søndag den 27. juli 2014

Her har I mig tilbage :)

Alle sukker efter kølige tider og regn. Her hos os har vi heller ikke fået regn, men mange af mine planter har fået vand. Mine to store sønner hjalp mig nemlig med vandkanderne i aftes, det var dejligt. Det lovede regn udebliver vist her hos os, de har trukket i land igen, men det buldrer lidt i det fjerne, og jeg har hørt, at det regner flere steder i Jylland.

Jeg har haft nogle skønne dage med familien
og ikke mindst Arthur, som har opført sig eksemplarisk alle dagene, så er det ingen sag at have småbørn i huset.
Schippo synes også, det er hyggeligt at have besøg af Arthur
Jeg har kun været i haven for at hygge, så der er nok at se til derude nu, hvis det var til at være der for varmen.
Jeg har heller ikke taget så mange billeder, men her er lidt morgenstemning fra i dag.

og lidt andre billeder fra de sidste dage
Hemerocallis Lacy Dolly
 Hortensia Ayesha 25.7
og 27.7
flere hortensiaer

liljen Anastasia er smuk. Jeg har mistet en del af mine liljer, denne her har jeg heldigvis mange af, men jeg synes, at det er tyndet ud i bestanden - mange af dem jeg købte sidste år, kan jeg heller ikke finde.
 Denne her har jeg heldigvis også endnu
se så fint den står på stien i stenbedet
Phloxen her er fin sammen med staudelathyrus
Rosenbedet med sommerfuglebuskene, det var diset i morges, da jeg tog billedet.
 Compassion er ved at blomstre igen
 Graham Thomas havde pludselig blomster igen
Pegasus har en dejlig varm farve
 Eden Rose er ved at slutte første blomstring
 En potterose udplantet i haven
til slut den skønne Wild Rover som jeg fik af Linda
Den skal vi have plantet her.
Nu vil jeg gå i haven og kigge til det hele i stille og roligt tempo, mens jeg håber på, at regnen når os.
Fortsat god søndag.

31 kommentarer:

 1. Her har det lige regnet heftigt i forbindelse med tordenvejr, men det er desværre allerede holdt igen. Kan dine staude lathyrus godt stå uden at have noget at vokse op ad? Håber også at min Compassion snart vil komme med blomster igen. Arthur ser så glad og mild ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Vi har stadig ikke fået regn, det er trist, at det stopper alt for hurtigt. Nej mine staudelathyrus gror op af hegnet, de vælter ret nemt. Ja Compassion blomstrede ikke meget anden gang hos mig sidste år, men mon ikke den kommer efter det.
   Arthur er et meget nemt barn, de har været heldige.

   Slet
 2. Hej Lisbeth
  Godt du er tilbage var lige ved at få abstinenser :-) Heller intet vand her selv om vi har kunnet høre torden både igår og idag. Dejligt med hjælp til at slæbe vand. Der giver godt nok lange arme i øjeblikket. Det er da skønt at Arthur er lige så nem som han ser ud til en rigtig charmetrold så han og Shippo stråler jo om kap :-) Fantastisk morgenstemning. Ærgerligt at dine liljer forsvinder mon de får for meget fugt? Jeg kommer altid grus i bunden for at skabe bedre dræn når jeg planter liljer og jeg har ikke mistet nogle. Fik lige købt nogle flere til samlingen da jeg var til åben have i Odense i formiddags. En Liljeekspert var tilstede og havde et ok udvalg med. 20kr stykket det kunne jeg jo ikke stå for. Det er faktisk fint at købe liljer i blomst så ved man jo hvad man får. Når det er løg så er det jo af og til at billederne snyder. Graham Thomas er rigtig fin syntes ikke at jeg ser så mange gule roser måske de ikke er så moderne. Fin plads du har fundet til Wild Rover flot med den hvide baggrund.
  Fortsat en rigtig god dag
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja jeg var også lige ved at få abstinenser, men det hjalp at have Arthur og de unge i huset. Jeg nød at få hjælp til vandingen. Jeg ved ikke, hvad det skyldes med liljerne, men måske skal jeg huske at lægge dræn ved næste sending. Nej hvor var du heldig at få liljer til 20 kr. stykket. Du har ret i, at det er godt at købe dem i blomst, så får man ikke en forkert farve. Vi er da nogen bloggere som kan lide gule roser, så pyt med om det er moderne.
   Ja det er en god plads, jeg har fundet til Wild Rover, der går jeg forbi flere gange om dagen.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 3. hvor lyder det dog som om i har fået hygget og slappet dejligt af sammen. det er den bedste tid, når man kan være sammen med familien.
  din have er stadig smuk, men jeg under dig at regnskyerne forvilder sig op imod dit område. det regner lidt ind imellem her, men ikke noget der minder om skybrud som lovet.

  KH
  Marianne

  vi ses :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Vi har virkelig hygget os og nydt at have de unge og ikke mindst Arthur her.
   Ja det ville være dejligt med noget regn, men der er ikke meget, der tyder på det.
   Ja det gør vi :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 4. Du har nok mye å se til i hagen, men det gårnok bra likevel. Koselig med besøk av familien ! Håper du også får litt regn i dag for det kan du nok behøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja der er nok at se til derude, men jeg må tage den med ro i den varme. Jeg nød besøget, vi får vist heller ingen regn i dag, så det var godt sønnerne hjalp mig i går.

   Slet
 5. Hyggeligt for jer at familien har været på besøg. Et par dage skal haven nok klare sig selv ;-)
  Jeg har holdt pause med rengøringen af haven de sidste 2 uger, hvor jeg har haft ferie. Det har været alt for varmt, at tonse rundt derude - sveder bare ved tanken ;-) I morgen kalder hverdagen for mig igen, og så må jeg også i gang med rengøring af haven igen, for det er trods tørken kommet en del uønsket grønt, men det skal jeg nok få væk igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja det var rigtig hyggeligt at have besøg, haven gror såmænd til alligevel i den varme, for det er altså for varmt at lave noget i, det har du ret i. Ukrudtet skal nok gro også uden vand. Ja det skal du nok få væk, det er jeg ikke i tvivl om :)

   Slet
 6. Hej Lisbeth.Dejligt at du er tilbage.Og dagens billede er da det af lille Arthur.............hvor ser han dejlig mild ud.
  Her har vi heller ikke fået noget regn i flere uger.............så nu må det snart være vore tut.
  Men dine hortensia og liljer ser smukke ud.
  Og dejlige morgenbilleder du viser.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak skal du have, ja Arthur er et meget nemt barn, ham har de været heldige med.
   Jeg tror ikke, det er ret mange, som har fået vand, alle klager, men nu er der nok nogen i Jylland og på Fyn, som har fået, kan jeg se på fb.
   Tak skal du have og god aften til dig også
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. Hej Lisbeth

  Ærgerligt at miste liljer, underligt hvis det er liljer der har klaret forrige vinter! Måske har de slet ikke opdaget at vi havde vinter dette år:) Nå de flestre liljer kører efter et indre ur - er det martagoner er det dog ikke usædvanligt at der springes et år over!

  Manisa præsenterer sig godt, den kan vist blive op imod de 2 meter!

  Her har regnen snydt os igen idag! Det buldrer og brager rundt om - men har er kun kommet et par sølle stænk
  Så regn, det har vi til gode!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja det er rigtig træls at miste liljer, det er bl.a. Tiger Babies og andre som jeg købte sidste år, der er væk, men heldigvis ingen af martagonerne.
   Ja Manisa er ret flot, jeg tror jeg har den et sted mere i haven.
   Der er mange som kun får buldren i det fjerne, men ingen regn, men nu tror jeg nogen af jyderne har fået, de er heldige. Vi har meget regn til gode.
   Tak i lige måde.

   Slet
 8. Dejlige morgenstemnings billeder.
  Kært barnebarn.
  I Tørring fik vi nogle regnbyger, men her hjemme ser det ikke ud til at vi har fået regn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Aase
   Regnbygerne er ulige fordelt.

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Velkommen tilbage efter din mini ferie med familien ;)
  Ja her venter vi også på at regnen kommer, det buldrer i det fjerne, men kun 2 mm har weekenden budt på, så lidt øv når de havde varslet over 30 mm ;(
  Fantastiske morgenbilleder og smukke liljer. Jeg nød nu også billederne med solhatte i baggrunden, da ingen af dem jeg købte sidste år er kommet igen.
  Hvor ser han skøn ud den kære Arthur, inden længe er han vist klar til at udforske høneballehaven på egen hånd ;)
  Kan du nyde din nyvandede have og så må vi håbe på at regnen snart kigger forbi ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Heidi.
   Det er træls, at de lover en masse regn, og så får vi ingenting alligevel, men de kan vel ikke gøre for det.
   Hvor er det ærgerligt for dig, at dine solhatte går til, jeg forstår det ikke. Om et års tid går Arthur nok selv rundt i Høneballehaven :)
   Jeg vil nyde alt hvad jeg kan og håbe, at vi alle får noget regn nu.

   Slet
 10. Kære Lisbeth
  Dejligt at have dig tilbage - sikke et par morgenstemningsbilleder - hvor er det smukt!
  Også et herligt billede af de to charmetrolde Arthur og Scippo sammen :) Det er i det hele taget godt med hjælpsomme drenge, der kan slæbe vand, når der nu ikke vil komme dråber fra oven. Her har det buldret og regnet hele vejen rundt om Silkeborg, men vi fik kun et par dråber - træls! Himmelen ser stadig lovende ud, men jeg tror ikke på det mere. Jeg går stadig og vander potter og skifter vand i spanden med planter fra Samsø, for jeg tør ikke plante ud i den stærke sol og varme. De dejlige hortensiaer - jeg glæder mig stadig over rundgangen omkring den store rosa :)
  Rigtig fin plads til Wild Rover - det bliver godt :)
  Hav en rigtig dejlig aften, Lisbeth!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak skal du have - ja det var fint i morges, det er det eneste gode ved den varme, der bliver flotte morgenbilleder :)
   Ja det var rigtig dejligt, at drengene hjalp mig. Tænk jeg troede, at du havde fået regn, for Kim skrev, at det øste ned i Silkeborg, men det ramte ikke dig, hvor ærgerligt. Vi tror heller ikke på vi får noget herovre. Det dur ikke at plante, når det er så tørt, så mit nye står til overbrusning hver dag. Rosen bliver nu nok snart plantet, den er nem at komme til med vandkanden, der er mange blomster i nu, den er så smuk, jeg er rigtig glad for det sted, jeg har fundet til den.
   Godt du også har fundet gode steder til planterne fra os, jeg har ikke rigtig haft tid til at tænke over, hvor mine skal stå.
   Tak i lige måde, ja jeg ønsker bestemt også mindre varme og en masse regn.
   Knus Lisbeth

   Slet
 11. PS Har fundet nogen rigtig gode steder til planterne fra dig og Anne - det bliver SÅ fint! Bare det snart holder op med at være så varmt...

  SvarSlet
 12. Hej Lisbeth
  Dejlig med familiebesøg. Arthur er en rigtig charmetrold.
  Din have set dejlig og frodig ud på trods af regnmangel. Her har det regnet ganske lidt, men nok til at friske det hele op. Håber i får regn i nat, men i morgen må det gerne holde tørt. Glæder mig til at se din dejlige have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laleh
   Ja det var dejligt med familiebesøg, men jeg blev bagefter med haven, så I må lukke øjnene for ukrudtet :)
   Ja det ville være dejligt med regn i nat, jeg tror bestemt ikke, vi får regn i morgen. Jeg glæder mig til at vise jer min have, trods ukrudtet.

   Slet
 13. Hej Lisbeth. Han er godt nok sød ham Arthur! Herligt med familiebesøg. Vi fik kun 0,2 mm regn og nu lader det til at det hele forsvinder forbi os! Men jeg har ikke helt mistet håbet om at der kan komme noget regn i løbet af natten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja ham Arthur er en dejlig knægt. Vi har nydt ham og resten af familiens besøg. Nå I blev også snydt for regn, det var der vist mange, som blev. Godt du ikke har mistet håbet.

   Slet
 14. Velkommen tilbage, du har helt sikkert nydt nogle dages intenst samvær med familien og den skønne Arthur - hvor er han bar sød. Det er godt med hjælp til vandingen, her har vi heller ikke fået en dråbe regn. Mærkeligt med de liljer, men det forholder sig måske med dem som visse tulipaner, der også forsvinder efter et par år.

  Ja, nu må det være plantetid hos dig.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Ulla
   Ja du kan tro, jeg har nydt det. Han er meget nem, har kun grædt lidt en gang, Bent drillede :) Jeg troede at I havde fået regn, det er underligt som det er fordelt. Jeg forstå heller ikke de med liljerne, måske kommer de næste år, nogen gange kan man være heldig.
   Jeg venter med at plante til vi får noget regn, ellers dør det hele nok.
   Knus Lisbeth

   Slet
 15. Kære Lisbeth
  Dejligt med besøg, især af Arthur, hvor er han dejlig ------

  Det ser jo dejligt ud i din have, der må da være tørt, selv om vandkanderne har været i brug-------
  Her er frygteligt tørt, så jeg har også vandet og vandet, selv om min mand har passet et par ting, bl.a. mine timeviskere, som jeg har meget glæde af (tak Lisbeth.)

  Ellers er det for varmt til noget som helst - også EDB--- så jeg er ikke PÅ hver dag.
  Men hav det godt hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Ja det var dejligt med besøg, jeg nød det - og ja Arthur er dejlig.
   Du kan tro, det er tørt, der er jo også steder jeg ikke vander.
   Godt du har glæde af timeviseren, og at din mand ville vande den, mens du var væk.
   Ja du har ret, det er for varmt, inde er dog bedst at være på denne tid.
   I lige måde.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 16. Velkommen tilbage Lisbeth, sikke en herlig fyr ham Arthur ;-). Dejligt at høre det har været nogle skønne dage med familien.
  Du viser bare de flotteste skybilleder! Hvor er dine liljer pragtfulde og roserne, Wau. Jeg glæder mig til mine Austin bliver lige så store. Jeg har lige bestilt tre mere plus en historisk, kan ikke lade være. God mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Tina - Ja Arthur er en herlig fyr, det var dejligt at have besøg af familien.
   Tak skal du have, ja der er rig mulighed for skybilleder her hos mig. Tre roser igen, det lyder spændende, hvad mon det blev denne gang.
   Tak i lige måde.

   Slet