lørdag den 22. oktober 2011

Underdrejet !!!! og bl.a. billede af pletter i luften

Underdrejet hvad er det nu for noget pjat at skrive. Jo ser I, i formiddags kørte vi op til den store stenbunke i Østerby. Og den er virkelig meget stor, desværre glemte jeg kameraet. Men måske i morgen hvis?
Bent slæbte sten til den lille grønne bil, og jeg gik lidt rundt og kiggede efter sten. Helt inde bag ved stakken fandt jeg en lille køn sten, som jeg gerne ville have med hjem. Den var lidt tung, Bent havde jo nok at lave, så jeg kunne da selv. Det kunne jeg også, jeg rullede og bar den henover hele stakken, mens jeg tænkte, bare jeg nu ikke får den over tæerne. Behøver jeg at skrive mere? Det sidste lille stykke ned af stakken, så gik det galt, stenen faldt ned på min højre fod, som desværre kun var iført gummistøvle, og hvor meget er det lige sådan en tager af? Jeg skal hilse og sige ikke ret meget. Det gjorde ondt %&%&&%&/ av for, men jeg kunne godt gå bagefter, så det var nok ikke så galt. Vi gik en tur i skoven, tog hjem og læssede sten af, jeg tog en del billeder. Vi spiste frokost ingen nævneværdige problemer, men til kaffetid var det sket, jeg kunne ikke tåle at tage fodtøj af og på endsige gå med hunde. Så det måtte Bent også klare, godt jeg har Bent :-)En lille sten, suk!!!

I kan godt se Bent har været flittig ikke?

Og nej, jeg låner ham stadig ikke ud :-)
Han har været flittig og lavet stier i staudebedet, men jeg får først taget billeder i morgen, det håber jeg i hvert fald, at jeg gør.

Her et ordentlig billede af cimicifuga, den har nu ikke så skøn en duft som brunetten, men den er meget sød.

Frisk billede af den hvide dahlia


Her mit hjørne fra en anden vinkel

Nelly Moser næsten intakt endnu

Pletter i luften gror på 3. år i min have, jo det kan lade sig gøre. Jeg har den mange steder.
Løvfældende azalie Schlippenbachi

Forfald: blad fra kejsertræet ikke noget smukt syn.

En af dagens roser er Crownprincess Margaretha

Og Eglantyne

Rosen Pegasus
Rigtig god aften og god søndag

16 kommentarer:

 1. Jamen søde Lisbeth dog, hvordan kunne det gå så galt... Men man forestiller sig jo ikke at iføre sig sikkerhedssko og hjelm når man bare skal ud at arbejde lidt i haven, sådan med mere... Håber ikke din fod har taget mere skade end blot hævelsen og RIGTIG god bedring med den.

  Hvor er det flotte billeder af Dahlia og roser. Vi har taget vores Dahlia op i dag. (min mand...- Jeg har jo min egen "Bent").

  Tænk, jeg troede at pletter i luften er en stueplante... Den ser godt nok fin ud i din have.

  Ha' en dejlig søndag, trods alt.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. Tak Ulla, ja men det er vel bare fordi jeg var en klovn. Jeg vidste jo godt, det kunne gå galt, men lidt skulle jeg vel lave. Det havde været bedre at lade være, så kunne jeg selv have gået med hundene :)Jeg humper stadig, men håber at en god nats søvn tager det værste af smerten.
  Ja sådan en "Bent" er ikke til at undvære, det kan vi jo se hos Signe. Men hun er nu skrap til at klare sig selv.
  Jeg er også stolt af mine pletter i luften, de har det meget bedre ude, gror helt vildt og er så flotte. Det kan anbefales.

  SvarSlet
 3. Åh nej hvor uheldigt, av, av :-( Og uarbejdsdygtig i dette dejlige efterårsvejr, det må næsten ikke være til at bære!

  Det er nogle store sten 'I' har fået samlet (håber der er gode fjedre i bilen ;-) og skønt at du har Bent til at hjælpe :-)

  Krydser fingre for, at du er 'kampklar' imorgen igen. God bedring :-)

  SvarSlet
 4. Du har ret Susanne, det var faktisk det værste, jeg kunne ikke komme ud igen, solen skinnede og det var så dejligt, men jeg kunne ikke tåle at tage fodtøj på, det gjorde godt nok ondt, så jeg måtte pænt blive indendøre :-(
  Jeg håber også jeg er kampklar i morgen igen. Tak

  SvarSlet
 5. Små sten, Lisbeth. Come nu on! Det kan du ikke mene. Ellers taler i altså et andet sprog på Samsø! Jeg føler med din fod og din frustration. Det med ikke at ku komme i haven selvom man VIL og lige er i gang med noget....

  Og så vil jeg lige sige 3 ting:
  1) jeg bliver en af dem, du skal vente besøg fra på Samsø i haven til sommer! (kan jeg medbringe telt?)
  2) ok, kan godt forstå, du beholder ham Bent, og at du passer godt på ham (og hans ryg)!
  3) Og så er der din "breathtaking" rose øverst i din blog. Kan nærmest både se, dufte, mærke og fornemme dem af det FOTO, du har tildelt os!

  Knus og god bedring med foden.
  Husk: der er en mening med alt!

  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 6. Hej Marianne
  Måske var det ikke helt små sten, men den jeg bar/tabte, var noget mindre en dem Bent tog. I får billede af den i morgen, hvis jeg kan få fodtøj på.
  Det er rigtig træls ikke at kunne komme ud, når man gerne vil.
  1. Jeg glæder mig til at se dig, du kan godt medbringe telt, men det er planlagt til maj, så det kan godt blive lidt køligt. Så må vi finde en anden løsning.
  2. Jeg prøver at passe på Bent, men han bestemmer selv.
  3. Ja den rose er helt fantastisk. Den hedder Audrey Wilcox og er købt i www.rosertilhaven.dk

  Ja der er en mening med alt, men somme tider er den svær at forstå.
  Tak for din hilsen, den varmer.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Aller først rigtig god bedring med din fod.' Jeg håber du kan gå i morgen.
  Lille sten.. Jeg tror nu slet ikke, at den var så lille endda.
  Stenene bag i bilen ser da ret så store ud, Og hvor din mand dog slæber. Godt du har hjælp til det tunge arbejde.
  Som altid smukke billeder.

  SvarSlet
 8. Åh nej, Lisbeth. Sådan noget skal man bare lade være med. Det ved man ihvertfald altid bagefter. Jeg øver mig i at sige til mig selv, at kan det gå galt, så gør det det også, og så, prøver jeg, at lade være. Det går også tit galt for mig, fordi vi tror vi er super-women :-)
  Jeg håber at foden har det meget bedre imorgen.
  Hvor er din cimicifuga smuk. Jeg har kun brunetten. Og Dahliaen er bare helt vidunderlig med det hvid-grønne look. Den står flot endnu. Alle mine er bukket under nu. Ja, det er rigtigt mange af blomsterne i min have faktisk. Men det er også ved at være ok. Jeg nyder stadig at være derude, og er faktisk begyndt at nyde efterårsfarverne nu.
  Vi sov forresten i vores nye soveværelse i nat, det var SÅ skønt :-)

  SvarSlet
 9. Pletter i luften i haven! se der lærte jeg noget nyt - det vil jeg prøve for jeg køber altid en der står derude om sommeren i en potte alligevel - tak for besøget på min blog - indtil videre har jeg mest brugt havelyst.dk som en slags planteleksikon for vores have, men jeg er i fuld gang med at flytte alle roserne (og de øvrige planter!) derfra og over på bloggen, så kan vi jo se hvor mange vi har ens - du er jo også pænt deroppe af :D

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth.
  Åh, stakkels dig - håber at det går bedre i dag.
  Flotte billeder, og hvor er I begge flittige.Ønsker dig en god søndag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth. Stakkels dig. Sådan en stor sten! Jeg håber, at en god nats søvn har kureret foden, så du kan komme i fodtøjet igen. Jeg håber at bilens fjedre kunne klare vægten. Hvad mon I skal bruge de sten til? Det er jeg spændt på at høre mere om. Jeg er ret vild med sten fordi de har så mange anvendelsesmuligheder! Jeg tror også at du er en superwoman, som er kampklar igen i dag søndag!

  SvarSlet
 12. Uuhh, sidder her og krummer mine egne tæer - av for pokker da.
  Håber foden hurtig bliver god igen og du ikke har brækket noget i den?
  Det er da også nogle ordentlige klepperte Bent bokser rundt med der på sækkevognen - det bliver SÅ flot......måske en uges øm fod værd?

  SvarSlet
 13. Hej alle
  Tak for søde kommentarer, min fod har det meget bedre i dag, faktisk forbavsende godt i forhold til hvor ondt jeg havde i går. Så ja jeg er super woman :-)
  Hanne: Man kan kun nyde efterårsfarverne, så længe de varer. Mine hjertetræer er fuldstændig bare nu. Men jeg skal da også love for at det blæser her i dag. Det er faktisk møgkoldt :-(
  Rosemarie: glæder mig til at se listen over dine roser. Har ikke været så meget på havelyst.dk, nej bloggen det er det, der dur ;-)
  Birgitte: Bent passer nøje på ikke at overlæsse bilen, så den skal nok klare det. Sten er skønne i haven, det har du ret i.
  Helle: ja det er ikke små sten, han bringer hjem i haven. Vi bruger dem til trædesten på stierne.

  SvarSlet
 14. Helleduseda Lisbeth.....man skal have reflekserne i orden når der flyttes sten af Samsø-kaliber ;0)

  Godt det er bedre i dag....så jeg håber du kan nyde det pragtfulde efterårsvejr der deles så smukt ud af i dag ;0)

  Knus Og fortsat god arbejdslyst

  SvarSlet
 15. he-he... ja, undskyld jeg griner, jeg føler bestemt med din fod men kan også føle begejstringen over at finde den perfekte sten man bare MÅ have med hjem!! Skal da også lige love for at den lille bil må tage sin del af slæbet, - sammen med Bent altså!! Godt gået til jer alle 3 ;o)

  SvarSlet
 16. Du må gerne grine fru Friis, jeg morer mig også lidt. VI skulle hente sten, jeg hentede en, Bent resten. Jeg kom til skade, ja sådan kan det gå. Heldigvis mærkes det ikke så meget mere.
  Ja og Bent og bilen, de er uundværlige :-)

  SvarSlet