tirsdag den 7. marts 2017

Havearbejde, kulde og færre indlæg

Man skal lave noget for at holde varmen udendørs i disse dage. Det kniber især med fingrene trods tykke handsker. Jeg har gødet roserne med naturgødning og er nu i fuld gang med at rive blade ud fra bedene, det er en kold omgang, desuden er musklerne ikke helt varmet op, det mærker jeg tydeligt.
i nat loves der frost selv hos os, det bliver lidt hårdt for påskeklokkerne, men forhåbentlig rejser de sig igen, det varer ikke så længe, inden jeg kan vise nogle nye, mange er på vej.
som I kan se på heucheraen er der kommet en lille snebyge, men ikke noget særligt.
 cyklamen står med det fine løv
 i dag opdagede jeg, at der var blomster i en af dem.
P. delavayi har sat skud op ved siden af stammen
 Iris reticulata selvsået midt i en staude
 Katharina Hodgkin fylder helt godt efterhånden
 de gule krokus og alle de andre mangler solskin, det gør vi også
Lathyrus vernus/Vårfladbælg står med fine knopper
 R. calophytum
står klar med store fine knopper, den skal flyttes her i foråret, jeg venter på svar på, om det skal være før eller efter blomstringen.
hornvioler i krukken som efterhånden har fået noget patina. Krukken har jeg fået af Tina, den er så fin. Mon ikke hornviolerne snart breder sig og fylder krukken ud.
I går havde jeg blogfødselsdag 6 år er det blevet til med næsten daglige indlæg, det vil jeg fejre ved ikke at blogge hver dag, indtil foråret kommer ordentligt i gang. Det er svært at blive ved at vise noget nyt, desuden får jeg mere tid til at gå i haven og planlægge pergolaen.
Jeg slutter af i dag med lidt majbilleder

 til maj ser det igen sådan ud, ih hvor vi glæder os.
 juni
 4.6.
20.6.
Jeg vender tilbage, når der er lidt mere at skrive om og lidt nyt at vise, men minimum 3 indlæg om ugen.
 Sombreul en rigtig fin rose.
Vi ses lige pludselig

58 kommentarer:

 1. Jeg nyder dine indlæg med har fuld forståelse for at havearbejdet kommer i første række. Hvad ellers? Med mindre man lever et pseudoliv i cyperspace naturligvis, og det tror jeg bestemt ikke du gør.

  God arbejdslyst!
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Det lyder rigtig godt, ja ingen billeder uden havearbejde, så det skal passes :)
   Tak i lige måde
   Lisbeth

   Slet
 2. Du skal da også holde pause en gang imellem på bloggen. Tillykke med de 6 år. Her fælder vi træer stadigvæk, men indimellem poder jeg, så længe hænderne kan holde til det uden for mange smerter.
  Jeg går til hånde med at bære grene væk for at holde varmen. I dag røg en poppel, der var så tyk ved roden, at Per ikke havde en sav, der var stor nok, så en 1m af stubben blev stående. Hyg jer i varmen.
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne Marie
   Det vil jeg så gøre, selvom du vist ikke holder mange pauser selv :) Tak for det.
   Ja det er ikke sådan at blive gammel, så får vi nogle skavanker.
   Det var da noget af en poppel, måske kan du bruget stubben til noget andet.
   I må også hygge jer.
   Lisbeth

   Slet
 3. Tillykke med de seks år på bloggen - du har godt nok lavet mange indlæg i de år, så fuldt fortjent at bruge lidt af blogtiden på haven.
  Ja idag var rasende koldt og ikke sjovt for fingre og tæer:-)
  Det er næsten synd at de smukke lyseblå Iris står derude, med mindre du kan nyde dem fra et vindue?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lisbeth
   Ja jeg har lavet mange indlæg, hvis kulden tillader det, vil jeg tilbringe noget tid i haven, men det er både koldt og lidt hårdt endnu, vi er ikke i træning.
   Jeg kan ikke se de iris inde fra, men der er en del, så måske skal jeg dele dem, så jeg kan nyde dem næste år.

   Slet
 4. Til lykke med din bloggfødselsdag! Det er jo helt ok å blogge litt mindre, bare du ikke slutter helt :)
  Nydelige roser!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Marit
   Jeg kan ikke undvære bloggen, så jeg skal nok lade være med at slutte helt.
   Tak for det.
   Klem

   Slet
 5. Bellissimi gli iris precoci!! Mi piacciono anche gli ellebori! Molto vigorosi!

  Un saluto e complimenti :)

  SvarSlet
 6. Kære Lisbeth
  Stort tillykke med bloggens 6 års fødselsdag :) Jeg tænker, at du er nok er en af de flittigste bloggere i kongeriget, så det går nok, at du reducerer lidt på antallet af indlæg, indtil der er mere forår på vej - synes, det er fantastisk, at du har kunnet underholde/glæde os hen over en lang, lang vinter - tak for det! Du er noget mere sej og udholdende end jeg, for det blev kun til et kvarter i haven, så måtte jeg ind igen, fordi ryggen ikke ville samarbejde i kulden. Det skal heldigvis blive bedre fra på torsdag, og så skal der gødes. Dur heller ikke nu med frost i jorden. Trods det kedelige vejr kan du alligevel fremvise mange skønheder fra din have - et dejligt syn på sådan en grå dag :) Jeg nød også dine majbilleder meget - vi kan snart ikke holde til at vente på foråret mere!
  Fortsat god aften!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak for det, ja en af de flittigste havebloggere, der er nok andre bloggere som er mindst lige så flittig. Jeg har i hvert fald gjort mit bedste for at underholde jer, og jeg har nydt det. Det blev hurtigt for koldt derude i dag, så det var kun på grund af bladene at jeg kunne holde varmen. Ja lad os håbe, det snart bliver mildere, så du kan få gødet. Vi glæder os meget til det bliver mere forår.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. Hej Lisbeth

  Tillykke med de 6 år. som tiden dog går!
  forstår godt at du ikke vil blogge hver dag, mindre kan bestemt gøre det, og egentlig synes jeg der er kommet meget godt gang i bloggene rundt omkring, og en del nye! Især når man tænker på at vi kun lige er i starten af marts, og stadig åbenbart har frostnætter foran os?
  Den mørke Paeonia delavayi gør netop som du beskriver, den laver nye skud der måske får et par år, og så nye igen. min fornyedede sig totalt sidste år, og blev alligevel større end nogensinde.

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Tak for det, ja tiden går, og vi bliver ældre, det er straks værre.
   Du har ret i, at der er ved at være godt gang i bloggene, det er rigtig godt. Ja vi skal have frost i nat.
   Ja den delavayi er da en spændende plante, sjovt at se, hvordan min opfører sig i år.
   Tak i lige måde

   Slet
 8. Tillykke med de seks år. Der sker ikke det fjerneste ved, at man holder fri et par dage og laver noget andet �� Måske er der lidt færre sidevisninger, men det indhenter man jo næste gang, man skriver.
  Kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Karen
   Nej det har du nok ret i, men du er nu også selv flittig med at blogge. Ja det skal nok blive indhentet.
   Kh Lisbeth

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Tillykke med 6 årsdagen og de år jeg har været med har du bestemt været meget flittig. Vi er i den grad blevet forkælet med næsten daglige indlæg så at du trapper lidt ned bliver hårdt men helt forståeligt og inden vi får set os om så står motiverne i kø igen.
  Ja det er nogle kolde dage vi har gang i så de fine sommerbilleder luner da gevaldigt :-)
  De aktuelle billeder er nok kølige men de små forårsbebudere af forskellige slags minder os om at vi går lunere vinde imøde.
  Godt at høre at du har gødet roserne for så er jeg da ikke helt forkert på den. Jeg gav mine i søndags.
  Krukken er bare så fin med dens patina og de små smukke violer.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak for det, ja jeg har jo lavet mange indlæg, så må du gå lidt tilbage i dem, hvis du savner det. Lur mig, det varer nok ikke længe før motiverne står i kø, i mellemtiden kan jeg måske lige nå lidt i haven, hvis det ikke er for koldt.
   Gødede du også med naturgødning?
   Ja den krukke er blevet rigtig fin med årene.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
  2. Ja det var sådan noget tørret/pulveriséret noget og det lugtede stadig ret naturligt :-) Om det er det rigtige jeg har brugt ved jeg ikke jeg er jo ikke så erfaren ud i rose dyrkning endnu.

   Slet
  3. Mit ligner piller til hund kat eller gris, der står naturgødning på, det lugter ret fælt, købt ve Jem og fix.

   Slet
 10. Tillykke med de 6 år, som tiden dog flyver. Du har om nogen sørget for at der var læsestof til de haveinteresserede gennem de sidste mange vintre, så slap du bare af, eller rettere - nyd at komme ud i haven og lave noget mere - hvis det vel at mærke blive lidt lunere i vejret.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Ulla
   Ja jeg har gjort, hvad jeg kunne for at underholde, så jeg tager lige en slapper og noget havearbejde :) hvis det ikke er for koldt. I morgen tror jeg, at jeg springer over.
   Knus

   Slet
 11. Hej Lisbeth
  Stort tillykke med de 6 år, som tiden dog flyver afsted når man er i godt selskab ;)
  Ja det er ikke let at finde nye motiver i denne kulde, så tag du bare en slapper fra bloggen og brug krudtet i haven. Du har allerede mange fine påskeklokker i blomst, her går det lidt langsomt, det er kun de samme der blomstrer.
  Jeg tror du har fået lige så meget sne som vi har ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Heidi
   Ja det er utroligt som tiden går, og vi bliver ældre :(
   Nej der sker noget og alligevel ikke så meget, så det er svært at finde motiverne. Jeg går i haven i stedet, hvis jeg kan holde varmen. Der er flere påskeklokker på vej i blomst, men indtil videre er det de samme, jeg viser, de andre skal springe lidt mere ud.
   Ja en gevaldig masse sne, vi synes, det er en passende mængde :)
   Knus

   Slet
 12. Tillykke med de 6 år. Hvor er jeg glad for fortsat at kunne følge dig. lige nu har jeg det som dig at blogindlæg må der komme lidt færre af da haven skal gøres klar og vinteren skal ryddes væk. Her laver jeg også min hovedopgave på min master smatidig med fuldtidsarbejde - ja så må der prioriteres. På lørdag er der dog årets besøg nede hos Spiren. Smukke Påskeklokker du viser. De meget mørke er særlig fine og står godt hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anne
   Jeg er glad for, at du følger med, selvom du ikke altid har tid til at kommentere. Du har nok at se til med fuldtidsarbejde, have og ikke mindst hovedopgave på din master.
   God fornøjelse med besøget hos Spiren. Jeg er glad for mine mørke påskeklokker.

   Slet
 13. Goodmorning Lisbeth. Congratiulations with your 6th bloganniversary. It's great to see and reed your blog. You helpt me trough wintertime with your lovely gardenphoto's. Overhere it's still to cold to work in the garden. But better time's will come soon.
  Have a wonderful day.
  Rosehugs Marijke

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Marijke
   I am glad to hear that you like my blog and that I can help you trough wintertime. I hope it will soon be spring both our places so we again ca enjoy our roses.
   Same to you
   Rosehugs

   Slet
 14. Tillykke med blogfødselsdagen, det er imponerende hvor mange indlæg du har skrevet på de 6 år. Jeg er helt enig med alle ovenfor, at du fortjent tager en slapper ift blogindlæg og bruger tiden i haven i stedet for. Godt med reminderen med gødning af roser, den sidste uges sygdom har gjort, at jeg har glemt alt om det. Og ja det lugter fælt, første gang jeg brugte det, spredte jeg det uden handsker, det GØR jeg ALDRIG igen :-). HaHA. God dag til dig. Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Mette
   Jeg vil tage en lille slapper i hvert fald i dag,og vil gå en tur i haven et par timer.
   Det er nok ikke en god idé at gøde uden handsker, så lærte du det :)
   Også god dag til dig
   Kh Lisbeth

   Slet
 15. Stort tillykke med de 6 år på bloggen. Ja, som andre skriver - tiden flyver afsted. Jeg tror faktisk, at jeg har fulgt dig lige fra starten:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak skal du have, ja det går stærkt og vi bliver ældre. Har du virkelig fulgt mig fra starten, det er jeg da glad for at høre :)

   Slet
 16. Jeg er nu ikke meget for, at du vil skære ned på indlæg - jeg har brug for mine Høneballevitaminer hver dag ;-) Til gengæld er det imponerende, du har holdt skruen i vandet i 6 år - stort tillykke med fødselsdagen! Tænk der er kun 2 måneder til maj, og til det syn du viser - der skal godt nok ske noget fra nu! Heldigvis vil det snart give dig masser af materiale til mange indlæg, så måske går det ikke så galt, at du lige drosler lidt ned i kort tid.....

  SvarSlet
 17. Hej Aase
  Med det energiboost du lige har givet mig, er jeg nok også hurtigt med igen. Tak for dine søde ord og lykønskningen. Ja 6 år er lang tid, men det føles ikke som så længe. Det varer ikke længe, inden der kommer masser at vise, så er jeg klar igen.

  SvarSlet
 18. Til lykke med jubilæet. Bare du nu kan styre klikfingeren, hvis du får for god tid ved at skære ned på antallet af indlæg😊 I dag ville dine helleborus ligge henad jorden på dine billeder. Det er nok ved at være på tide at fjerne bladene. Flere steder ligger de nærmest som et fast, sammenhængende lag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Marie
   Det var da også meget forlangt at jeg skal styre min klikfinger, når jeg nu har tid til overs :)
   Mine helleborus bøjede hovedet let, men de har rejst sig igen, det forstår jeg ikke, for hvor er det koldt og blæsende. Jeg fjerner bladene efterhånden, som jeg ser de er grimme.

   Slet
 19. Tillykke med blogfødselsdagen. Imponerende, at du har skrevet næsten hver dag.
  Det har jeg for længst opgivet at gøre. Det er bare ikke altid der er noget at skrive om og andre gange når jeg det ikke.
  Så smider jeg et par billeder i et nyt indlæg og gemmer det...og skriver så indlægget, når jeg har tiden til det.
  Det betyder at jeg nogle gange har "stof" til 3-4 indlæg, men sådan er det altså bare. Det har jeg lært at leve med.
  Her har jeg slet ikke påbegyndt noget som helst i haven endnu. Det er simpelthen for koldt . Jeg GIDER bare ikke.
  Til gengæld er jeg jo så i fuld gang med mine frølinger, så lidt får jeg da lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Esther
   Jeg kan godt forstå, du har opgivet at blogge hver dag, det gjorde du en gang, men da havde du ikke så meget havearbejde som nu.
   Ja det er for koldt at gå i haven endnu, jeg har heller ikke været meget ude i dag.
   Ja du har rigtig gang i frølingerne, heldigt at du er god til det, det er jeg ikke.

   Slet
 20. Kære fru Høneballe:-))))
  Kæmpe stort TILLYKKE med de 6 år, og 1000 tak for at dele af dit overskud og glæde ved det hele. En fornøjelse at opleve dit univers. Du kan godt bevilliges et par fridage om ugen-men altså heller ikke meget mere, spøg til side du gør det godt, og jeg er glad for at jeg opdagede dig tilbage i 13.
  Ha en skøn skøn aften
  Krammer fra fru Nielsen i nr 73, hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære fru Nielsen :)
   og tak for dine søde ord, det glædede mig meget, jeg trængte til lidt opmuntring, det kunne du heldigvis give mig. Samtidig bevilliger du mig et par fridage, det er jeg også glad for :) Jeg husker godt, da du så småt begyndte at kommentere hos mig, jeg husker også billedet af dig fra den gang :) tænk at det nu er 4 år siden.
   Også skøn aften til dig
   Krammer fra fru Høneballe i nr. 15.

   Slet
 21. Jeg har kun kendt din blog i kort tid, et par måneder højst, i løbet af den tid har jeg allerede vænnet mig til næsten dagligt at følge med i din have. Det vil jeg savne. Det er nemlig en god blog, du har, og som du ved, er jeg blevet inspireret til nogle nye planter til min have. I morgen vil jeg f. eks så prydgræs Frosted .Explosion. Nyd dine dage i haven, jeg forstår slet ikke, hvordan du også har fået tid til at blogge.
  Forårshilsner, i morgen skulle det blive plusgrader.
  Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Ja du har ikke været med så længe, men rart at høre at du følger med i min have. Jeg kommer såmænd snart igen, det bliver nok til 3 gange om ugen, så er der vel ved at komme flere motiver igen. Godt at du får lidt inspiration, det har jeg også fået på andre blogge. Det er derfor jeg ikke sår noget, dels er jeg ikke god til at få succes, dels har jeg ikke tid, fordi jeg har haven og bloggen og en gruppe på facebook, så jeg kan nok få tiden til at gå.
   Dejligt hvis vi får lidt lunere vejr de næste dage, det glæder jeg mig til.
   Lisbeth

   Slet
 22. Kære Lisbeth, 6 år, det er sgu meget flot i en digital tid, og du bliver jo ved. Kan læse du gøder roserne nu, jeg havde indtryk af at jeg skulle gøre det i slut marts, men det var nok dengang vintrene var koldere. God dag derude i din skønne have, hvor foråret da har holdt sit indtog.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henrik
   Ja er det ikke helt godt gået, selvfølgelig bliver jeg ved, det hjælper at få et skulderklap, så kan jeg lidt igen :) Jeg har kun gødet med naturgødning nu, NPK kommer ud sidst i marts. Det er nemlig rigtigt, at dengang var vintrene koldere.
   Også god dag til dig, jeg håber på mildere vinde i dag.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 23. Tillykke med blogfødselsdagen. Godt gået! Jeg er jo blevet afhængig af dine billeder, så hvis du skærer ned, er jeg bange for, at jeg får abstinenser.😉

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Elna
   og tak for dine søde ord,jeg skal nok snart komme i gang igen, så du ikke får abstinenser :)
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 24. Kære Lisbeth
  Tillykke med blog fødselsdagen.
  Med den energi og de smukke billeder du har leveret i 6 år så må man da sige at du godt kan holde 1 fridag ind i mellem. Selv om det har været koldt og vinter så har du alligevel leveret blogindlæg som vi har siddet og hygget os med inde i varmen.
  Jeg har siden jeg begyndt at blogge fulgt din blog og hvor har det været lærerigt. Jeg har lært både om Blomster og fugle og hvor mange smukke roser og Rhodoer der findes. Du har i den grad været med til at give mig den viden jeg har i dag og en hel del af de planter der står i min have kommer også ovre fra dig.
  Det tager tid at blogge og kommenterer hos os alle sammen, det skal man ikke glemme og her i foråret hvor der er en del at gøre i haven så kan den tid ind i mellem bare ikke slå til. Og når man nu har en Have/ park som din og ikke beskæftiger 3-4 gartnere så er det imponerende at i kan holde det så flot som i gør dig og Bent.
  Jeg er i øvrigt nysgerrig på hvordan det går med pergolaplanerne :o)

  Stort Knus fra Mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det kære Linda
   Hvor er du sød, ja jeg har gjort, hvad jeg kunne for at underholde her i vinteren, nu tager jeg så lige en slapper, men den bliver nok ikke lang. I dag er det meget diset, jeg havde ellers håbet på solskin, så jeg kunne levere lidt Høneballevitaminer, vi får se. Næ haven må nøjes med Bent og mig, der er ikke plads eller råd til 3-4 gartnere :)
   Det går lidt langsomt med pergolaplanerne, det skal være de helt rigtige roser, jeg vælger :) men mon ikke du hører lidt mere næste søndag.
   Stort knus til dig.

   Slet
 25. Til lykke med blogfødselsdagen, Lisbeth! (Selv om det må være med et par dages forsinkelse). Jeg kan sandelig godt forstå du trænger til at springe en blogdag over engang imellem. Og jeg sætter pris på at du vil bruge noget af din tid på at planlægge pergolaen, for den glæder jeg mig til at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Nana
   Det er ok, du er forsinket, så får jeg stadig lidt kommentarer :) Ja motiverne står ikke ligefrem i kø lige nu med mindre man vil vise det samme hver dag. Jeg er i fuld gang med at planlægge pergolaen :)

   Slet
 26. Hej Lisbeth!
  Åren går fort, ligger några månader efter dig. I april 2011 gjorde jag mitt första inlägg på trädgårdsbloggen, men hade bloggat om pyssel innan dess. Alltid intressant att läsa dina inlägg, och lärorikt. Fantastisk färg på dina Helleborus, mörka skönheter.
  Önskar dig många många fler bloggår.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Ja det gør de, ja men så er vi jo begyndt at haveblogge næsten samtidig. Ja de er fine de mørke Helleborus, heldigvis har jeg også lyse, det kan være de kan blande sig lidt.
   Også mange flere bloggår til dig.
   Tak i lige måde.

   Slet
 27. Hej Lisbeth!

  Din R. calophytum ser så välmående ut. Här lever den på gränsen till sin härdighet och jag håller tummarna för att den får behålla sina blad i år då vi haft en väldigt mild vinter.

  Kallt är det och snötäcke har vi fått, bra för vattnets del men nu börjar det bli sent för våren. Jag var ute och klippte ner en stor Clematis idag men attans så kallt det blev.

  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunilla
   Ja R. calophytum har det vældigt, nu er den lige blevet flyttet, håber den kan lide det. Håber din har klaret vinteren, men mon ikke vinteren har jo været mild både hos dig og os.
   Her har det været mildt i dag til en forandring, så jeg har været en del i haven.
   Kram

   Slet
 28. Kære Lisbeth Sikke mange skønne iris og krokus, en god vitaminbombe, dejligt. Hvor er jeg glad for at krukken er blevet så smukt patineret, hvor skøn den ser ud med hornvioler i. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Ja det er dejligt, når det hele begynder at blomstre. Jeg håbede, at du så krukken, den er nemlig blevet rigtig smuk.
   Knus Lisbeth

   Slet
 29. Hej Lisbeth.
  Tillykke med jubilæet.
  Ja, sikke tiden går. Jeg måtte lige se efter. Jeg kunne fejre 5 års jubilæum i januar, men det har jeg slet ikke tænkt over. Det er jo ellers halvrundt. Vildt hvor stor udvikling både have og blog har haft i løbet af årene. Det gælder for os begge to. Det var ikke mange billeder du lagde op i starten, og sørme ikke mange kommentarer du fik. En dejlig udvikling.
  Jeg synes bloggen først og fremmest skal drives af lyst, ikke af pligt. Der er også et liv ved siden af. Det er jo det man skriver om, ikke. Om man så skriver hver dag, eller en gang om måneden, det må jo være op til en selv. Det kommer jo an på hvor meget andet, der også fylder i ens liv.
  Knus og god weekend.
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Malene
   Ja det er da snart længe siden, jeg skrev første gang hos dig, det husker jeg godt. Heldigvis har du fået det noget bedre nu. Der er sket meget både på bloggen og i haven og med os selv. Nej jeg har kæmpet hårdt for kommentarerne :)
   Ja men jeg har da også lysten til bloggen, men nogle gange mangler motivationen, når der er for længe mellem solstrålerne. Jeg synes, det er en god idé at bruge arkivet om vinteren, for mange får ikke set med om sommeren, så er der jo travlhed i egen have.
   Knus og i lige måde.

   Slet