fredag den 17. juni 2011

Havebesøg igen igen

Jeg har haft travlt i dag, ja faktisk meget travlt. Kom først ind her kl. 21.45 heldigvis var det en dejlig stille aften, så det var næsten ren nydelse.
Jeg skal have gjort haven klar til i morgen. Da får vi besøg af godt 30 haveinteresserede fra Brædstrup Havekreds. Gisp og jeg har aldrig prøvet sådan noget før. Det bliver spændende, hvordan jeg klarer det. Håber de ser bort fra ukrudtet langs hegnet og koncentrerer sig om mine spændende planter. Heldigvis er der en del roser og pæoner, der blomstrer nu, så det skal nok gå.
Håber I vil krydse fingre for, at solen skinner på Samsø kl. 11 i morgen.

Den helbredende Have havde et indlæg for nogen tid siden, der hed erotiske planter. Jeg har lige et par tilføjelser til det indlæg :-)Her ser I en rød rose, det er den i hvert fald købt for at være, men jeg tror nu det er Flora Danica.

9 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal de da se forbi lidt ukrudt - som jeg i øvrigt ikke kan forestille mig, at der rigtig findes i din have - eller er de nogle skarn. Rigtig god fornøjelse med besøget og pøj pøj :-)

  SvarSlet
 2. Tak Susanne :-)
  Når der er hegn hele vejen rundt om haven, kan det ikke undgås, at der gror græs op i hegnet, med mindre man bruger gift, det gør vi ikke, for det er heller ikke pænt.
  God weekend

  SvarSlet
 3. Du må ha' en rigtig dejlig dag, jeg er sikker på I alle får en god oplevelse. :o)

  SvarSlet
 4. Tak fru Friis og god weekend :-)

  SvarSlet
 5. Jeg skal ihvertfald nok krydse fingrer. Både for godt vejr, og for at de ikke ser dit ukrudt :-D
  Det er jeg nu helt sikker på at de slet ikke har tid til med alle de dejligheder du kan vise frem :-)

  SvarSlet
 6. Ja, Lisbeth, der er noget helt utroligt dragende ved husløg - jeg har selv gået og lagt mærke til det i vores have.... og rosen er så tiltrækkende at dét i sig selv er erotisk!

  NU er gæsterne gået.... Jeg håber I alle har nydt dagen og at du ikke har tænkt på "Skidt" i krogene, men har fokuseret på alt det dejlige, jeg kan se din Samsø-have kan byde på.
  Min egen haveholdning til ukrudt er blevet lidt "øko-romantisk", hvilket vil sige, at 'alle' skal have lov at være her - der er blot nogen (ukrudtsplanter), der får det lidt sværere, når jeg bliver ved med at nappe det over jorden af. ;))
  Får vi at høre, hvordan det gik?

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 7. Ha' en god dag med alle dine havegæster, som helt sikkert vil falde i svime over alle dine flotte planter. Nyd beundringen :)

  Ulla

  SvarSlet
 8. Du må ha´en god dag med dine havegæster, sikker på at "de" vil syntes om din have.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer. I får en opfølgning i morgen, venter besøg af min bror og svigerinde, når havekredsen er gået. Det mest sørgelige er, at det regner og der er ingen lysning i sigte, suk.

  SvarSlet