lørdag den 11. marts 2017

En deprimerende dag

Ingen sol hos os i dag, mens mange af jer andre gik rundt og nød sol og fuglesang, var det tåget og koldt her hos os. Solen nåede slet ikke igennem, til aften kom der havgus, deprimerende men det er det, der sker, når man bor på en mindre ø.
men lidt billeder fik jeg da taget, dvs disse er nu fra i går, mens solen skinnedeDet ser jo godt nok ud, nu kommer dem uden solsikken en forskel på i går og i dag
 en lille anemone er dukket frem
også et par primula er i blomst
 Påskeliljerne er tæt på, mon ikke solen kan få dem til at blomstre meget snart, jeg håber at få den at se i morgen
så også disse fine krokus kan springe ud
pæonerne er også ivrige for at komme op.
 i vindueskarmen står to smukke amaryllis i blomst

men jeg er nu stadig deprimeret. Jeg var ved lægen i går på grund af min dårlige fod, han mente, at det var seneskedehindebetændelse, der skal ro til, og jeg skulle til at i gang i haven. Nu må jeg tage det lige så stille, suk. Kryds fingre for at det går hurtigt væk, det gør ikke godt at gå på det. Derfor var det måske meget godt, at vi ikke fik solskin. Jeg har forsøgt at holde mig i ro, men det er godt nok svært.
til slut Bents billede af månen i aftes.
Rigtig god lørdag aften.

45 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth
  Vi fik heller ikke ret meget sol her - den var nærmest væk igen ved middagstid, og så blev det helt anderledes køligt at være ude. Ikke noget at sige til, at du er nedtrykt over det med foden - det er da det mest irriterende tidspunkt at skulle døje med seneskedehindebetændelse, men der er nok ikke andet at gøre end at holde foden i ro. Sikke mange skønne ting, der bare pibler frem og blomstrer hos dig - de dejlige påskeklokker kan man jo ikke andet end elske. Det ser rigtig godt ud på pæonfronten - her kan jeg ikke være med, måske fordi mine er fra sidste efterår, så jeg er nok lidt spændt på, om de overhovedet kommer. Jeg fandt også nogle blå anemoner i dag, og primulaerne har der været gang i et stykke tid - faktisk blomstrer sidstnævnte da på de sjoveste tidspunkter, som f.eks. i december :)
  Superflotte Amaryllis og flot månebillede snuppet af Bent - det må du hilse og fortælle ham :)
  Fortsat god aften!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. - og selvfølgelig rigtig god bedring med foden - alle dine billeder distraherer :) Krydser fingre for et meget kort forløb!
   Knus

   Slet
  2. Kære Linda
   Ja det er ikke sådan at få lov at se solen, det var køligt, når den ikke var fremme, men godt du nåede at se lidt til den. Ja det er meget træls ikke at kunne gå, det er jeg træt af, når jeg nu skulle til rigtig og i gang i haven. Jeg må have tålmodighed og nyde det, der pibler op. De nyplantede er længere om at dukke op, jeg er bare heldig, at jeg fik så store klumper fra Ole der i efteråret. Det er rigtigt, at primulaerne også blomstrede i december, men hos mig har de så holdt pause indtil nu.
   Det skal jeg nok fortælle Bent.
   Ja og tak for god bedring og for at du krydser fingre.
   Knus

   Slet
  3. Nå, det var dem fra Ole - de er godt nok fine og kraftige. Mine er fra Staudestedet, men så kommer de jo nok på et tidspunkt :) Samme her med primulaerne - de er faktisk ret flittige også hen over sommeren.
   Knus til dig, det er så synd for dig!

   Slet
  4. Ja det var dem fra Ole. Det er ikke sikkert, at dem fra Staudestedet blomstrer i år, men de skal nok komme.
   Tak og knus

   Slet
 2. Øv med den fod Lisbeth - det er da rigtig træls, Forstår godt, det og det tågede vejr er deprimerende. Her har det været det mest fantastiske solskin hele dagen - og jeg har knoklet derude. Jeg håber, du snart er god som ny - god og snarlig bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja det er jeg godt nok ked af, og vejret gjorde det ikke bedre. Ja I har været heldige og kunne nyde solen i dag, det er godt, at nogle er heldige. Tak skal du have.

   Slet
 3. Huff da, så trist med din fot! Ikke rette årstiden å skulle sitte stille nå, nei :(
  Ønsker deg god bedring!
  Trøsteklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja det er meget trist, det kunne have været for en måned siden, så havde det ikke været så slemt.
   Tak skal du have og tak for trøsteklem
   Klem

   Slet
 4. Hej Lisbeth
  Ja det er smukkere med sol på. Vi har været heldige idag med solen. Jeg har nu nok kunne holde varmen selv om den forsvandt på et tidspunkt. Pyha det er hårdt at komme igang. Har fået ordnet bedet hvor bla. Påskeklokkerne står. Fik gravet nogle frøplanter op som har fået lov at stå til jeg kunne se farverne. Lavede et opslag i gruppen Havevenner på Fyn og der kom en fra Odense og hentede dem. Så kan pladsen blive brugt til nogle andre.
  Her er flere af primulaerne også i blomst. Kugleprimulaer (lys lilla) vælter op af jorden. Skal lige love for at de har sået sig.
  Sådan en dårlig fod er ikke spor sjov og da det jo nok er en overbelastnings skade så er der nok ikke anden udvej end at forsøge at skåne den. Det er jo det værst tænkelige tidspunk det sker på. Håber at den hurtigt kommer sig. I mellemtiden kan du jo sidde og hvile den og nyde de smukke amaryllis.
  Smukt billede fra Bents hånd.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det er det bestemt, havde jeg bare fået en times sol, ville jeg også have været glad, men tåge, skyer og kold vind hele dagen, det er deprimerende. Jeg kan godt forstå, at du kunne holde varmen, du har været flittigt. Godt at få plads til noget andet.
   Mine kugleprimulaer har jeg desværre mistet, så jeg tager gerne imod nogle, hvis du har for mange :) Vi ses jo snart. Har du i grunden Dorothealiljer?
   Nej det er meget meget træls med den fod, men det går forhåbentlig over meget snart, selvom jeg lige nu tvivler. Jeg har næsten mere ondt, når jeg rejser mig efter at have hvilet den.
   Det siger jeg til Bent.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
  2. Du kan sagten få nogle baby kugleprimulaer. Det ser dog kun ud til at det er den ene farve der er så villig til at så sig. Jep Dorothealiljer har jeg en del af og jeg har selv stjålet dem i et buskads oppe ved Kvickly 😀

   Slet
  3. Det lyder godt, ja så kan jeg ikke tilbyde et bytte med Dorothealiljer :)

   Slet
 5. Hej Lisbeth

  Sikken noget rod med foden - men man heler jo hurtigere om foråret og sommeren, så mon ikke du hurtigt er helt klar igen? Det tror jeg!

  Her havde vi jo solen, det blev en helt fantastisk dag. Og uden vind! her den anden dag var det lige omvendt - men kan ikke tage noget for givet...

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja det er noget værre rod, håber du har ret i, at det heler hurtigere på denne årstid. Jeg har ikke tid til at sidde med benene oppe.
   Jeg har set, at I har haft dejligt solskin og endda uden vind, heldige jer. Jeg må håbe, det bliver lidt bedre i morgen. Nej man kan ikke tage noget for givet, heller ikke selvom DMI har lovet sol.
   Tak i lige måde

   Slet
 6. Her har det været det dejligste forårssolskinsvejr. Men til gengæld har jeg ikke så mange smukke påskeklokker :-)
  God bedring med foden! Jeg tror altså du skal lytte til lægen og holde dig i ro (men det ved du selvfølgelig godt ;-)).
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Ja der var I også heldige, ha nej men det kan du nok få :)
   Tak for det. Lægen sagde faktisk ikke, at jeg skulle holde mig i ro, men det kommer lige af sig selv.
   Kh Lisbeth

   Slet
 7. Kære Lisbeth
  Det er da godt nok et meget dårligt tidpunkt den fod den ter sig. Nu må vi tro på at det passer som Karsten skriver at man heler bedre i foråret.
  Det er nogle skønne billeder du har fået taget i går i solen og din Amaryllis er da helt vidunderlig :o)
  Så det er op med benet og se noget tv 2, og så krydser jeg fingre for at det hjælper du holder den i ro.
  Stort Knus og god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja du kan tro, jeg er træt af det, men det er du nok ikke i tvivl om. Ja lad os tro på, at Karsten har ret.
   Jeg har set rosenprogrammet, jeg må finde noget andet at trøste mig med.
   Tak skal du have
   Stort knus tilbage

   Slet
 8. Øv da med den fod...håber det hurtigt går væk igen, så du kan komme i haven. Fantastisk måneskins billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rita
   Ja det er rigtig træls, sagt på godt jysk.
   Tak for det, det siger jeg til Bent.

   Slet
 9. Hej Lisbeth!
  Vi fick också njuta av en varm solskensdag, kändes som våren kom och knackade på, hoppas den stannar kvar. Håller tummarna att din fot blir bra så du kan vara ute i trädgården.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Dejligt at I fik en solskinsdag, våren er på vej heldigvis ingen tvivl om det.
   Tak for gode ønsker.
   Ha en fin søndag.

   Slet
 10. hej Lisbeth
  rigtig god bedring.. du må håbe på sol og ud og sidde i din dejlige have med foden oppe :)
  kh
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Tak skal du have, det er vist tidligt nok at sidde med foden oppe i haven, men solen stod i det mindste op her i dag :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 11. Hej Lisbeth

  Giver dig ret i at solskinnet får forårs blomsterne til at se ekstra smukke og fristende ud. Vi trænger vist alle til solens stråler i stedet for alt det grå. Det hjælper dog altid med dine dejlige blomsterbilleder :-).
  Jeg bed mærke i at du længere oppe i kommentarerne skriver at du nærmest har mere ondt efter hvile. Det er et af kendetegnene for hælspore (ofte et spørgsmål om en irriteret og derfor hævet sene). Hvis det er tilfældet kan man oftest træne den væk. Jeg havde det selv i 1 1/2 år, det forsvandt først da jeg fik nogle øvelser hos en speciallæge. De var ganske lette, noget med at stå på et trappetrin. Så forsvandt smerterne efter få uger. Hvis du tror det kan være noget for dig, vil jeg gerne se om jeg kan finde sedlen med øvelser. Under alle omstændigheder ønsker jeg dig god bedring.

  Mvh. Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Ja sol gør underværker, når alting synes gråt og trist. Jeg fik da at se, den stod op i dag, men nu er den væk igen, men det hjalp lidt :)
   Det er ikke en hælspore, for smerten sidder ovenpå anklen, det gør ikke ondt at træde ned på foden, men når jeg har siddet med foden oppe og går igen, gør det ond, når jeg løfter foden, og det knitrer i den, det er typisk for seneskedebetændelse. Men tak for dit tilbud og tak for gode ønsker. Det var dejligt med en kommentar fra dig, så ved jeg, at du stadig læser med :)
   Kh Lisbeth

   Slet
  2. Jeg læser altid med :-)! Kommentarer er bare sjældne når jeg har for meget at se til...

   Slet
  3. Det forstår jeg godt, man kan heller ikke kommentere hver gang :)

   Slet
 12. God morgen Lisbeth
  Hvor er det træls med den fod:( rigtig god bedring med den. Jeg håber med dig at den snart er i bedring.
  Flot månebillede.
  Og det er spændende at se pergolaen sat lidt op, det er altså lettere at se det hele for sig, og tænk du får plads til 11 nye roser:-)))
  Tak for din dejlige morgentur til Berthels bakke over Langemark, der er så meget frihed i at se de vidder.
  Hvor er amarylisserne smukke.
  Her havde vi også det mest fantastiske vejr i går, og jeg så endelig de krokus åbne sig jeg lagde i efteråret åbne sig.
  Lige nu sidder jeg og kan se den smukkeste røde himmel, fuldstændig betagende.
  Ha en rigtig god dag, og endnu engang god bedring med foden
  Krammer Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen Anette
   Ja rigtig træls, tak for det - jeg håber, at det snart går over.
   Jeg glæder mig til, at pergolaen bliver sat op, så er det lidt nemmere at overskue. Jeg er bare heldig med 11 nye roser :)
   Ja den morgen var det en smuk tur til Bertels bakke, jeg nyder også turen, men også den må jeg springe over, så Bent må klare alle ture nu, det er træls, for jeg vil jo gerne.
   Jeg er heldig med mine fine amaryllis, de kan da trøste lidt. Dejligt at vide at solen skinnede hos jer i går. Her var også en smuk morgenhimmel, da jeg stod op, desværre er solen allerede væk igen, men jeg så da himlen :)
   Også god dag til dig, tak for det.
   Krammer Lisbeth

   Slet
 13. Øv Lisbeth, både pga. den manglende sol men allermest pga. den dårlige fod. Jeg kan godt forstå, at du er utålmodig efter at komme ud i haven. Rigtig god bedring og jeg håber, at foden snart er frisk igen, så du kan komme i gang igen ude i haven. Så dejlige forårsbilleder du viser fra haven, og hvor er amaryliserne flotte. God søndag til dig. Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Ja det var en øv dag i går både af den ene og den anden grund. I dag så jeg solen stå op, det hjalp lidt, selvom den allerede er væk igen. Tak for dine gode ønsker og god søndag til dig med.
   Kh Lisbeth

   Slet
 14. Hej Lisbeth!

  Jag hoppas att jag förstår det hela korrekt, du har foten. Så himla tråkigt för den här tiden på året måste både fötter och händer och allt annat fungera. Jag hoppas att det är något snabbt övergående som inte hindrar det du helt vill göra just nu. Krya på dig!

  Underbara vårbilder från trädgården!

  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunilla
   Du har forstået det hela korrekt, det er den venstre fod, jeg har ondt i. Det er et meget irriterende tidspunkt at få ondt på, jeg vil i haven :) Tak for gode ønsker.
   Kram

   Slet
 15. Hej Lisbeth
  For søren hvor er det trættende med en fod der smerter når du næsten bare tænker på at gå en lille smule i haven. Men ro er godt og håber virkelig med et par dage at du er på højkant igen. Sender solskin til dig og din have klarer nok lidt mindre flid. Stort knus og mange ønsker om god bedring til dig. Hils Bent og få ham til at huske du skal hvile foden.(Hilsen sygeplejersken)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det er meget trættende. Jeg er gået i gang med en god bog, det holder mig lidt fra haven, men en tur rundt og tage billeder må jeg tage. Tak for din søde hilsen, Bent passer godt på mig, og går med hunde tre gange om dagen. Jeg skal hilse fra ham.
   Knus

   Slet
 16. Hej Lisbeth. Nej hvor er det trælst med din fod. Jeg håber ikke, at du har alt for ondt, det er nok meget vigtigt,at du tager den med ro, så det kan gå hurtigt over. Jeg håber i hvert fald, at du snart er "i orden" igen, så du kan få noget lavet i din flotte have. Vi er i København hos svigermor og jeg glæder mig til at komme hjem til haven, selvom det er rigtig hyggeligt at være her på besøg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja det er meget træls. Det gør kun ondt, når jeg løfter foden, så det kommer helt af sig selv at tage den med ro. Man glæder sig altid til at komme hjem til haven igen, selvom man har haft det nok så hyggeligt.
   God tur hjem og tak for din hilsen.

   Slet
 17. Det er da noget skidt med den for og tågen - og så på samme dag øv! Jeg håber at din fod hurtigt kommer sig så du kan give den gas i haven - måske købe dig en ny god havesko som støttergodt..
  Forårsblomsterne holder sig ikke tilbage hos dig, det ser altsammen dejligt ud! Heldigvis kan du gå lidt ud og nyde haven og tage nogle billeder:-)
  Her holdt solen sig væk indtil leg gik ind for en time siden - det har været koldt idag, men jeg kunne holde varmen ved at køre jord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det var noget skidt med foden, ja det er det stadig, heldigvis er tågen væk, det hjælper lidt. Jeg har lige købt gode såler til sko og støvler, det hjælper lidt.
   Ja her er gang i den, forårsblomsterne har travlt, lidt mere sol og de vil blomstre. Ja jeg lister lige så stille rundt med kameraet :)
   Der har været en kold vind i dag, men solen kom frem ved 14.30 tiden, det hjælper på humøret. Jeg får jo desværre ikke så meget motion for tiden.

   Slet
 18. Ja, ikke alle dage er "solskinsdage" , heller ikke med helbredet, det er virkelig irriterende når nu forårssæsonen står for døren. Håber du i løbet af nogle dages ro igen kan gå en lille smule på den og så trappe op derfra, men ro er nok vigtigt i starten.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Nej det må man sande, ja på en måde var det jo godt nok, at det var tåget i lørdags, så virkede det ikke så tillokkende at gå ud, men alligevel ærgerligt, når andre havde solskin. Jeg prøver at tage den med ro, men hvor er det svært.
   Knus

   Slet
 19. Goodmorning dear Lisbeth,
  I wish you that your foot will soon be healed.
  Have a wonderful day.

  SvarSlet
  Svar
  1. Goodmorning Marijke
   Thank you very much.
   Same to you

   Slet