tirsdag den 21. juni 2011

Den længste dag og så går vi den anden vej igen

Denne vidunderlige aften brugte jeg til at gå ude og nyde planterne i min have. Jeg gik og tænkte på, hvor priviligeret jeg er. Tænk at have sådan en stor have med så mange dejlige planter, og tænk at have en så vidunderlig interesse, som jeg deler med en masse dejlige havebloggere. Hvor heldig kan man være.
I dag ringede der en af underviserne fra højskolen og spurgte om cykelholdet måtte komme på besøg. Selvfølgelig måtte de det, og sikken et hold. På det kvarter de var her, nåede de at sige alt det, der skal siges, når man interesserer sig for haver og planter. De var helt fantastisk positive og søde, de må meget gerne komme igen en anden gang.
Her er billeder fra haven, som den er netop i dag:

Campanula med store klokker blomstrer på det gamle stenbed

Små røde nelliker blomstrer på begge stenbed, farven er ikke hel rigtig på billedet

Så er den første astilpe ved at komme

Den første georgin, ikke så køn, men den er der

Blomsterkornellen, som rådyret knækkede, den overlevede :-)

Den kinesiske kornel blomstrer stadig smukt

Scepter d´isle har jeg også

St. Cecilia, den dufter vidunderligt

Til slut Rosa Mundi

9 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt at kunne gå og nyde sin have.
  Det er bestemt også skønt at kunne dele interessen med andre bloggere med samme interesse :-)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg ved hvad du mener.
  Jeg går også dagligt og er taknemmelig for at have min have, og for at være så heldig at have sådan en dejlig interesse. Jeg kan ikke lade være med at have ondt af folk som ikke interesserer sig for have :-D Tænk, hvad de går glip af.
  Og ja, have-bloggeriet gør det endnu sjovere at være have-tosse som os :-)

  SvarSlet
 3. Skønt når der er noget man er taknemmelig for - og det er altid skønt at dele sine interesser med andre.
  - så HURRA for "bloggeland".
  Ha´en god onsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 4. St. Cecilia har min mor snakket om i flere år - men hun har aldrig fået den købt. For ca. 10 år siden var den ikke så almindelig i handlen. Den er virkelig flot.

  SvarSlet
 5. Ja St. Cecilia kan anbefales, men jeg kan se at Rosenposten ikke har den for tiden. Den dufter vidunderligt.
  Jeg bor ikke i Nordby, men i Langemark nærmere sydøen, 3 km fra Tranebjerg.
  Så klipper jeg bare storkenæbbene ned, de er ikke så kønne lige, når det er gjort.
  Tak for råd og kommentarer.

  SvarSlet
 6. Ok, der er også dejligt :-) Jeg har skønne minder fra Samsø - var derovre første gang, da jeg var 16 sammen med min veninde og hendes far (vi sejlede rundt). Specielt husker jeg Mårup havn som noget ekstra dejligt :-) Hedder den ikke Mårup?

  Min svigerinde flytter faktisk snart derover. Hendes kæreste har fået arbejde hos Falck i Tranebjerg og bor der nu.

  Selv tak ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 7. Jo det hedder Mårup og havnen ligger på vestsiden af øen ikke langt fra Nordby.
  Hvis din svigerinde flytter herover, skal du måske på besøg. Så husk at komme og se min have :-) Hvis kæresten arbejder hos Falck må han bo i Tranebjerg. De skal bo tæt på falck stationen.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 8. Tak :-)

  Ih tak, det vil jeg meget gerne. Ja, han bor i Tranebjerg :-)

  God weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 9. Hej jeg hedder ASLØG JØRGEN ,, Jeg er fra København, men jeg flytter til Belgien med min mand. Jeg har læst interessante historier online om, hvordan nogle ødelagte relationer er blevet repareret af magiske magiske spellcastere. Jeg troede, det var alle løgne, indtil jeg havde lignende problemer i mit forhold til min mand, med hvem jeg har været gift i lang tid, og vi er velsignet med to børn, jeg var overrasket da han kom hjem med en anden kvinde og informerede mig om at han er træt af mig uden grund, jeg prøvede at spørge ham, hvad er problemet, mine ord faldt på døve ører, jeg er nødt til at flytte det, fordi jeg ikke kan bære smerten ved at se en anden kvinde på samme tag med mig, jeg blev ødelagt og hjertesvigt i denne periode må jeg informere en ven af ​​min erfaring, hun fortalte mig ikke at bekymre mig om, at min mand ville vi komme tilbage til mig. Jeg spekulerede på, hvordan det var muligt, hun fortalte mig, at hun skulle introducere mig til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en meget kraftfuld spellcaster. Først havde jeg tvivl, fordi jeg ikke tror på ting som sådan, at jeg ikke handlede casteren og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg tvang og gjorde hvad han bad mig om at gøre, han fortalte mig også, at dette er en at jeg ikke bør bekymre mig om min mand, ringe til mig eller sende mig en besked, at min mand vi kommer og påberåbe mig om tilgivelse på bare to dage, til min mest overraskelse ringede min mand mig den næste dag og begyndte at græde for mig at tilgive ham, at han ikke blev med sin fornuft indtil det øjeblik. Jeg er altid overrasket over dette store mirakel, der er sket i mit liv, min mand og vores to børn er sammen, og vi er mere end nogensinde glade, hvis nogen oplever et sådant problem i dit forhold, du kan kontakte denne fantastiske caster på hans email doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 lad ikke nogen foragte dig for dit forhold?

  SvarSlet