søndag den 7. september 2014

Roser med og uden regndråber

Det har regnet, hele 2 mm blev det til i nat, det er gråt og trist, men heldigvis stille vejr, vi får nok ikke mere regn i dag. I dette indlæg får I blot lidt rosenbilleder uden tekst.

i regn
og solskintil slut i solskin fra i går
Det er sneglevejr, nogen steder mere end andre.
Fortsat god søndag

22 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth.
  Tusind tak for alle de smukke roser. Odyssey vinder igen:)
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane
   Selv tak, ja Odyssey vinder, men de andre er nu også kønne.
   Kærlig hilsen Lisbeth

   Slet
 2. Hej Lisbeth

  Ja Odyssey bliver favoritten igen!
  2mm det var jo ikke meget - vi har fået 0mm så der fører du alligevel klart for dagen!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja selvfølgelig gør den det.
   Ved du hvad, vi fik lige 22 mm på godt ½ time, det gik sørme stærkt, så nu er jeg glad.
   Tak i lige måde.

   Slet
  2. Tillykke med det Lisbeth det må have stået ned i stænger! Det er da alletiders!

   Slet
  3. Tak - ja du kan tro, det stod ned i stænger, og det regner stadig, jeg havde helt glemt, hvordan det kunne se ud med rigtigt regnvejr :) Vi er på 25 mm nu.

   Slet
 3. Så mange deilige roser - både med og uten duggdråper. Jeg falt spesielt for den dype lilla-rosa i bilde tre ovenfra. Hva heter den?

  Ha en flott kveld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jannibele - det er Burgundy Ice, den har en smuk dyb farve.
   Tak i lige måde

   Slet
 4. Det var da dejligt med lidt vanddråber på roserne, men ikke nok selvfølgelig. Jeg kan ikke vælge en favorit, jeg synes de alle er så smukke.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det var skønt, nu er roserne nok væltet til jorden, for i aften kom der meget mere regn. Jeg kan heller ikke vælge, jeg er bare vild med dem alle sammen.
   Knus

   Slet
 5. Hej Lisbeth
  Så fik du endelig noget regn og endda en god slat denne gang. Det er så dejlig at det denne gang kunne ramme Samsø. Her fik vi 1.5mm i nat og her mellem kl 18 og 20 har vi fået 11mm hvilket er fint for mine nyplantede roser. Eller har det faktisk været fint vejr idag med sol ind i mellem så vi kunne tage en havevandring og nyde eftermiddagen på terressen. Dejligt når man har gæster.
  Skønne roser både i sol og regn. De er alle meget smukke men Odyssey er jo også en af mine yndlinge :-)
  Sneglen er forøvrigt også rigtig fin og der gør den jo ingen skade.
  Fortsat god regnfuld aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja endelig regn, det er herligt, jeg kom til at overdrive lidt, Bent siger det "kun" blev til 23 mm, det kan være, der kommer lidt i morgen også. Godt I også har fået til dine nyplantede roser. Vi har ikke haft sol i dag, men stille vejr og alligevel over 20 grader, så det har været ok. Godt I havde fint vejr, når I havde gæster, vi sad også ude og nød kaffen.
   Odyssey er vist manges yndling :)
   Jo tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 6. Du er bare SÅ god til at tage billeder af din smukke have:-) Jeg synes det er så smukt med roser med regndråber.. Og sneglen sidder lige i "øjet"

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Isabella - hvor er du sød :) Til gengæld er du god til at lave skønne hundehvalpe, hans opførsel er ikke altid just eksemplarisk, men han er dejlig :)

   Slet
 7. Kære Lisbeth
  Det var et fint indlæg med kun roser - skønne roser.
  hilsen jessie

  SvarSlet
 8. Kære Lisbeth
  Kan se på kommentaren til Karsten, at du ENDELIG fik vand - hvor var det bare godt :) Vi havde en skøn sommerdag i går, men hen mod aften skyede det til, og jeg skal da ellers love for, at vi fik en ordentlig omgang torden med masser af regn. Også i dag har har det givet meget vand, så ingen sol til os. Jeg har lige kigget på din fantastiske sumphibiscus - den er altså bare flot! Også mange andre dejlige billeder fra din skønne have - roserne er så smukke - gid mine så ligeså godt ud! Jeg var jo rigtig afsted på planteindkøb i går. Først afsted til en discountplanteskole, som hedder Lau. De har kun ganske få planter, men køber stort ind, så det bliver meget billigt. Jeg købte bl.a. 2 Hortensia Limelight i pæn størrelse til 49 kr stykket - det er 100 kr billigere pr stk end på planteskolen. Jeg købte også solhatte til 25 kr stykket og 3x krybende klokke for 25 kr. Så gik turen ellers ud på landet til et meget hyggeligt sted :) Udvalget var ikke så stort, men til gengæld var det meget fine og sunde planter, og prisen var helt i bund for så gode planter. 3 x Kattehale Blush kom med hjem sammen med Geranium Rozanne, 3 andre lave Kattehaler, Tæppepileurt og en langbladet Ærenpris i en helt sart rosa. Manden, der har stedet, tilbød mig også en tur rundt i haven, men desværre var tiden ikke til det, for jeg skulle hjem og hente manden og videre på besøg. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg kører derud - tak for tippet, Lisbeth :) I dag har vejret været til rengøring og tøjvask - så kedeligt!!!
  Herligt billede af sneglen :)
  Håber på mere regn til dig i morgen!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja endelig fik vi regn, det var herligt. Det var også dejligt vejr her i går, vi fik så ikke så meget regn der, men det gjorde I, kan jeg forstå, vi har heller ikke haft solskin i dag, men det har været lunt, så det blev ikke til rengøring her, man skal jo heller ikke overdrive, jeg gjorde rent i fredags :)
   Jeg har jo ventet spændt på at høre, hvad du har købt, det lyder som lækre sager. Det var da vildt billigt for Hortensia Limelight, gad vide om jeg snart skal på besøg i Silkeborg :) Godt jeg lige fangede den på fb, så du kunne få nogen lækre planter med hjem. Ærgerligt der ikke var tid til haven, men en anden dag måske.
   Ja de lover mere regn i morgen, så nu må vi se.
   Knus Lisbeth

   Slet
 9. Ja til at det er vidunderlige roser hver og en, har det lidt sådan først er den ene smuk så den næste, men i dag var det også Odyssey der blev ekstra kigget på med sin åbne facon, og det vilde præg i blomsten:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne, og nu har de fået regn. Odyssey er vist alles favorit.

   Slet