søndag den 9. oktober 2016

Hurra - min blogroll kom igen

Ja helt af sig selv, hvor er jeg bare heldig. Jeg har blevet ved med at udsætte at lave en ny, det skulle være til en regnvejrsdag, det var bestemt til i dag, hvor det ganske rigtigt regner. Tænk til morgen var den der igen.
Vi var på tur i går, jeg købte ikke en eneste plante, jeg kom slet ikke i nærheden af nogle planter, det regnede hele vejen ned gennem Jylland. Det var en smuk himmel og dejlige grønne marker. På hjemvejen så vi to fine regnbuer. Det lykkedes at tage et par billeder mens vi kørte.
 Arthur
Theodor
Sønnerne var samlet, så vi fik nogle gode timer med familien, inden turen gik mod Samsø igen.


Det nye bed ved tulipantræet tager sig ret godt ud. 4 rhododendron bor nu i bedet sammen med de to acere. Især den der er længst væk gør noget godt for bedet. Jeg har nu plantet hostaer og Alunrod i bedet sammen med skovmærker og Steffensurt/Circaea. De to skal nok ret hurtigt danne et bunddække.
 Der var to Meconopsis paniculata med i pakken fra Staudestedet, jeg havde en i forvejen, ja faktisk havde jeg to, men den ene gik ud af mangel på vand.
nu håber jeg at se dem med fine blomster næste år.
Lidt billeder af det, der er indfanget af kameraet de sidste dage
 en ny blomst i phloxen
 min anden Egebladede hortensia/Hydrangea quercifolia Burgundy, den er ikke nær så flot som den, jeg plejer at vise, men det kommer nok, den er noget yngre
 Denne her hortensia er kæmpestor, og den får, som det kan ses stadig nye blomster
 Magnoliaen Soulangeana har stadig løvet i behold
 Viburnum opulus Xanthocarpa får fine gule frugter
 Endnu en Viburnum i baggrunden med flotte efterårsfarver, og det fine bronzeblad holder stadig.
Pebermyntebusk/Prostanthera blomstrer endnu
Det begynder at ebbe ud i roserne
 A whiter shade of pale holder endnu
 sammen med Aprikola
 James Galway
 og Wild Rover

Wollerton old Hall er også med i opløbet
ingen solnedgang i dag men et billede taget i bilen af den gyldne sol på skoven nær Odder.
Nu er det vist tørvejr, så jeg må ud og nyde haven.
Fortsat god søndag

36 kommentarer:

 1. Din blogroll har nok også været på tur...nej pjat men det er da mærkeligt hvorfor der er så mange der har mistet deres. Her småregner det også så jeg har gået og nusset i drivhuset. Skal til at se hvad der kan blive plads til af det der står udenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Ja det er der noget, der tyder på :) men godt den fandt hjem igen. Skønt der kommer kraftige byger ind i mellem, er der kun kommet godt 6 mm siden i går. Godt vi kan finde på noget andet at lave.

   Slet
 2. Hej Lisbeth,
  Flot billede af den gule sol. Flotte billeder af de nye bede.Dejligt at følge din fine have året rundt og dine roser kan da lidt endnu. Her er det Scepter Isle og Santana der stadig kan blomstrer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak skal du have, ja det var et smukt syn. Ja roserne kan lidt endnu, min Scepter er blevet så lang, at den får ødelagt de sidste knopper, jeg kan lige så godt klippe dem af.

   Slet
 3. Hej Lisbeth
  Min blogroll er også vendt tilbage idag, godt så behøver vi ikke bruge tid på det ;)
  Flot billede af den dobbelte regnbue og skønne billeder af knægtene, de bliver bare så store. Godt vi andre ikke ældes i samme tempo ;)
  Nej her er vejet heller ikke noget at prale af, så jeg bliver inde og nyder varmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Denne gang var det heldigt, at jeg var tålmodig, så slap jeg for at bruge tid på at lave en ny, det samme gjorde du :)
   Ja de bliver store, men selvfølgelig ældes vi ikkei samme tempo :)
   Jeg var ude, fordi solen skinnede, inden jeg så mig til, regnede det igen, jeg skulle bare tage et par billeder i solskin.

   Slet
 4. Kære Lisbeth
  Her har det regnet mere eller mindre hele dagen, så jeg har småkedet mig lidt og ligefrem overvejet at gøre rent :) Pudsigt med din blogroll - den var faktisk tilbage fredag aften sent - troede, det var det, der havde drillet. Det er vel nok et par dejlige knægte, og som de da vokser! Det ser rigtig godt ud i det nye tulipantræbed - også det kommer nok til at gro hurtigt og bliver spændende at følge til foråret :) Når du og Cecil kommer på onsdag, skal jeg lige have dig til at tjekke det, der skulle være min James Galway - tror ikke på, det er den. Så kan du også se mit sølle eksemplar af Wild Rover - måske den står forkert. Flotte billeder fra bilturen også og så ovenikøbet en dobbeltregnbue. Håber, I fandt skatten for enden af den :)
  Fortsat god dag!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja det samme her, selvom solen titter igennem kan jeg ikke nå billeder, før det regner igen. Uha overveje at gøre rent, ja så keder du dig bravt. Jeg flyver til og fra computeren og ud i haven, så går tiden med det. Tænk jeg opdagede først blogroll lørdag aften, men jeg har jo heller ikke været hjemme. Ja det går hurtigt med de to små. Vi må lige kigge på det hele på onsdag. Næ vi kom ikke til enden af regnbuen, så ingen skat blev fundet :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 5. Så slap du da for at bygge en ny liste op. Det er mærkeligt, hvad Blogger egentlig har gang i. Vi har en kold blæst i dag, og så kommer derind imellem nogle få dråber regn - ubehageligt vejr:-( Ligner deikke hinanden lidt, de to fætre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja jeg var heldig, blogger blander sig lidt rigeligt for tiden, synes jeg. Kedeligt vejr ja - her regner det næsten hele tiden, men jeres vejr er snart mere irriterende. Der er vist ikke meget lighed, da de begge ligner deres mødre en del, men det kan jo ændre sig.

   Slet
 6. Det samme skjedde med meg, og plutselig var den der igjen. Koselig med familiebesøk, og søte gutter!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja vi var heldige, at den kom tilbage den blogroll. Det var rigtig dejligt med familiebesøg og at se de små igen.
   Klem

   Slet
 7. Heldigt du ikke havde brugt energi på at lave en ny blogroll, når den nu kom af sig selv igen. Her har jeg ikke haft nogen udfald.
  Hvor bliver dine børnebørn dog store :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja der var jeg heldig, det var jo også det, jeg ventede på :) Så var du også heldig.
   Ja det går hurtigt med sådan nogen, men heldigvis ikke så hurtigt som med hundehvalpe :)

   Slet
 8. Dejligt at komme på tur. Og sådan et par gutter må da trække mere end mange planteskoler. Når jeg ser dine nye bede, har du jo heller ingen problemer med tilplantningen, du er jo selv leveringsdygtig i planterne!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna
   Ja det var det, og det var skønt at se de små igen. Hver ting til sin tid, så tager jeg planteskolerne næste gang. Ja jeg var leveringsdygtig i det meste til de nye bede.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 9. Hej Lisbeth

  Sådan er det gået for mange - pludselig er den der igen. Irrriterende, men blogger lader til at være igang med en total omprogramering.
  Wild Rover blev dagens favorit!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja jeg ventede heldigvis længe nok, inden jeg gik i gang. Et eller andet må de have gang i Blogger.
   Ja det tænkte jeg nok, at du ville sige.
   Tak i lige måde

   Slet
 10. Dejlig med sådan en tur, og dobbelt dejligt når du samtidig ser dine drenge med familie - og sikke nogen skønne små purke - der har været liv og glade dage kan jeg tænke mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi
   Ja det var en skøn tur, og dejligt at møde hele familien, Arthur snakker meget, så ja der var liv og glade dage :)

   Slet
 11. Skønne billeder af dine kære børnebørn. Hvor bliver de dog store. Det går alt for hurtigt.
  Ha´ en god søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase - ja det går hurtigt, men de er dejlige alligevel.
   Tak i lige måde

   Slet
 12. Hej Lisbeth
  Ja tålmod belønner sig :-) hvad har du dig så fået dagen til at gå med. Måske der har været ophold i regnen hos dig. Her må jeg sige at jeg har fået alt det vand jeg har sukket efter. Der var lige en times tid i eftermiddag med tørvejr og sol men det var det. Jeg har fået ryddet Tomatplanterne i drivhuset ellers har dagen foregået indendøre.
  Hvor blir de store drengene og et par rigtige charmetrolde :-) dejligt med sådan en familiedag men den er jo nok alt for kort.
  Det bed fik du hurtigt gjort kål på og næste år ser det jo nok ud dom har det været der altid. Håber at de nye Meconopsis vil stå flotte næste år og at de ikke bliver tørkeramt.
  Wild Rover er da vild må man sige. Min er ved at komme efter det og har en enkelt gren på et par meter godt og vel og med knopper. Jeg må sige at den er en af de sundeste roser hos mig.
  Smuk orange skov :-)
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja heldige mig, jeg plejer ellers ikke at have meget tålmodighed, jeg manglede også tiden, så det var helt fint. Her har det også regnet det meste af dagen og i hvert fald hver gang jeg gik ud. Så jeg har hygget indendøre. Du har været flittig i drivhuset.
   Ja det var dejligt at se dem alle, men du har ret, den var for kort.
   Bedet er pænt plantet til nu, jeg må huske at vande Meconopsis, den anden stod lidt højt, så det var svært at få væde, håber dette er bedre.
   Godt din Wild Rover også er godt med. Ja det er en ret sund rose.
   Ja ikke :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 13. Skønt med en tur udendøs og så endda med familiebesøg, de er godt nok søde, de to knægte.
  Det bliver fint det nye bed :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det var dejligt.
   Tak ja jeg er tilfreds.
   Knus

   Slet
 14. Endnu et bevis på at alt godt kommer til den, som venter! Jeg havde ikke tålmodighed, så jeg har lavet en ny, men det er jo ikke til at vide, om min også ville vende tilbage?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Jeg plejer ikke at være tålmodig, men heldigvis var jeg det denne gang. Den er vendt tilbage ved vi andre, så mon ikke også, den ville have gjort det hos dig.

   Slet
 15. Hej Lisbeth.Dit nye bed er da allerede fint at se på...........godt at få delt de store græsser.
  Og skønt med en tur for at besøge dine drenge og søde børnebørn.
  Og godt at din bloglist er kommet igen..........hvad har blogger dog gang i ?
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja det nye bed er ved at være fyldt op, jeg er glad for, at jeg har fået delt græsserne.
   Ja det var skønt at se dem alle igen.
   Bloggers veje er uransagelige :)
   Knus Lisbeth

   Slet
 16. Hej Lisbeth, hvor var det godt at din Blogroll kom tilbage og du slap for det store arbejde det er at lave en ny. Gad vide hvad den har lavet, tror du den har været ude og føjte ?
  Hvor er det skønne billeder af både Arthur, der jo snart er ved at være en stor dreng, (det går alt for hurtigt) og lille Theodor der bliver holdt øje med af farmor i baggrunden :o)) det var da super at de kunne finde ud af at samles når nu i kom.
  Dejlige billeder fra haven, der sker noget på en uge. Har du set jeg har lagt billeder på af bladet fra Gunneraen :o)
  Knus til dig og Bent fra Mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Ja det er jeg rigtig glad for, jeg er ikke meget for stort arbejde med den slags. Ja den har nok været ude og føjte :)
   Tak ja det er et par søde drenge, som hurtigt vokser til, heldigvis ikke så hurtigt som hundehvalpe :) Jeg var glad for at mødes med dem alle.
   Ja nu har jeg set bladet, det blev så flot.
   Knus tilbage.

   Slet
 17. Hej Lisbeth!
  Det händer lite konstigheter med bloggen, tur att det löste sig. Vilken fantastisk hortensia, och bland rosorna är de mörka röda favoriterna idag.
  Ha det fint / Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Ja der er noget rod med blogger ind i mellem, men jeg var heldig, at det gik i orden. Ja de mørke farver på roserne er flotte.
   Tak i lige måde

   Slet
 18. Skønne drenge I har:-)
  Farver og lidt blomster er der heldigvis stadig. Dit nye bed ser fint ud, jeg krydser fingre for dine Meconopsis, jeg synes at de er så skønne, men har ikke haft held med dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth :)
   Ja de er dejlige, det er børnebørn jo.
   Ja jeg har lige taget en runde i regnen, der er stadig meget godt derude, plus de skønne efterårsfarver. Tak skal du have, jeg har haft held med en lilla Meconopsis, i år ville den bare ikke blomstre, den lever endnu og har fået en ny plads.

   Slet