onsdag den 5. september 2012

Solhatte og roser og andet godt

En blæsende, meget blæsende dag med lidt sol og mange skyer. En enkelt afhentning af to sommerfuglebuske. Også denne gang besøg af en sød dame, som fortalte at hendes forældre lige var flyttet i lejlighed efter at have boet det samme sted i maaaaaaaaaaange år. De havde en dejlig have med en masse sjældne planter, som manden selv havde passet indtil nu. Manden er nu 88 år og kunne ikke holde haven mere. Tænk så at skulle flytte i lejlighed med udsigt til en parkeringsplads !!!!! det må være forfærdeligt, så jeg havde frygtelig ondt af manden, det forstår I sikkert godt. De blev selvfølgelig inviteret til at se min have :o)
Nå men her lidt billeder, idag tager vi roserne først:Smukke allesammen, hvis I vil have navne skal I bare spørge.Skønne solhatte, dem kan man ikke få for mange af
Soløje fra Susannes Blomstercafé, gave som jeg fik sammen med de planter, jeg købte.
Storkenæb
Vidunderblomst
Dahlia
Rhododendron Makinoi
Løvemund
Græsser de første i haven, som blev delt, nu har jeg dem et sted mere.

Så smuk og speciel var himlen i aftes

Fortsat god dag

14 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth.Hvem der bare havde så mange smukke roser som du.Og den lime-grønne solhat er jer varm på.Jeg har også lige købt tre forskellige græsser til mit nye bed.Jeg skal jo til Gittes fødselsdag i weekenden,og på vejen hjem skal vi til Ringe på fyn og besøge Birgitte Hasholdts udstilling.God aften til dig Jette

  SvarSlet
 2. Hej Jette
  Ja det er dejligt at have så mange roser, men også et stort arbejde ind i mellem. Den er rigtig fin den limegrønne solhat, den kan du købe hos Staudefeen, når I skal derover dig og Gitte.
  Også god aften til dig.

  SvarSlet
 3. Nej solhatte kan man ikke få for mange af.:0) kan nu også godt lide rudbeckiaerne,. Mine roser trives nu også vældig i år, de skal snart igang med en ny stor omgang. Men så mange som dig kan jeg vist ikke vise..:0 mange sensommerhilsner fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Så er vi også enige på det punkt, vi vil have masser af solhatte. Nu har jeg jo også mange roser, og du har mange andre skønne ting, så du må nyde billederne hos mig, hvis dine egne roser slipper op :o)
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 4. Hej Lisbeth.
  Hvor er dine roser smukke. Den lime solhat hvor er den skøn. Hvor er det synd for de ældre mennesker.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margrethe
   Tak skal du have, ja den lime solhat er også skøn.
   Ja jeg hørte med gru historien om de ældre mennesker. Jeg syntes det var flot, han holdt ud til han var 88 år, men tænk at flytte i lejlighed med udsigt til en p-plads efter et langt liv med en skøn have. Frygteligt.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 5. Hvor har du altså mange smukke roser.
  Billederne af aften himlen er rigtig gode.
  Der er ikke to aftener der ser ens ud.
  Jeg har som altid nydt dine dejlige billeder.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase, ja det er dejligt.
   Nej der er ikke to aftener, der er ens. I aftes var det jetjagerne, som lavede fine spor på himlen med solens hjælp blev de lyserøde.
   I lige måde.

   Slet
 6. Ja, det har været noget blæsende og småkoldt i dag. Min vidunderblomst er også begyndt at blomstre nu. Dejlige billeder af roser og især solhattene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja her til aften blev det da hundekoldt.
   I må have fat i flere solhatte, når I skal til Fyn og besøge Marlenes bod. De er skønne og uundværlige.

   Slet
 7. Rigtig mange smukke billeder af roserne.
  Mine roser er også klippet tilbage og er nu igang med at sætte nye knopper.
  Dine solhatte er også skønne.
  Jeg købte et par nye da jeg var på plantemarked i Vildsund.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej mosen25
   Tak skal du have, det er dejligt at få nye blomster i roserne på denne tid af året.
   Ja solhatte er fantastiske, dem kan man ikke få for mange af :) Godt du fik købt flere.
   Selv tak

   Slet
 8. Kære Lisbeth. Ja du har altså mange smukke blomster. Det er skønt når man er i behov for at se planter i stor målestok, så lige og suse forbi her :)

  Ja den stakkels mand. Det må da ikke være sjovt og skulle bo sådan et sted, når man har haft sådan en have. Han skulle jo bo et beskyttet sted med en lille plet jord. Ved godt det er ønsketænkning, men alligevel.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lise Lotte
   Ja det er så blevet mit image, mange billeder eller i stor målestok, så folk kan nyde det, tænker jeg :o) Hyggeligt når nogen lægger en kommentar, men mange gør ikke, og det er ok.
   Ja den stakkels mand, jeg havde frygtelig ondt af ham, ja bare en lille beskyttet bolig med en plet jord. Det forstår jeg heller ikke, at han ikke fik.
   Kh
   Lisbeth

   Slet