torsdag den 30. januar 2014

Arthur en frøspire og andre kønne planter

Jeg starter lige med lidt billederafm Arthur. Arthur er mit første barnebarn, han blev taget d. 28.1. kl. 18.17 ved kejsersnit. Han var et stort barn på 3990 g og 54 cm. Vi har ventet længe på ham, idet Signe gik 13 dage over termin. Han skulle have været født på normal vis, men hans blodtryk faldt, så det var med at få ham ud i en fart.
 Turen derover var noget hårdere end vi havde regnet med. I Østjylland sneede det kraftigt og føg en del, så det var lige før, vi havde taget færgen hjem igen, men det var jo spændende at komme over og se det lille vidunder. Da vi nåede Vejlefjordsbroen blev det heldigvis bedre, over motorvej E 45 var der ikke meget sne, men ad Svendborgmotorvejen blev der igen mere sne.
Jeg var heldig at sidde med den lille fyr en ½ time, hvor han lå helt roligt i mine arme, det var en stor oplevelse, som jeg stadig kan glædes ved. Ja og køn er han selvfølgelig, synes Bedste :)
Efter besøget på Svendborg Sygehus gik turen videre til den nybagte oldemor, som heldigvis havde det godt. Turen hjemefter gik stille og roligt, vi så ikke noget til de bilkøer, der blev omtalt i trafikradioen, og det glatte føre mærkede vi heldigvis heller ikke meget til, så vi nåede færgen i god tid. Det var en dejlig dag. Hjemme på min blog lå der masser af søde hilsener fra alle mine blogvenner, tak for det.

Nu skal det handle om planter med P
Pagodebusk / Enkianthus Campanulatus - en dejlig busk med fine blomster og senere bær
men det allerbedste er de smukke efterårsfarver.

 Palmeliljen/Yucca er statelig
og smuk også i nærbillede . Forrige år sprang den over, men i sommer blomstrede den flot. Jeg fik i øvrigt en del forskellige foræret af et par flinke samsinger, som var her for at se min have. Spændende at se dem, når de blomstrer.
 Papaver Papillon blomstrede for første gang hos mig sidste år, hvilken blomstring, den var bare så smuk.
 Papegøjebusken/Parrotia Persica er et hit
 især om efteråret
Også papirbarklønne har smukke efterårsfarver. Den er nu lidt skuffende, da den gror meget langsomt.
 Det røde paradisæbletræ har fantastiske blomster
 Det har stået i haven helt fra start i 2002, det knækkede i en storm i 2006 og var jo færdigt, troede vi, men da vi efter en måneds tid fik det rettet op og forbundet, groede stammen sammen, nu kan det slet ikke ses, at den har været knækket.
 I læhegnet rundt om haven har vi også paradisæbletræer, det ser godt ud, når de blomstrer
men også om efteråret, når de har røde bær, er det flot. Det var 9 små barrodstræer, som vi købte i 2002, så jeg har ingen navne.
Parasolblad/Astilboides tabullaris hedder denne fine plante

 Parykbusken/Cotinus coggygria fryser ned hver vinter
 men heldigvis kommer den igen, den har flotte mørke blade. Jeg holder meget af at variere rundt om med mørkbladede planter, det giver karakter til haven. Jeg har også en rosafarvet, den frøs endnu mere ned i vinter, men den er på vej igen.
Pebermyntebusk/Prostanthera Cuneata er en lille plante, jeg har købt hos Lønbæk Planteskole, i sommer opdagede jeg pludselig de fine blomster i den lille busk. Navnet pebermyntebusk kommer af, at bladene dufter af pebermynte, når man gnider på dem.
Dagens rose:
 Gerbe rose er ny hos mig, men den gør, hvad den kan for at klatre op i thujaen
 så jeg venter mig meget af den.

Det har sneet her det meste af dagen, og det fyger også lidt, så nu har vi mere sne end forleden dag.
Fortsat god torsdag

62 kommentarer:

 1. Kære Bedste :-) Den lille Arthur må da vist være blomsten over alle blomster! Stort tillykke med ham, hvor ser han dejlig ud, og godt at have ham ude i god behold! Mange hilsner fra Blomsterlyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin
   Ja det er der vist ingen tvivl om, tak for det. Ja det var en stor lettelse endelig at få ham ud i god behold.

   Slet
 2. Endnu engang tillykke med titlen som bedstemor.
  Hvor er han kær.
  Selv om det er mange år siden jeg blev bedstemor for første gang, så husker jeg det tydeligt. Jeg er nu bedstemor til 13 og oldemor til 3 og nr. 4 oldebarn er på vej, jo tiden går og vi går med. Det er på børnebørn/oldebørn at man kan se, at man bliver ældre. Inden i er man jo stadig "ung".
  Som altid dejlige billeder fra din smukke have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Aase - og du har fået nyt billede kan jeg se.
   Ja du har jo mange børn og har nok ikke været så længe om at få børn som mig, så jeg er langt bagefter :) Ja heldigvis er vi stadig unge inden i.
   Tak skal du have.

   Slet
 3. Kære Lisbeth
  Hvor er han bare dejlig, lille Arthur - jeg kan godt forstå, at det var en kæmpe oplevelse at sidde med ham i en halv time, og det er jo bare starten på mange skønne oplevelser :)
  Jeg synes ligesom dig, at han er rigtig køn med runde kinder og arme og fint lyst hår - ham kan du afgjort godt være bekendt at vise frem :) Endnu engang tillykke!
  Jeg er ret begejstret for det røde Paradisæbletræ - fantastisk, at det kom sig efter at være knækket - I må være gode plantedoktorer :)
  Gerbe rose var lige ved at komme med hjem fra planteskole i foråret, men den plads jeg ville give den, var simpelthen ikke stor nok, så rosen er kommet på venteliste, til nye bede er gravet ud, for den må jeg bare have!
  Jeg kunne måske lade den vokse op af et rødt Paradisæbletræ - det, tror jeg faktisk, vil se godt ud, og der er plads i den nederste del af haven, når der altså lige er blevet gravet nye bede ud :)
  Tak for dejlige billeder af din have i går - synes, det er helt utroligt, at du lige fik lagt billeder ind, når der nu var så meget andet at tænke på. Godt, at I kom over at se vidunderet på trods af dårligt vejr og føre!
  Hav en god aften - kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja det var bestemt hele turen værd, at få lov at sidde med en halvsovende Arthur i sine arme ½ time :) Godt du synes ligesom mig, for jeg er da stolt af ham. Tak for det.
   Det er et meget smukt træ med en god helingsevne, bortset fra at rejse det og binde det op, kan vi vist ikke prale af noget.
   Jeg har haft lyst til Gerbe rose i en del år, men først sidste år blev den bragt ind i haven. På bloggen Birgitte på nettet kan du se mere til den, hendes er ældre end min. Jeg tror også, den vi være fin sammen med rød paradisæble, men du skal have træet i en rimelig størrelse, for at det kan gå de første par år, tror jeg.
   Indlægget i går havde jeg lavet d. 5. januar, så det var klar til at blive sendt ud, når vi skulle over for at se drengen, man er jo nødt til at være på forkant :)
   Jeg er rigtig glad for, at vi trods alt tog turen.
   Tak i lige måde
   kh Lisbeth

   Slet
 4. Det var helt sikkert turen til Svendborg værd - sådan en skøn lille dreng, endnu en gang tillykke.

  Sne har vi rigeligt af her, nu behøver man da ikke frygte for barfrost!!!

  Mange dejlige p-planter, et skatkammer du har i din have, Lisbeth.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Du har helt ret, det var turen værd - ja han er dejlig, tak for det.
   Ja vi har også en hel del sne nu, men de lover vel tø snart, hvis man så kan regne med det.
   Ja det er det jeg siger, jeg graver mine penge ned ude i haven :)
   Knus Lisbeth

   Slet
 5. Ja, gratulerer igjen som bestemor! Arthur het min bestefar, så det er et kjært navn for meg.
  Mange flotte bilder du viser i dag. Parykkbusk fryser ned her også, men klarer seg fint likevel. Trodde ikke at den frøys ned hos deg for du har jo et bedre klima enn her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hei Marit
   Tak for det, endelig en der kunne lide navnet, jeg skulle nu også lige smage lidt på navnet, men det er jo deres valg :)
   Jeg undrer mig også over parykbusken fryser ned hos os, men det sker hvert år.

   Slet
 6. Har du nu fået købt et par havehandsker og en trillebør til ham??? Han skal jo lære det... ;)
  Godt I kom helt frem og tilbage til Svendborg, i kunne jo snildt ha ' kigget indenfor i Kolding til en styrkende kop kaffe. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis
   Nej jeg syntes det var for tidligt endnu :)
   Ja det var heldigt, til Kolding skulle vi slet ikke, de advarede hele tiden om, at det var meget glat den vej ned af.
   Men ellers tak :)

   Slet
 7. Hvor er han dejlig, og det klæder dig med det lille barnebarn i armene. De stunder bliver der helt sikkert rigtig mange af. Måske i bliver lidt flittigere til at tage turen derover :-)
  Skønne planter, der får længslen frem.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du have, ja jeg håber, der bliver flere stunder, men allerede næste gang, vil han nok kun være hos forældrene. Ja her i den første tid bliver der nok en tur en gang om måneden i stedet for hver anden måned.
   Ja vi længes, men det er godt, nu er der snart kun en måned til foråret.
   Knus

   Slet
 8. Arthur er bestemt en smuk fyr og et mirakel som alle nyfødte babies. Det var godt, at vejret trods alt tillod, at I fik gennemført turen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja du har ret, alle nyfødte babies det være sig dyre- som menneskebabyer er så søde, og ens børnebørn er nok altid de sødeste. Ja det var rigtig godt med vejret.

   Slet
 9. Nååårh, altså hvor er Arthur (og Bedste) søde, I passer jo perfekt sammen, godt at I kom hele vejen frem - og tilbage.
  Knus Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anne Mette, ja jeg følte næste at vi passede sammen, men måske kun her første gang, så er det nok mere moderen og faderen det gælder næste gang.
   Ja det var rigtig dejligt, at vi klarede turen uden problemer.
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Hej Lisbeth
  Så er flyvende farmor tilbage på sin blog-pind. Hvor er lille Arthur sød. Endnu engang tillykke til jet med guldklumpen. Skal han have sit eget træ i Høneballehaven? Flotte træer og buske du viser idag. Pebermyntebusk er da rigtig fin den kender jeg ikke. Valmue er rigtig flot med den sarte lilla farve og så med den mørke kontrast. Yucca har en stor plads i min have. Den står langs hele sydmuren og sidste sommer var den rigtig flot med 30-40 blomsterstængler. Jeg tror at den tørre sommer bekom den vel. Jeg taget ellers ikke så mange billeder i min have men dette måtte forevigedes for det var en af sommerens glæder. Dejlig lyserød rose. Her har det også sneet en stor del af dagen og jeg tror at vejene her på Fyn har været værre at køre på idag end de var igår
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja så er jeg her igen. Tak for det, ja bedste synes i hvert fald, han er sød :) Det kan godt være, vi skal have plantet et Arthur træ i haven, det må lige overvejes.
   Jeg synes også valmuen er fin, jeg har så en bytter til dig. Yucca er rigtig fin, der var også en i min tidligere have, men det var før jeg var haveinteresseret.
   Jeg tror også, at det havde været værre at køre i dag, jeg var også glad for, at det ikke var i dag, vi skulle af sted.
   Tak i lige måde.
   Knus Lisbeth

   Slet
 11. Hej Lisbeth

  Og tillykke til hele familien:)
  Mon ikke han vil arve lidt haveinteresse fra dig?
  fine P planter - mon ikke der også bliver flere imorgen?

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Tak skal du have :) Der er ingen af mine drenge, som har arvet haveinteressen, så jeg har ikke de store forventninger, men måske hvis jeg starter tidligt med ham, det gjorde jeg jo ikke med mine egne.
   Jo der må være mere med P, det får vi at se i morgen.
   Tak i lige måde.

   Slet
 12. Kære Lisbeth
  Et stor varmt tillykke med dit smukke barnebarn, hvor er han dejlig.
  Fra nu vil i blive beriget med mange de sjove og dejlige timer sammen. Det må have været svært at slippe ham igen :-).
  Godt i kom godt både frem og tilbage, du glæder dig vel allerede til den næste gang :-) du skal holde ham.
  De kærligste hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Linda, det synes jeg selvfølgelig også.
   Du kan tro, det var svært at slippe ham igen, men jeg var nødt til det.
   Ja og du har helt ret, jeg glæder mig allerede til at holde ham igen, bare han så vil holdes af mig :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 13. Hej Lisbeth
  Hvor er han bare fin din lille guldklump. Han ligner et rigtigt lille alfebarn, så måske har arvet havegener fra sin farmor.
  Jeg plantede også en gerbe rose i sommer, så jeg glæder mig til at se nogle flere blomster i kommende sæson.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Tak skal du have, et alfebarn det var sødt sagt, ja lad os håbe, han har arvet lidt havegener fra mig.
   Ja Gerbe har da de skønneste roser, hos mig står den sammen med The Generous gardener.

   Slet
 14. Arthur er da den kønneste plante du viser i dag! Hjertelig til lykke med ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, ja det synes jeg bestemt også :)

   Slet
 15. Hej Lisbeth.
  Rigtig hjertelig tillykke med din lille Arthur.
  Du skal tage ham med ud og vise ham din have, også medens han er helt lille, det giver en god samhørighed som de ikke glemmer. Det ser jeg på mine børnebørn, der nu er 12 , 14 og 18 år og stadig elsker at komme her på weekend.
  Smukke billeder du har lagt ud på bloggen........tak for det.
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Eliane
   Mon jeg kan lade være med at tage ham med ud og vise min have, det har jeg også tænkt på, at jeg ville. Jeg har af og til børn med ud, som får lært at de skal dufte til blomsterne, så håber jeg bare, at han ikke får allergi som sin mor.
   Dejligt du kan lide mine billeder.
   Mange hilsener Lisbeth

   Slet
 16. Hej Lisbeth
  Sikke en kraftkarl, hvor er han skøn den "lille" Arthur. I skal nok få en masse sjove stunder sammen i haven, når han bliver lidt ældre ;)
  Pagode busken er også skøn, bliver den meget stor ?
  Jeg er især vild med billedet af dig og lillemanden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Ja jeg synes selvfølgelig, har er dejlig. Jeg håber også, at han vil med bedste i haven, når den tid kommer.
   Nej hos mig er pagode busken ikke særlig stor, og jeg har haft den i mindst 6 år, den er nærmest ikke vokset, men den er heldigvis i live endnu.
   Ja jeg er også lidt vild med det billede, heldigvis har jeg ikke selv taget det, så det er ikke en selfie :) det er rart med et billede, hvor man selv synes, man ser godt ud, også selvom man er blevet en gammel bedste.

   Slet
 17. Stort tillykke med det lille frø, Arthur! - Dejligt billede af jer to sammen for første gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det Bente. - Ja det er jeg også glad for :)

   Slet
 18. Ja han er da skøn den søde Arthur. Han har gode kinder og ser sund og frisk ud. Det samme gør hans Farmor.....det klær dig med den nye titel. Skønt skønt.
  Altså Lisbeth du er ikke en gammel bedste.......i dag fåes de meget ældre. Jeg var til forældremøde med Nicklas, og hans lærer synes, at det var en meget ung mormor han havde. (Det undrede mig). Men efterfølgende kom næste forældrepar og de lignede nogen på min alder - så kunne jeg jo godt forstå fysiklærerens kommentar.
  Papirbarlønnen har en smuk efterårsfarve, og den må da være ideel til en lille have, så langsomt den gror.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Ja det er han helt sikkert, tak for det ja jeg var også ret salig, da jeg sad med ham i armene.
   Da Per gik i skole, var jeg gammel i forhold til de andre forældre, jeg var jo 39, inden jeg fik ham, men de forældre du taler om, kan da næppe have været på din alder, men det kan godt være de så ud til at være det, eller også har læreren syntes du så yngre ud, det må du tage som en kompliment :)
   Papirbarklønnen bliver op til 10 m. høj Acer Griseum hedder den på latin. Jeg købte den lidt større, men synes stadig ikke , den er groet særligt meget. Heller ikke stammen, som jo er dens pryd med det afskallende bark. Du kan se den her http://www.loenbaek.dk/planter/acer-griseum.html sådan ser min slet ikke ud, selvom den er købt hos Anne Marie.

   Slet
 19. Godaften bedste.Hvor er han bare sød dit lille barnebarn..........og dejligt billede af jer to.
  Og dejligt at i kom frem og tilbage uden uheld.
  Har selv to børnebørn,(drenge) på 4 og 7 år.Glæd dig til han bliver stor nok til at komme med rundt i haven.
  Håber også at min parykbusk kommer igen.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen Jette
   Tak skal du have, ja det var rigtig dejligt, at det gik godt.
   Det lyder godt Jette, ja jeg vil glæde mig til han kan komme med rundt i haven, men først vil jeg nyde ham som lillebitte.
   Heldigvis kommer de jo igen parykbuskene, selvom de fryser ned hvert år, selv en flytning klarede din :)
   God dag til dig
   Knus

   Slet
 20. Tillykke med Arthur skønt han er en bette en, min yngste var 4680g :-) spøg til side han ser aldeles dejlig ud. De sover så godt med sul på kroppen. Han kan glæde sig til mange gode stunder i farmors have. Flotte palmeliljer, jeg fik først blomst efter mange år. Har du haft palmeliljer der har blomstret flere år i træk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Tina. Nogen synes han er stor, andre lille :) Jeg synes det var en fin størrelse, mine har kun vejet ca 3500 g. Ja jeg håber bestemt, han får gode stunder her i min have.
   Nej palmeliljen springer som regel et år over.

   Slet
 21. Skønne billeder og især af dig og lille Arthur, man kan se du er så glad- dejligt I tog turen trods sneen. Mange hilsener fra Ulla Milbak

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla, ja det var et godt billede Bent fik taget. Jeg er meget glad, de fleste på min alder har været bedstemødre længe :)
   Jeg er glad for, at vi tog turen.

   Slet
 22. Åhh hvor er han dog kær ham Arthur, endnu engang stort TILLYKKE med ham, dejligt billede af jer begge:-))))

  Pebermynte buskens blomst sprang lige i øjnene sammen med valmuerne og ;-)

  God dag til dig Lisbeth med din nye titel
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du have - ja det var et godt billede, Bent fik taget.
   Det er en sød lille blomst pebermyntebusken har og valmuerne er jo slet ikke til at stå for.
   Tak for det og god dag til dig også.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 23. Endnu engang tillykke med det dejlige nye barnebarn. Man kan jo ikke lade lidt sne hindre en i at se sit nye barnebarn.
  Min parykbusk overlever vinteren fint heldigvis, den er bare dejlig med de mørke farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Tak for det, nej det har du ret i, det var også næsten værre i går, så godt vi tog turen onsdag.
   Mon din parykbusk ikke fryser ned, der er da koldere hos dig, tror jeg.

   Slet
 24. Stort, stort tillykke Lisbeth
  Hvor er han kær :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Signe, ja han er dejlig :)
   Knus

   Slet
 25. Det øverste billede er min favorit idag, hvor er han kær:o)
  Næste favorit er det røde paradisæbletræ, hvad hedder det på latin og er stammen også mørk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det er også min favorit :)
   Jeg mener, at stammen er som på de andre paradisæbletræer. Du får et link til Lønbæk Planteskole, så kan du se hvad det hedder på latin, Anne Marie har to af de mørkbladede paradisæbletræer http://www.loenbaek.dk/planter/malus-freja.html

   Slet
 26. Hej Lisbeth. Hvor er dit barnebarn et sødt og kønt barn og en stolt farmor, skal jeg love for. Det må være så fantastisk! Godt at turen gik godt og at I ikke havde de store problemer i trafikken.
  Jeg er godt nok imponeret over, at I kan få et knækket træ til at vokse sammen igen - helt fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja han ser fin ud, men han er jo også taget ved kejsersnit, så bliver de ikke så klemt, men ja jeg er en stolt farmor, han er bare dejlig.
   Ja det var lidt utroligt med det knækkede træ, det kan slet ikke ses mere, hvor det var.

   Slet
 27. åhhhh, den aller fineste plante er da Arthur - Tillykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi
   Tak - ja Arthur er den allerfineste lille plante.

   Slet
 28. Kære Lisbeth
  Så rigtig hjertelig tillykke med søde Arthur - han er vel nok en køn dreng! Og du stråler jo som en sol :) Og håber mor har det lige så godt som drengen, selvom jeg ved det kan være en lidt hård tid efter et kejsersnit.
  Dejlige mange paradisæbletræer du viser, de er så skønne. Købte en palmelilje i sommers, og det bliver spændende at se om der kommer blomster i år, for rigtig flotte er de. Her er faldet masser af sne, så der er nærmest kun buler at se der hvor planterne står.
  Knus Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rose
   Tak for det, ja det synes bedste i hvert fald, at han er :) kan du nok se. Moderen var ikke så frisk da vi var der, men allerede i går var hun lidt mere vaks, og i dag er de taget hjem. De var så heldige, at faderen også kunne være der sammen med dem, de havde et lille familierum på Svendborg Sygehus.
   Ja paradisæblerne er skønne både med blomster og med bær. Jeg har ikke så meget erfaring med palmeliljer, men de blomstrer vist ikke hvert år, spændende om din kommer til det i år.
   Så meget sne har vi ikke fået.
   Knus Lisbeth

   Slet
 29. Endnu engang tillykke. Du ser stolt ud med god grund. Den lille Arthur ser så fin ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, ja jeg er ret stolt af ham, han er bare for langt væk :)

   Slet
 30. Kære Lisbeth

  Hvor han sød den lille mand. Ja, han ser også stor ud.
  Men billedet af dig Lisbeth med dit barnebarn "fås ikke bedre" - det må du virkelig være glad og stolt af.
  Flotte billeder af planter med P.
  (Var lige en omgang på hospitalet med Galdestens anfald) Men er Ok igen.
  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Tak skal du have, ja han er rigtig skønne og vejede da også næsten 4 kg, så han var stor, det var 13 dage over termin. Du kan tro jeg er stolt, desværre er han lidt langt væk.
   Øv det var da ikke rart, det gør bare så ondt. God bedring.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 31. Kære Lisbeth.
  Hjerteligt tillykke med din nye titel og den søde lille Arthur. Jeg har tænkt meget på jer i løbet af Januar, men der har ikke været det overskud til bloggen, som jeg havde regnet med. Fokus er jo nok nogle andre steder meget af tiden nu. Jeg har jo selv travlt med at redebygge for tiden. Der er blevet syet vuggehimmel og vasket babytøj og babyudstyret er i det hele taget efterhånden ved at komme på plads. Men jeg må tøjle min tålmodighed lidt endnu, for jeg forventer først at nedkomme midt i marts jo. Bortset fra bækkenløsning går det hele rigtig godt.
  Knus og endnu engang tillykke
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malene
   Dejligt at høre fra dig. Tak skal du have, ja det var dejligt, at han endelig kom 13 dage over termin, men skøn er han, jeg skal snart se ham igen.
   Jeg tænkte nok, at du overvurderede dine evner/overskud, nu må du passe på dig selv, så du er frisk, når den lille ny kommer. Dejligt for dig med redebygning, jeg ved godt, at det først er midt i marts. Spændende, håber du lader høre fra dig, når du har født. Ved du hvad det bliver?
   Knus Lisbeth

   Slet