mandag den 6. marts 2017

En dejlig weekend

som blev tilbragt sammen med min dejlige familie. Vi var en tur på Møn, så vi var langt hjemme fra.
Det var vores julegave fra sidste år. Vi tog en tur sammen hele familien i stedet for at give hinanden julegaver. En idé som kan anbefales.
Vi var selvfølgelig en tur ved Møns Klint, heldigvis var vejret rimeligt omend lidt koldt.

 Der er smukt ved Møns Klint
 vi fotograferede alle en hel del
Alle tre sønner var en tur helt nede ved havet, det tog ca. ½ time, og det var hårdt at komme op igen. Imens stod vi andre og ventede på dem, det var en kold fornøjelse.
her er familien samlet.
 Sidst på eftermiddagen var vi en tur i Nyord
hvor vi bl.a. var inde i den fine lille kirke.
Sådan en weekend går hurtigt, klokken 10 søndag forlod vi hotellet Residens Møen. På hjemvejen var vi en tur forbi Casa Rosen for at besøge Linda Irving
 desværre regnede det rigtig meget, så det blev ikke til så mange billeder. Her ser I os ved  drivhuset i Lindas nye have.
 her er orangeriet, som er flot pyntet op med grene og blomster. Til højre rosenbuerne med Mme Alfred Carriére
 Jeg havde lidt planter med til Lindas nye have, så der skulle forklares lidt om, hvad det var for nogle.
 Vi trak hurtigt indenfor på grund af regnen
 Linda bød på kaffe, chokolade og slik :) det var hyggeligt med en lille snak
inden Linda skulle til fødselsdag kl. 13
Hjemme i haven igen
R. Daurilut viser mere farve nu
R. February Dawn blomstrer stadig flot
og den ene Amaryllis/Ridderstjerne var sprunget ud, det er et løg fra sidste år. Til jul satte jeg den ind i et mørkt skab og lod den stå indtil først i februar. Derefter kom den ind i den varme stue i vindueskarmen, efter kort tid begyndte en knop at skyde op.
Til slut Arthur som nu er blevet en stor dreng på 3 år.
Rigtig god mandag aften


28 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en tur sammen hele familien. Vi har efterhånden fået en tradition med at tage i sommerhus i Kristihimmelfartsferien, det er så de voksnes fødselsdagsgaver. Der er skønt ved Møns`s klint, vi var der for nogle år siden sammen med vores havekreds.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det var herligt med familieturen. Ja Kristihimmelfartsferien er nok et bedre tidspunkt for et ophold i sommerhus. Dette her var selvfølgelig også de voksnes julegaver. Det var rigtig dejligt ved Møns Klint omend lidt koldt.

   Slet
 2. Hej Lisbeth
  Hvor ser det dejligt ud. Møn er er af de steder i Danmark hvor jeg aldrig har været. Kan se at det da godt kunne friste.
  Besøget hos Linda ser også rigtig hyggeligt ud men på denne tid af året kan vi jo ikke stille for stor forventninger til vejret så godt at I kunne trække indenfor og det ser da ud til at der var havekig til chokoladen.
  Tænker at det nok også var godt at komme hjem i haven igen og nyde synet af blomstrende planter. February Dawn er jo stadig smuk men det er din amaryllis også.
  Hold da op hvor 3 år går hurtigt og de børn bliver store.
  Ha en rigtig god aften med sidste afsnit af Badehotellet
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det var også dejlig, I må prøve en gang at tage en tur til Møn, helst på en dag hvor det er lidt varmere.
   Det var hyggeligt at besøge Linda trods regnen. Ja vi kunne også kigge ud i haven hen over chokoladen :)
   Det var bestemt skønt at komme hjem igen i sin egen seng og kigge til planterne i dag.
   Ja Arthur er blevet en stor dreng, han snakker og synger uafbrudt, undtagen når han sover :) men sød er han.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 3. Vi var også på Møn i lørdags :-) Vi var på Ulvshale Strand, og der er også dejligt. Det er da alletiders idé at lave en familietur i stedet for julegaver! Den kunne jeg godt finde på at abe efter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Det var da sjovt - vi kørte forbi der, men vidste ikke, at I var der :) Ja det er nemlig en god idé - vi ønsker os alligevel ikke rigtigt noget. Du er velkommen til at abe efter, det gør jeg efter min kusine :)

   Slet
 4. Hej Lisbeth

  alletiders med en tur udenø´s og Mønsklint er jo imponerende, godt at få dem set før de sidste skrider i havet!
  Og besøg hos Linda, ja det var jo adviseret - ærgerligt med vejret, men det så rigtig hyggeligt ud!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja fra en ø til en anden ø, og vi fik set noget nyt og spændende.
   Ja det var også hyggeligt hos Linda, og hvad kan man forvente på denne årstid, i hvert fald ikke godt vejr.
   Tak i lige måde

   Slet
 5. Hej Lisbeth!
  Vad härligt att se de fina bilderna från Möns klint vid den här årstiden. Vi i vår familj var där i somras och det var så vackert. Innan vårt besök i somras visste jag inte att de fanns och det känns lite hemskt att erkänna. Jag var dock inte ensam. Det var många av mina vänner som blev förvånade. Tänk så mycket vackert det finns. Det är gott, och en kopp kaffe med goda vänner är också gott :)
  Allt väl!
  Anna-Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna-Karin
   Dejligt at du nød mine billeder, det var lidt koldt der, så I har nok nydt det mere i sommer. Det er ikke nemt at kende det hele, jeg kender heller ikke så meget i Sverige. Ja der findes mange vackre steder. Ja kaffen gjorde også godt.
   Alt vel til dig med
   Lisbeth

   Slet
 6. Velkommen hjem fru Høneballe:-))))) hvor lyder det som en skøn skøn weekend, og en fantastisk ide at give julegaver på den måde, sidder og tænker om det går an at abe efter, vil høre om de unge er med på den....
  Lækre billeder fra klinten. Herligt billede af du og Linda, smiler stort tilbage til jer:O)) men pokkers t vejr i søndags.
  Du afslutter indlægget på bedste vis <3
  Ha en god aften
  Knus og krammer fra fru Nielsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det fru Nielsen :)))
   Det var en dejlig og hyggelig weekend. Idéen med at give julegaver på denne måde er rigtig god, vi får hyggelige dag sammen og nyder hinandens selskab mere intenst. Du må prøve, om du kan lokke dem med på den, de køber alligevel selv det, de ønsker sig, og så ønsker de sig ikke noget.
   Tak skal du have, der var to billeder af Linda og mig, jeg var nødt til at tage det storsmilende, på det andet var vi for alvorlige :) Det var ærgerligt med vejret ja.
   Tak skal du have - god aften til dig med.
   Knus og krammer fra fru Høneballe.

   Slet
 7. Flotte bilder! Hyggelig med familietur i steden for julegaver. Nydelig rhodoblomstring!

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit
   Ja det var hyggeligt med en familietur.
   Klem

   Slet
 8. Hvor dejligt med sådan en familieweekend, det kan man leve hjøjt på i lang tid bagefter. Tak for billederne fra Møns Klint, der har jeg aldrig været, men der ser utroligt smukt ud.
  Så fint at I fik lejlighed til at besøge Linda, det er jo faktisk sjældent at vi bloggere bevæger os til Sjælland.
  Der er smukt i din pavillon lige nu :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det var dejligt at se og hygge med både små og store. Der var smukt men koldt ved Møns Klint, men jeg kan anbefale et besøg der en sommerdag. Nej vi bloggere fra den anden side af vandet, kommer ikke så tit til Sjælland.
   Tak ja der står nogle dejlige planter derude, men ellers roder det :)
   Knus

   Slet
 9. Kære Lisbeth
  Skønne billeder fra jeres tur til Møn - der er ganske rigtigt dejligt, specielt om sommeren. Jeg har også besøgt kirken på Nyord engang for længe siden :) Det er altså en superide med den fælles voksenjulegave - det er værd at overveje også her :) Hvor ser det bare hyggeligt ud hos Linda - trods det elendige vejr, storsmiler I da - herligt billede af jer :) Du har nok nydt at komme hjem til egen have og eget hus i dag - spændende med R. Daurilut - de lover frostgrader de næste dage, men mon ikke I slipper billigere end os? Søde, kære Arthur :)
  Fortsat god aften her oven på sidste del af Badehotellet - det bliver lidt tomt uden om mandagen!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda
   Ja der er sikkert dejligt om sommeren, det var der også nu, men lidt koldt. Det er en fin lille kirke i Nyord. Jeg tror, mange godt kan bruge den idé med voksenjulegave. Det var synd, det regnede hos Linda, men det må vi tage med. Ja jeg nød at komme hjem til os selv igen. Jo jeg satser på, at vi slipper lidt billigere, hvad frost angår, men de lover frost hos os også. Ja Arthur er stadig sød :)
   Det bliver lidt tomt uden Badehotellet, men vi ved, der kommer nye afsnit, så det går nok.
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Hej Lisbeth, hvor er det nogle fantastiske billeder i har fået taget på klinten. Og når nu det skulle regne så var det da bedre at det var den dag i skulle hjem. 1000 tak for alle de fine planter :o) jeg har plantet Summersong i dag i lækker rosenjord og irisknoldende er også komme I/på jorden efter alle foreskrifter.
  Tak for hyggeligt besøg, det var synd der ikke var mere tid, men vi nåede da lige alligevel at få snakket lidt og vi ses jo igen snart. Super gode billeder Bent har fået taget :o) jeg fik slet ikke taget nogel havde ellers drømt om at tage et med Bent og dig i Orangeriet. Det må blive en anden gang.
  Jeg kan forestille mig de to små sorte var glade da i kom hjem :o)
  Skøn billede af charmetrolden til sidst.
  Knus til jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Tak for det, ja du har ret, der havde da slet ikke været noget ved Møns Klint, hvis det havde regnet. Men derfor måtte det nu godt have været tørvejr, da vi skulle se din have. Fint du har fået plantet, det skal nok blive godt.
   Selv tak fordi du ville se os trods dit travle program. Selvfølgelig kunne vi have snakket meget mere, men ja vi ses snart igen. Ja Bent fik taget flere billeder end jeg havde regnet med.
   Ja du kan tro, de små sorte var glade for at få os hjem igen.
   Knus til dig fra os.

   Slet
 11. Præcis samme tur tog vi med vores to børn for mange år siden, før der kom børnebørn ind i billedet. Jeg husker både den flotte natur og de maaange trin. Det har give t bonus, at du valgte at sætte din tidlige rhododendron indenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja det er et dejligt sted, men trapperne undlod jeg, du var nok også noget yngre, da I var på turen. Jeg var aldrig kommet op igen.
   Vi har haft rigtig meget glæde af at sætte rhodoen ind i pavillionen, selvom jeg jo ikke kan sidde derude og nyde den uden at fryse :)

   Slet
 12. Det lyder til, I har haft en rigtig dejlig weekend. Sådan en weekend kan man leve højt på i lang tid. Det er også altid godt at komme uden for matriklen og opleve den dejlige natur, man finder så mange steder. Det er skønne billeder fra Møns Klint.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna
   Det havde vi også, dejligt at være sammen for en stund, så vi nød det. Ja der findes mange skønne steder i Danmark, Møns Klint er en af dem.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 13. Hej Lisbeth!

  Ni ser ut att ha haft en mycket trevlig helg med hela familjen samlad. Ett gott initiativ att få vara tillsammans med dem som betyder så mycket.

  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunilla
   Ja det var en skøn weekend og en god måde at være sammen med familien på.
   Kram

   Slet
 14. Hej Lisbeth
  Genialt at give en god weekend med masser af godt samvær og hygge i gave. Det er jo med at nyde ungdommen, især når de flyver så langt fra reden som vores har gjort ;)
  Trist med regn da i skulle besøge Linda, men godt i kunne hygge og trøste lidt med chokolade ;)
  Ferien i uge 26 er faldet på plads ;), venter dog lige lidt med at bestemme hvilke dage vi kommer til Samsø.
  Hold nu helt op hvor er Arthur blevet en stor dreng ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Ja det var en god idé, vi nød hinandens selskab, men tiden gik hurtigt, det kender du sikkert, når i er på besøg hos sønnen.
   Ja det var træls med regn i Slagelse, når vi skulle se Lindas have, men ja chokoladen hjalp på det.
   Det lyder rigtig godt, vi glæder os til at se jer her igen.
   Ja Arthur gror godt, han er sød og underholdende, når han synger Tingelingelater :) og det gør han tit.
   Knus

   Slet