søndag den 20. marts 2011

Hjemme igen

Efter en dejlig tur til Fyn, er vi nu kommet helskindet hjem igen. Det er altid en lettelse at komme hjem igen. Jeg har det nu bedst, når jeg er hjemme og turen på motorvejen er ikke det bedste vi ved. Sæt nu et eller andet fjols kører ind i os, det kan man jo aldrig vide sig sikker på, men alt gik heldigvis godt også denne gang.
Vi fik hentet 4 sække spagnum i Rhododendronhaven, desværre var Claus ikke hjemme, så jeg fik ikke mulighed for at nyde duften af drivhus og synet af de mange rhododendron med store knopper. Så inden længe må jeg af sted igen til Claus. Jeg har nemlig en stor Rex, som står og venter på mig dernede. Han lukker op d. 1.4.
Vi var så heldige at nå færgen allerede kl. 14.30, det var skønt for så kunne jeg lige nå en runde i min have for at se, hvor meget der var sket, siden vi tog af sted fredag morgen. Godt nok var der lidt forår i luften, men ikke nok til at påskeklokkerne var begyndt at blomstre endnu, jeg håber det lykkes i løbet af ugen, de er lige på spring. Til gengæld er påskeliljerne stærkt på vej, så i løbet af en uge tror jeg de første blomstrer.
I morgen bliver det så tid til at plante og finde ud af, hvor det skal plantes, glæder mig til det.
Her er en lille forsmag på, hvordan det kommer til at se ud. Billedet er fra sidste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar