søndag den 5. juni 2011

14 år i mit andet ægteskab

I dag har min mand og jeg været gift i 14 år. Dagen blev fejret i haven :-) og Bent fik lov til at fotografere billederne til bloggen i dagens anledning. På sådan en dejlig dag er der ikke noget bedre end at gå i haven, og det gjorde vi så.
Lupiner Bents yndlingsblomst
Blå geranier
Blå iris, han har da vidst et eller andet med blåt.
Clematis kan ikke huske hvad den hedder
Smuk gul iris med orange gane og duft
Han syntes vi skulle have et billede mere af Jack A. Sand
Maigold
Mrs. Bateman i Bents fortolkning
Til slut Spätlese i fuld figur

9 kommentarer:

 1. Ej "blåt" til lyst... ;o)

  Tillykke med bryllupsdagen, en dejlig måde at fejre den på. Manden din, kan sandelig da også noget med billeder :o)

  SvarSlet
 2. Tak fru Friis. Ja han kan i hvert fald noget med billeder :-) Det er hans store hobby, derfor er vi ikke altid enig om billederne. Jeg fotograferer som havenørd, han som fotonørd. Der er stor forskel.
  Jeg sidder og kigger langt efter din blog og dine indkøb i Kolding. Har jeg overset nyt indlæg eller venter du til i morgen?

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med bryllupsdagen. Og hvor er det dejligt at høre, at I har nydt dagen sammen i haven :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med bryllupsdagen. I har da haft et fantastisk godt vejr til at fejre den i :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med Jeres bryllupsdag - skønt vejr I havde til at fejre den i.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 6. Hanne, det må altå vente til iaften - håber jeg... mine småindkøb skulle jo plantes og så var der ikke mere fut i mig for den dag. Og nu venter en arbejdsdag, så hvad i alverden laver jeg her... ;o)

  SvarSlet
 7. Tak for lykønskninger, ja det har været et herligt vejr, så må vi se hvad dagen i dag bringer. Det ser lidt mørkt ud mod vest, men det er heller ikke så dårligt at få noget regn. Der er mange planter, der trænger.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 8. Tillykke :-)

  Den gule iris ser rosa ud med gul midte - ligner faktisk den, vi har til salg - Constant Wattez. Har du navnet på din?

  SvarSlet
 9. Hej jeg hedder ASLØG JØRGEN ,, Jeg er fra København, men jeg flytter til Belgien med min mand. Jeg har læst interessante historier online om, hvordan nogle ødelagte relationer er blevet repareret af magiske magiske spellcastere. Jeg troede, det var alle løgne, indtil jeg havde lignende problemer i mit forhold til min mand, med hvem jeg har været gift i lang tid, og vi er velsignet med to børn, jeg var overrasket da han kom hjem med en anden kvinde og informerede mig om at han er træt af mig uden grund, jeg prøvede at spørge ham, hvad er problemet, mine ord faldt på døve ører, jeg er nødt til at flytte det, fordi jeg ikke kan bære smerten ved at se en anden kvinde på samme tag med mig, jeg blev ødelagt og hjertesvigt i denne periode må jeg informere en ven af ​​min erfaring, hun fortalte mig ikke at bekymre mig om, at min mand ville vi komme tilbage til mig. Jeg spekulerede på, hvordan det var muligt, hun fortalte mig, at hun skulle introducere mig til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en meget kraftfuld spellcaster. Først havde jeg tvivl, fordi jeg ikke tror på ting som sådan, at jeg ikke handlede casteren og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg tvang og gjorde hvad han bad mig om at gøre, han fortalte mig også, at dette er en at jeg ikke bør bekymre mig om min mand, ringe til mig eller sende mig en besked, at min mand vi kommer og påberåbe mig om tilgivelse på bare to dage, til min mest overraskelse ringede min mand mig den næste dag og begyndte at græde for mig at tilgive ham, at han ikke blev med sin fornuft indtil det øjeblik. Jeg er altid overrasket over dette store mirakel, der er sket i mit liv, min mand og vores to børn er sammen, og vi er mere end nogensinde glade, hvis nogen oplever et sådant problem i dit forhold, du kan kontakte denne fantastiske caster på hans email doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 lad ikke nogen foragte dig for dit forhold?

  SvarSlet