torsdag den 24. marts 2011

Gødning og blæsevejr

Dejligt solskin, men hvor det dog har blæst i dag. Heldigvis var det lunere vinde i dag, så det var bedre at være udendørs.
Jeg fik gødet mine160 rhododendron, det er det eneste tidspunkt, hvor jeg synes, jeg har for mange. Først gøde, så kradse lidt om i jorden med riven, for at få fordelt gødningen, derefter vande dem, hvor gødningen ligger sådan, at jeg ikke kan bruge riven. Det er hårdt arbejde, og det bliver ikke nemmere af, at gødningen er meget støvet og det blæser, så noget af det røg forbi planterne, er jeg bange for.
Denne øvelse skal foretages 2 gange mere i år, i maj og i juni, sig ikke at jeg ikke har glæde af mine rhododendroner. Heldigvis betaler de tilbage i den grad, der er så mange knopper i alle mine planter, jeg tror kun, der er 10 i år som ikke har knopper.

Til gengæld går al min tid i haven, det er også det, jeg helst vil, men jeg havde svoret på, at jeg skulle have en anden form for motion og at jeg skulle rydde op i huset. Foreløbig har jeg kun nået Tims værelse og ferien er snart forbi. Heldigvis er det jo kun  2 arbejdsdage, så skal jeg igen hjem og gå og hygge mig.
Jeg bruger en del tid på nettet, for nu skal jeg jo lige lære, hvad jeg skal bruge et drivhus til udover tomater. Gode råd modtages gerne :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar