tirsdag den 7. juni 2011

Staudeclematis i blomst og lidt flere rhododendron

Vi fik desværre ingen regn igår, som de havde lovet, men det var der vidst ikke mange steder de fik. Skybrudet blev væk, det var måske meget godt, men sådan 8-10 mm. kunne vi godt have brugt. Om ikke andet så for at dæmpe støv og græspollen. Min mand lider af høfeber, så han nyser meget og øjnene bliver generet. Jeg har derfor været ude og klippe det høje græs ved hegnet i dag.
Ja så blomstrer den en af mine røde staudeclematis
Goldflimmer
Purpureum
Späthlese
Gul tretorn
Endnu et kig ind i skoven
Xerxes

10 kommentarer:

 1. Kan du blive ved med at vise flere rhododendron? Det er da fantastisk som de bare blomstrer løs i din have - og dejligt, at du vil dele dem med alle os andre :-)

  Hvor mange har du egentlig?

  SvarSlet
 2. Hej Signe
  Ja det kan jeg faktisk godt blive ved med lidt endnu. Der er to som først lige er sprunget ud og en som blomstrer omkring 1.7. Jeg har over 170 stk., så der er ikke noget at sige til, at jeg kan blive ved.
  Snart kommer vi til liljer og roser, de skal også deles med jer. Jeg har lige plukket 5 smukke lyserøde rosenknopper ind :-)

  SvarSlet
 3. Her syd for København fik vi både vand, torden og lyn så hatten passer. Heldigvis har ingen af mine planter taget skade, og så slipper vi for at vande de første par dage :)

  SvarSlet
 4. Ja så var I heldige, hvor meget fik I? Der var vidst ikke mange steder i landet, hvor de fik noget. Jeg har hørt om Randerskanten, men ellers ikke nogen.
  Godt dine planter ikke tog skade.

  SvarSlet
 5. Tak for din hilsen på min blog.
  Hvor ser din have skøn ud! Og hold da op: over 170 rhododendroner!! Det er da godt nok MANGE. :-)

  Hav en fortsat god aften!

  Mange hilsener Solsikke

  SvarSlet
 6. Ja selv tak for din kommentar. 170 er mange især når der ikke kommer regn. Jeg har vandet omkring 20 i aften med vandkande, det var hårdt.

  SvarSlet
 7. Ja, det var da ikke så lidt med 170 - og de giver sikkert gode armmuskler med alt det vanderi :-)

  SvarSlet
 8. Vi fik omkring 7mm hér udenfor København. Mest igår aftes og lidt hér til morgen. Det var dejligt, så slap man for vandingen hér til aften.
  Jeg kunne godt unde dig nogle gode natte-byger med 170 rhododendron... det er jo helt vildt!
  Jeg kan virkelig godt lide din rødløvede staude-clematis, også i blomst. Så hvis din kan bo hvor der er tørt, så vil jeg se om jeg kan få fat i én næste gang jeg kommer afsted.

  SvarSlet
 9. Hej Hanne
  Den jeg har sat billeder ind af er den der står tørt, så som du kan se, kan du roligt sætte en et tørt sted. Den skal selvfølgelig vandes fra start, men det skal alt jo.
  Ja Signe gode armmuskler og ondt i fødderne :-)
  God dag til jer alle

  SvarSlet
 10. Hej jeg hedder ASLØG JØRGEN ,, Jeg er fra København, men jeg flytter til Belgien med min mand. Jeg har læst interessante historier online om, hvordan nogle ødelagte relationer er blevet repareret af magiske magiske spellcastere. Jeg troede, det var alle løgne, indtil jeg havde lignende problemer i mit forhold til min mand, med hvem jeg har været gift i lang tid, og vi er velsignet med to børn, jeg var overrasket da han kom hjem med en anden kvinde og informerede mig om at han er træt af mig uden grund, jeg prøvede at spørge ham, hvad er problemet, mine ord faldt på døve ører, jeg er nødt til at flytte det, fordi jeg ikke kan bære smerten ved at se en anden kvinde på samme tag med mig, jeg blev ødelagt og hjertesvigt i denne periode må jeg informere en ven af ​​min erfaring, hun fortalte mig ikke at bekymre mig om, at min mand ville vi komme tilbage til mig. Jeg spekulerede på, hvordan det var muligt, hun fortalte mig, at hun skulle introducere mig til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en meget kraftfuld spellcaster. Først havde jeg tvivl, fordi jeg ikke tror på ting som sådan, at jeg ikke handlede casteren og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg tvang og gjorde hvad han bad mig om at gøre, han fortalte mig også, at dette er en at jeg ikke bør bekymre mig om min mand, ringe til mig eller sende mig en besked, at min mand vi kommer og påberåbe mig om tilgivelse på bare to dage, til min mest overraskelse ringede min mand mig den næste dag og begyndte at græde for mig at tilgive ham, at han ikke blev med sin fornuft indtil det øjeblik. Jeg er altid overrasket over dette store mirakel, der er sket i mit liv, min mand og vores to børn er sammen, og vi er mere end nogensinde glade, hvis nogen oplever et sådant problem i dit forhold, du kan kontakte denne fantastiske caster på hans email doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 lad ikke nogen foragte dig for dit forhold?

  SvarSlet