onsdag den 23. marts 2011

Drivhusdrømme

Nu har jeg købt et drivhus. Jeg købte det på Nettorvet, for der var gratis levering og 1000 kr. i medlemstilbud. Så nu er der ingen vej tilbage, jeg håber ikke jeg fortryder, nu skal jeg til at finde ud af, hvad jeg vil bruge det til ud over tomater og hyggeplads. Men jeg finder nu nok ud af det.
I dag har jeg haft besøg af min havearkitekt/haveveninde. Hun roste vældig haven og fandt på nye steder, der kunne plantes, det bliver skønt. Vi tager lige en tur til Rhododendronhaven en onsdag i april, mon så ikke bilen igen bliver fyldt op, som den plejer.
Min have blev erhvervet som brakmark i 2003, bonden som solgte os den pløjede, harvede og sprøjtede den for ukrudt og så var det ellers bare med at gå i gang.

Der blev tegnet og fortalt og købt masser af planter, små planter som jeg gik og puslede om, og tænk nu er de blevet til store træer og buske.
Først lavede vi skoven og et stenbed. Senere kom to rosenbede med ying og yang form overfor hinanden. Et par år efter dukkede endnu et stenbed op, det blev døbt ørkenbedet, da planterne nærmest gror i sand. Jeg fik også et trekantet staudebed og et lyngbed. Efterhånden er der gravet mere og mere græs af, der skal jo være plads til det hele og mere til.
I den gamle have er der flere surbundsbede hovedsagelig med rhododendron, dem er der også blevet flere af med tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar