onsdag den 1. juni 2011

Plejehjem og barndomshjem

Ja så sidder jeg da her alene på den gamle gård. Jeg har netop besøgt min gamle mor, som sidder og lader som om, hun har det godt. Hun har svært ved at finde ud af tingene, men er ellers nogenlunde sig selv. Da vi gik for at køre hjem til gården, var hun tydeligvis lidt ked af det, men sagde ikke noget. Det er hårdt for hende aldrig mere at skal se hjemmet. Og det er hårdt for mig at skulle rydde op i det hele. Det er først næste gang vi kommer, at der skal ryddes op, men jeg begyndte så småt med klædeskabet. Der er så mange minder både på stedet og med tøjet, så det er ret trist. Også fordi jeg ved, at hun sidder og er ked af det. I morgen er det hjælp med flytning af min yngste og hans kæreste. Så det er lige fra den ene yderlighed til den anden. Her må lidt billeder til som opmuntring.
Mrs. Bateman
Nordbedet bemærk de smukke weigela i baggrunden
Den første blomstrende rose i år Rosa Pendulina

3 kommentarer:

 1. Problemy jakie masz są bardzo smutne. Ogród trochę rekompensuje Twój smutek, bo jest ładny. Pozdrawiam

  SvarSlet
 2. Pyyhh... det er bare en hård proces, men desværre nødvendig. Godt du har haven til at rette fokus mod det mere livsbekræftigende.
  Jeg føler med dig og ønsker dig alt det bedste.

  SvarSlet
 3. Mange tak fru Friis. Ja jeg er også glad for at skulle hjem til haven igen i morgen. Så kan jeg igen få lidt overskud.

  SvarSlet