nu er der nattefrost. Jeg har jo været så letsindig at udplante forspirede georginer, det gik ikke så godt i nat. Bladene blev svedet af frosten. Er der nogen der har erfaring med om de skyder igen? Lige nu har jeg stillet en blomsterpotte over dem, så håber jeg, de ikke blive mere svedet. Heldigvis sker der også mange dejlige ting i min have. Nye rhododendron springer ud hver dag, det er dejligt, jeg må tilstå, at jeg ikke har fået taget smukke billeder af noget i dag. Men jeg fandt lige et i Bents fotomappe. Det er en nyudsprunget lyserøde kvæde.
Her kommer lidt billeder fra mit ørkenbed, de er taget i maj og juni 2010
Til sidst kommer et billede fra mit andet stenbed

3 kommentarer:

 1. Det ser lidt spændende ud med det sten/ørkenbed :-)

  SvarSlet
 2. Hej.
  Det er trist at du skal starte dit forår med så mange 'ulykker' i haven.
  Hvis det kun er bladene som er svedet på dine Dahlia kommer der helt sikkert nye blade.
  Jeg har et par gange været ude for at de er vokset videre om efteråret efter en let frostnat.
  Jeg lader dem altid få en god frostnat om efteråret inden jeg tager dem op, for jeg har læst at så bliver de mere 'tyk-hudede' og klarer overvintringen bedre.
  Held og lykke med dine Dahlia.

  SvarSlet
 3. Hej Hanne
  Tak for din kommentar, jeg er glad for at høre, at du mener dalhliaerne kommer igen efter frosten. Det kan godt være de bare bliver mere tykhudede, det må de gerne :-)

  SvarSlet