søndag den 1. februar 2015

Blogtræf 2015 genbrug

Genbrug af indlæg om blogtræf fra i fredags, så jer der ikke fik set indlægget, kan nyde billederne i dag.
Billederne blev nydt af flere af jer, flere kommentarer blev lagt, ud fra dem kan jeg konstatere, at der er interesse for at se haven, men ikke for et decideret blogtræf. Derfor aftaler vi ingen bestemt dato, men I skriver blot til mig, hvis I har lyst til at komme og se den. Hvis I er nogen stykker, som vil slå jer sammen og følges ad herover, er det også fint, det er billigere med bil, hvis man er 4 om at deles om udgifterne. Som jeg har skrevet til flere, har jeg ikke noget imod at hente ved færgen, hvis I kun er en eller to.
Dette blev konklusionen på mit spørgsmål fra i fredags, her kommer lidt billeder fra vores tur til havet i søndags, hvor der lå sne og solen skinnede. Her er færgen lige sejlet ud fra Ballen på vej mod Sjælland
Det var en smuk dag.
Her kommer så lidt genbrug fra i fredags:

og roserne

 Rigtig god søndag, lige nu er vi på vej til Fyn og Arthur.22 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth.
  Genbrug er godt, især når der bliver pyntet på det med så fantastiske billeder med sol på. Her skinner solen også fra en skyfri himmel, det håber jeg også den gør på jeres vej og Arthur.
  Rigtig dejlig dag til jer og god tur.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Godt du kan lide mit genbrug :) Vi havde en fin tur med både sol og snebyger og en glad lille dreng, så vi også.
   Kh Lisbeth

   Slet
 2. Det er ikke dårlig genbrug, du udsender :-) Jeg kommer ikke til Samsø i år, jeg havde jo fornøjelsen sidste år. Du har meget at se på og jeg er sikker på at du igen i 2015 for en del besøgende.
  Sikke nogle dejlige solskinsbilleder både fra i søndags og fra i sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Det er godt, du kan lide mit genbrug. Jeg kan godt forstå, at du ikke kommer til Samsø i år, du var her jo sidste år. Jeg tror også, at jeg får mange besøgende, men der bliver nok ikke så meget blogtræf, pyt med det, det er hyggeligt, når der kommer nogen.
   Tak skal du have.

   Slet
 3. Jeg er 99% sikker på at vi kommer den 27. juni.

  Det kunne nu være hyggeligt med et (mini) blogtræf - mon ikke andre har lyst at komme samme dag?

  Vi kan have 2-3 personer i bilen, så vi kan dele færgeudgifterne, det bliver under alle omstændigheder billigere end blot en "fod-passager" billet.

  God søndag med Arthur og familien.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Det lyder da godt, så er du temmelig sikker, det kunne være fint, hvis Lene og Birgitte ville med der, men Lene skal vist til Tyskland, så hun kan ikke d. 27. Det er ikke nemt at få det hele til at passe sammen. Vi må se, om vi kan lokke nogen med, for det er nemlig billigere at være 4-5 stykker i bilen.
   Tak for det, vi havde en dejlig dag.
   Knus Lisbeth

   Slet
 4. En smukt tur til havet. Det er altså en skam at der er den hindring med færgen, der gør det sværere for dine havegæster lige at komme forbi. Men det er også en charme, der er fordele og ulemper alle steder.
  Skønne sommerbilleder, ih hvor jeg glæder mig til lidt lunere temperaturer.
  God søndag.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Ja det er lidt en skam med færgen, men jeg har jo selv valgt at bo på øen, så er der visse hindringer med hensyn til mange besøgende, som du har. Ja du har ret, der er fordele og ulemper alle steder.
   Ja det bliver dejligt, når foråret kommer.
   Kærlig hilsen Lisbeth

   Slet
 5. Håper du får mange besøkende til sommeren! Gjenbruk av bilder er helt ok om vinteren, for det er ikke mye å vise frem nå. Her laver snøen ned igjen, og alt er hvitt ute. God søndag!

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Det skal nok gå, det bliver bare ikke et blogtræf, men besøg over flere forskellige dage, det er jo også hyggeligt. Det har også sneet på Fyn, men ikke her på øen.
   Klem

   Slet
 6. Hej Lisbeth
  Mon du har haft en dag med sne her på Fyn? Vi har været i Odense fra middag og til sidst på eftermiddagen og derinde sneede det helt pænt men her i Otterup er det meget lidt der er kommet. Under 1/2mm var der i regnmåleren.
  Så dejlige billeder kan vi da ikke få for meget af så genbrug er helt ok. Søndags turen til havet ser da også flot ud omend noget koldere.
  Håber I har haft en dejlig dag med Arthur og familen.
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Jo vi havde en fin tur med både snebyger og sol. Der er heller ikke kommet sne her på øen, men det gør ikke noget.
   Godt I alle kan lide mit genbrug :)
   Ja vi havde en fin dag med guldklumpen.
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. Hej Lisbeth!
  Det er vidunderlige billeder fra haven og havet! Har også stor lyst til at møde fru Høneballe, og se din fantastiske have, hvornår det bliver ved jeg ikke, men det bliver!
  Hilsner og et bette kram fra Fru Nielsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du have, det glæder mig at du har mod på en tur herover, måske er det noget for dig at komme med i bilen d. 27.6. med Ulla og Malcolm? Det må vi se på.
   Tak for hilsener og kram
   du får et tilbage fra fru Høneballe :)

   Slet
 8. Hej Lisbeth.Håber du har haft en skøn tur til Fyn og dit dejlige barnebarn.Og smukke billeder fra jeres tur til vandet.
  Og alle dine billeder tåler sagtens en gentagelse.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Jeg havde en fin tur til Fyn og nød guldklumpen så længe det lod sig gøre. Tak skal du have - ja en havtur er altid godt.
   Knus Lisbeth

   Slet
 9. Dejlige billeder af dine rhododendroner :-) Vil gerne se dem i virkeligheden, men tør slet ikke satse på, at tiden er med os i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Tak skal du have. Jeg kan godt forstå, at du ikke tør satse på, at tiden er med jer, men netop for jer ville det måske være godt at komme over og se haven, nu I er i gang med samme projekt :) Du siger bare til, hvis I finder tid.

   Slet
 10. Hej Lisbeth
  Som jeg har nævnt nogle gange vil jeg utrolig gerne over og se din fantastiske have. Det kunne være sjovt at komme forbi ifbm et blogtræf men jeg har desværre ikke så meget overblik over vores kalender, at jeg kan melde en dato ud pt, og da vi har en datter der bliver student vil den 27. juni helt sikkert være et problem for mig.
  Hvad er det for en buskrose (hvid/lys lyserød) du viser under den pink, den ser helt fantastisk ud.
  God uge.
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita
   Tænkte nok at det blev galt med studenterne igen, jeg får altid lavet en dato, så nogen har en datter eller niece, som skal være student, det er ærgerligt, men du er velkommen en anden dag, når du har tid og lyst. For selvfølgelig er du da nødt til at være hjemme, når datteren bliver student.
   Mon ikke det er Louise Bugnét du mener, det er en dejlig rose, næsten uden torne og noget af det smukkeste og nemmeste.
   Tak i lige måde.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 11. Hej Lisbeth, super flotte vinterbilleder, når vi i fremtiden kommer til Samsø, så skal vi naturligvis forbi din have. Indtil videre må den ligesom mange andre haver forblive på ønskelisten.
  Henrik der drømmer om forår og sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik
   Tak skal du have. I er velkommen, når I en gang kommer til øen, det kunne være hyggeligt med besøg af dig og din familie.
   Ja vi drømmer om forår og sommer.

   Slet